çok güzelmiş hangi kargoyla geliyor bende yollamıştım daha gelmedi.sabırsızlıkla bekliyorumturkcelle bağlan hayataaaa
çok güzelmiş hangi kargoyla geliyor bende yollamıştım daha gelmedi.sabırsızlıkla bekliyorum
ağlamak istiyorum halley bile çıkmadı hiçbirşey çıkmıyor ne kadar şansız bir insanım ben
canım bi aileden 3-5 kişi alırsa bize çıkmaz tabiki.. üçkağıtçı kampanyacılara kızıyoruz ama nedense bizde hak yemeye başladık gibi geliyor bana
Eki Görüntüle 590843 bugün dettol hijyen seti, gülşen yılbası partisi biletleri bide bunlar geldi :)) kargo bana çalıştı bugünn
kızlar darty sorunu cevaplayan varmı
canım bi aileden 3-5 kişi alırsa bize çıkmaz tabiki.. üçkağıtçı kampanyacılara kızıyoruz ama nedense bizde hak yemeye başladık gibi geliyor bana
kızın tekinden geçen gün bi oy istedim tatlı dille istedim diye sana yardım edicem dedi başka hesaplarımda var dedi
bi anda oylarım fırladı gitti noluyo dedim kızın tam 100 hesabı varmış meğerse
o kadar mail adresini nasıl aklında tutuyon yada kontrol ediyon
millet bunu kendine meslek edinmiş valla
walla hiçbişey çocuklarımdan daha önemli değil bugünlerim bir daha gelmicek vakit bulursam katılıyorum yarışmalara önceliğim çocuklarım ve evim sonra yarışmalar ama böyle düşünmeyenlerde var
hatta biri varki evinin dağınıklığınının fotosunu çekip faceye koymuş utanmadan ben pc deyken çocuklar evi ne hale getirmiş diyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?