kız bende çok oynadım rahat toplam 50 face yapmıştır bütün sülaleye oynadım burdan arkadaşlara oynadım komşularıma oynadım asla ıskalamazdım ama şuan site normal değil 1 arkadaşınkine giriyom oynuyom sürekli hak veriyo diğer arkadaşınkine giriyorum kutular görünmüyor bile okadar hızlı nese ben yatim yarın bidaha denerim kızların inşallah şansına bişi çıktı çıktı çıkmadı kesin onlıne hile yaptı millet götürüyo malı diye
hadi hayırlı geceler
kızlar media mark tada tombalanın yerini bulan soyleyebılırmı sınır bastı.her oyundada cıkıyo sansıma.bulamıyorum.
Tekin Acar Cosmetics
Facebook yarışmamız başlıyor.....
Boss Nuit parfümü şişe tasarımının öncelikli olarak ilham aldığı konsept ne olmuştur?
sorusuna doğru yanıtları ile birlikte ad, soyad, adres ve telefon numarasını facebook@tekinacar.com.tr adresine göndererek sıralamaya giren her 10.kişi 30ml Boss Nuit kazanıyor!!!
*Bu post altında yanıtlanan cevaplar geçerli değildir. Katılımın mutlaka belirtilen kriterler doğrultusunda facebook@tekinacar.com.tr adresine iletilen cevaplar yarışmaya hak kazanacaktır. Yarışmamız 11.30 15.30 saatleri arasında geçerlidir ve hediyeler 5 adet ile sınırlıdır.
cevap
Koku gibi şişe ve HugoBoss Nuit Pour Femmein dış kutusu klasik kısa siyah elbisenin özelliklerine benzetme amacıyla dizayn edilmiştir: gösterişli, elegan, klasik ve son derece feminen.Kalın cam ve lüks altın detaylar parfümün sofistikasyonunu vurgularken siyah renk yansımaları gecenin ihtiraslı ve gizemli atmosferini yansıtır.
oo hadi bakalım şans bizden birilerine gülsünyolladık bakalım hayırlısı ins.yazın twitten yazanmıstım erkek kardesım kullanıyo.cok hos gercekten orjınal boy gondermıslerdı.fıyatına baktık 170 lırains gene cıkar kardesım sevınır valla bıtmek uzere parfumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?