Şimdi gördüm sayfasında iki foto paylaşmışlar ya onun altına yorum olarak yazacakmışız uygulama falan yokmuş yani
orada sadece kurallar yazıyor. yarışmaya katılmak için paylaştıkları görseldeki farkları bulup yorum atmanız gerekiyor. doğru cevabı bulanlar ikinci tura katılma hakkı kazanacakmış.
https://www.facebook.com/birliktoys?fref=ts
kayınvalidemin adına kazanmışım. nilgün senide tebrik ederim
hyundai dan piyango bileti kazandım..opette yokum çok istemiştim oysa..ayrıca pentilerim geldi kızlar 7 tane kazanmıştım hepsini göndermişler renk renk
neeeeeee ben de 6 tane kazandım ama 1 tane geldi
hyundai dan piyango bileti kazandım..opette yokum çok istemiştim oysa..ayrıca pentilerim geldi kızlar 7 tane kazanmıştım hepsini göndermişler renk renk
bugün süperonlınedan kazanan varmııııııııııııı
teşekkürler canımm..foto mak.pili bitti..farklı hesaplardan yaptım farklı tel.yazdım.onun dışında aynı renkte olanlarda var bi tek mor yok..şans galiba kızlar bana hepsini göndermeleri ..tebrikler canımm .fotoğraf ekleme şansın varmı canımm. birde sen dilekleri farklı farklı mı seçmiştin. yoksa hepsi aynı olmasın diye onlar mı renk renk göndermişş :44::44:
ben bennnnn :)))))))
kızlar durex'e ben de katıldımama çekiliş sayfamdan, sorun yok yani sadece siz göreceksiniz, paylaşmadım ama beğenilerimde görürseniz ayıplamayın
sayfasında birisi 50 puan kazandım yazmış ama oynadım oynadım bana yine çıkmadı birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?