Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Şimdi gördüm sayfasında iki foto paylaşmışlar ya onun altına yorum olarak yazacakmışız uygulama falan yokmuş yani

orada sadece kurallar yazıyor. yarışmaya katılmak için paylaştıkları görseldeki farkları bulup yorum atmanız gerekiyor. doğru cevabı bulanlar ikinci tura katılma hakkı kazanacakmış.

çooooook sağolun kızlar

kızlar markafoni 25 tl çekim var 2 adet sinema kodu arıyorum ayrı ayrı kod yalnız iki ayrı filime gidilecek takas yapmak isteyen varmı cinema cinemaximus olmalı yalnız

hyundai dan piyango bileti kazandım..opette yokum çok istemiştim oysa..ayrıca pentilerim geldi kızlar 7 tane kazanmıştım hepsini göndermişler renk renk

kızlar durex'e ben de katıldım ama çekiliş sayfamdan, sorun yok yani sadece siz göreceksiniz, paylaşmadım ama beğenilerimde görürseniz ayıplamayın

selam kızlar facebookta ihlas pazarlamanın ödül sensin yarışasında yedek olarak ödül kazanmaya hak kazanmışım

kettle mi saç kurutma makinesi dedim. ödül için cumartesi çağırdılar

superonlinedan bir sey kazana var mi bayanlar

Son düzenleme:
hyundai dan piyango bileti kazandım..opette yokum çok istemiştim oysa..ayrıca pentilerim geldi kızlar 7 tane kazanmıştım hepsini göndermişler renk renk

tebrikler canımm .fotoğraf ekleme şansın varmı canımm. birde sen dilekleri farklı farklı mı seçmiştin. yoksa hepsi aynı olmasın diye onlar mı renk renk göndermişş :44::44:

Son düzenleme:
tebrikler canımm .fotoğraf ekleme şansın varmı canımm. birde sen dilekleri farklı farklı mı seçmiştin. yoksa hepsi aynı olmasın diye onlar mı renk renk göndermişş :44::44:
teşekkürler canımm..foto mak.pili bitti..farklı hesaplardan yaptım farklı tel.yazdım.onun dışında aynı renkte olanlarda var bi tek mor yok..şans galiba kızlar bana hepsini göndermeleri ..

naber fıstıklarrrr:)) bakamadım daha bırseye ama sanssız gunler yasıyorum:) çölde kutup ayısına rastlamıs sanssız bedevı gıbı:)))

şimdi geçmişe doğru bakış atalım...

ben bennnnn :)))))))

kız bacım sen ankradamısın baska kımler ankarada bakayım :)

bol şanssekerım hadı sansın devam etsın hee bu arada banada gelmedı pentı mentı bende 3-4 kazandım arkadaslarıkı harıc ama hepsı aynı hesaptan senınkıler aynı hesaptanmıydı farklı mı

kızlar durex'e ben de katıldım ama çekiliş sayfamdan, sorun yok yani sadece siz göreceksiniz, paylaşmadım ama beğenilerimde görürseniz ayıplamayın

sapıııııııııııııkkkkkkkk silcem seni göreyım hemen hahaha anacım lazım mı boyle seyler napcan :))) 3 cocuk noldu yaanııı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…