Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Diyorum ya hayatım var bunda bir iş normal değil çünkü
İyi geceler tatlı rüyalar

Bartuveannesi özelden sana msj atamıyorum burdan yazim dedim dünde oynadım bugünde oynadım sürekli can çıkıyo zaten dün bakıma alındıktan sonra kazanan olmadı zannedersem ((

Katıl ve kazan! Barilla şefleri yılbaşı sofranız için iki lazanya tarifi hazırladı. Tercihlerini info@barilla.com.tr adresine yollayan her 20. kişi (toplamda 20 kişiye) bizden sürpriz Barilla paketi kazanacak! Haydi cevaplarınızı yollayın, katılın.

kızlar media mark tada tombalanın yerini bulan soyleyebılırmı sınır bastı.her oyundada cıkıyo sansıma.bulamıyorum.

Money Club Kart
‎28 Aralık'ta yeni yarışmamız Yap Kazan'la hem eğlen, hem kazan! Yapboz'u en iyi dereceyle tamamla, kazanlar listesine girip, Coca Cola 4'lü 1 lt'yi %100'e varan indirimlerle kazan.

yarışmaları,çekilişleri tam olarak takip edemiyorum sizler facebook veya twitterdan ekliyorsanız birbirinizi bende katılmak isterim en azından kaçırmamış olurum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

Tekin Acar Cosmetics
Facebook yarışmamız başlıyor.....

“Boss Nuit parfümü şişe tasarımının öncelikli olarak ilham aldığı konsept ne olmuştur?”
sorusuna doğru yanıtları ile birlikte ad, soyad, adres ve telefon numarasını facebook@tekinacar.com.tr adresine göndererek sıralamaya giren her 10.kişi 30ml Boss Nuit kazanıyor!!!

*Bu post altında yanıtlanan cevaplar geçerli değildir. Katılımın mutlaka belirtilen kriterler doğrultusunda facebook@tekinacar.com.tr adresine iletilen cevaplar yarışmaya hak kazanacaktır. Yarışmamız 11.30 – 15.30 saatleri arasında geçerlidir ve hediyeler 5 adet ile sınırlıdır.

cevap

Koku gibi şişe ve HugoBoss Nuit Pour Femme’in dış kutusu klasik kısa siyah elbisenin özelliklerine benzetme amacıyla dizayn edilmiştir: gösterişli, elegan, klasik ve son derece feminen.Kalın cam ve lüks altın detaylar parfümün sofistikasyonunu vurgularken siyah renk yansımaları gecenin ihtiraslı ve gizemli atmosferini yansıtır.

yolladık bakalım hayırlısı ins.yazın twitten yazanmıstım erkek kardesım kullanıyo.cok hos gercekten orjınal boy gondermıslerdı.fıyatına baktık 170 lıra ins gene cıkar kardesım sevınır valla bıtmek uzere parfumu

oo hadi bakalım şans bizden birilerine gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…