Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hanımlar bavulcu comdan kazandığımız uçak biletlerini iki hafta içinde kullanmamız gerekiyormuş ama uçak bilet tarihini istediğimiz güne alabiliyormuşuz haberinişz olsun isteyene hediyemo çekiyle değişmek istiyorum haber bekliyorum isteyenlerden

Merhaba Nazan, Nazan Gökçe adına Akmerkez Evrensel Tatlar'dan Malatya Pazarı yılbaşı setini kazandınız. Tebrikler!

cvp vermiyolar gidip almalıysa süre sınırlıysa yazık olacak eşim gitmiyo almaya götürmüyo

arkadaşlar bana TEB kodu geldi bugün 12 ye kadar internet şubesine girp bu kodla milli piyango bileti alınacakmış
buradan interney şubesi kullananlar bana yardım edebilirmi

canım bi aileden 3-5 kişi alırsa bize çıkmaz tabiki.. üçkağıtçı kampanyacılara kızıyoruz ama nedense bizde hak yemeye başladık gibi geliyor bana

kızın tekinden geçen gün bi oy istedim tatlı dille istedim diye sana yardım edicem dedi başka hesaplarımda var dedi
bi anda oylarım fırladı gitti noluyo dedim kızın tam 100 hesabı varmış meğerse
o kadar mail adresini nasıl aklında tutuyon yada kontrol ediyon
millet bunu kendine meslek edinmiş valla

walla hiçbişey çocuklarımdan daha önemli değil bugünlerim bir daha gelmicek vakit bulursam katılıyorum yarışmalara önceliğim çocuklarım ve evim sonra yarışmalar ama böyle düşünmeyenlerde var
hatta biri varki evinin dağınıklığınının fotosunu çekip faceye koymuş utanmadan ben pc deyken çocuklar evi ne hale getirmiş diyo resmen

kızlar yardım edecek kimse yokmu teb intternet bankacılığı kullanan bu gecce 12 ye kadar oradan gelen kodla bilet alınascakmış
kodum yanacak piyango çıkarsa sizide görrüm:44::44::44:

herkesin vicdani meselesi.. kimse kazanılan şeylerle zengin olmayacak, kendilerine kâr sayıyorlar.. halleyde kazanamadım çünkü 1 eve birkaç kişi adına kazanıldığı için bana ve benim gibilere sıra gelmedi.. bizim evde 10 yaşında bir çocuk var ama insanlar sadece kendi boğazlarını düşündükleri için onlar bedava yesinler bizler paramızla alırız dünyada adalet, insanlarda da vicdan mı var sanki.. kazananlara afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…