Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yani uyduruk profil olmadıkca bir aileden 3 kişiye cıkmasından bize ne, katılmıslar sanslıymıslar kazanmıslar.. biri katılınca diğeri katılmasın mı
bende bişe kazanamadım ama hem annem hem ben hem kardeşimde kazanabilirdik yani

o zaman desinler kazananlar bir daha katılmasın.kazanmısınz sonucta elimizde kanıtımız var banada daha bişi yazmadılar bakalım:18:

Burda suçun büyüğü firmalarda aynı ıp leri yada adresi olanları tasnif etsinler tüm sülaleye göndermesinler
Bi tane bile kazanamadım anaammm

kızlar etinin hangi yarışması açıklandı, link atarsanız sevinirim

Son düzenleme:

tabiki gönül ister ki herkes kazansın herkes birşeyler alsın, aynı aileden tabiki katılınabilir ama bunu yapanlar sadece 1 pcden anası, danası, babası, bacısı adına katılıyorlar bunlara ne demeli ??? ve onlar kazanıyor biz 1 adresten kazanamıyoruz. insanlarınki uyanıklık gibi gözüküyor ama YERKEN inşallah VİCDANLARI RAHAT EDER.

Ayrıca bencede burda firmalarda büyük kabahat, ıp kontrolü yapıp öyle vermeliler ADALETLİ olan bu.. Nıvea çok güzel yaptı mesela aynı IP olanlara göndermeyecekmiş. Demekki NORMAL VE ADİL OLANI BU DEĞİL Mİ ???

NEYSE KONU UZAMASIN BEN NE DERSEM DİYEYİM KİMSE BENİ ANLAMAYACAK. TARTIŞMAYA GEREK YOK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…