Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şansszılığın dibine vurmuşum ya.birşeyde mi adım olmaz.yuhhhhhhhhhh diyorum kendime.Bahtsız bedeviyim ben

cappyden kazandım hala gelmedi kızlar 1 haftayı geçmiştir kazanalı kazanıpta gelmeyen varmı

hadi kızlar hediyemo çekin verinde birinize şu uçak biletini veriyim yaaa bende çek kullanmak istiyorumm

kızlar ya doganadan kazandım beni atlamıslar sinir oldum yazdım bakalım resmınıde attım.daha once kazanmıstım ondanmı acaba:18:

kızlar markafoni 25 tl çekim var 2 adet sinema kodu arıyorum ayrı ayrı kod yalnız iki ayrı filime gidilecek takas yapmak isteyen varmı cinema cinemaximus olmalı yalnız

ya sinema bileti aciliyete bindi bana ulaşın ama forum istnbul da geçmeliiiiiiiiiii :)))))))))

istersen verim canım 2 adet çeke

bu arada halley bende kazanmışım

Son düzenleme:
kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. benimde bugün ellerim bomboş inş. başka bahara(((

kızlar ya doganadan kazandım beni atlamıslar sinir oldum yazdım bakalım resmınıde attım.daha once kazanmıstım ondanmı acaba:18:

bende bu ay içinde ilk 15 e girip kazanmıştım ama benden sonra yazanlar kazanmış twitterdan ve faceden yazdım doğadan maillerine yazdım ekrandaki görüntüyü print sc yaptım gönderdim cvp bile vermediler ? hak yeniliyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…