hahaha yerim seniii
mesaj kutunu boşaltırmısın rica etsem mesaj atamıyorum sanaaa
Eki Görüntüle 590843 bugün dettol hijyen seti, gülşen yılbası partisi biletleri bide bunlar geldi :)) kargo bana çalıştı bugünn[/Q
gelen dettol hijyen setinde neler vardı banada geldi .. görselde antiseptik yara spreyi ve jelde var onlar çıkmadı içinden.. kargocu aceleden bıraktı gittikten sonra arkasındaki yırtığı sonradan fark ettim ya kargocular aldı yada eksik gönderdiler .. ama kargoculardan şüpheleniyorum???
Eki Görüntüle 590843 bugün dettol hijyen seti, gülşen yılbası partisi biletleri bide bunlar geldi :)) kargo bana çalıştı bugünn
50 puan bayılabilirim :)
arkadaşlar puan kazanırsanız haber verinki anlayalım normalemi dönmüş yoksa fizy üyeliklerimi dayamışlar
ben ilk kez 50 puan kazandım 25 tl çek mi oluyo
aaaa etiden kazanmışım hiç tahmin etmezdim çok şaşırdım çokta sevindim
nasıl kullanıyoruz peki sayfayı açtım hediyemo
hediye bonbardımanından kafama bir tane isabet edemeden çıktım ya, gökten b.k yağsa hepsi benim tepeme inerdi bakk
canım bi aileden 3-5 kişi alırsa bize çıkmaz tabiki.. üçkağıtçı kampanyacılara kızıyoruz ama nedense bizde hak yemeye başladık gibi geliyor bana
kesinlikle katılıyorum 10-15 sahte üyelikle başvuranlar var çıkmaz ki bizede
kızın tekinden geçen gün bi oy istedim tatlı dille istedim diye sana yardım edicem dedi başka hesaplarımda var dedi
bi anda oylarım fırladı gitti noluyo dedim kızın tam 100 hesabı varmış meğerse
o kadar mail adresini nasıl aklında tutuyon yada kontrol ediyon
millet bunu kendine meslek edinmiş valla
walla hiçbişey çocuklarımdan daha önemli değil bugünlerim bir daha gelmicek vakit bulursam katılıyorum yarışmalara önceliğim çocuklarım ve evim sonra yarışmalar ama böyle düşünmeyenlerde var
hatta biri varki evinin dağınıklığınının fotosunu çekip faceye koymuş utanmadan ben pc deyken çocuklar evi ne hale getirmiş diyo resmen
kızlar yardım edecek kimse yokmu teb intternet bankacılığı kullanan bu gecce 12 ye kadar oradan gelen kodla bilet alınascakmış
kodum yanacak piyango çıkarsa sizide görrüm:44::44::44:
canım tek üyelikten katıldım kardeşimde katıldı yok ıspartadan gemici ailesi 3 kişi almış haksızlık
Burda suçun büyüğü firmalarda aynı ıp leri yada adresi olanları tasnif etsinler tüm sülaleye göndermesinler
Bi tane bile kazanamadım anaammmEki Görüntüle 590876
tabiki gönül ister ki herkes kazansın herkes birşeyler alsın, aynı aileden tabiki katılınabilir ama bunu yapanlar sadece 1 pcden anası, danası, babası, bacısı adına katılıyorlar bunlara ne demeli ??? ve onlar kazanıyor biz 1 adresten kazanamıyoruz. insanlarınki uyanıklık gibi gözüküyor ama YERKEN inşallah VİCDANLARI RAHAT EDER.
Ayrıca bencede burda firmalarda büyük kabahat, ıp kontrolü yapıp öyle vermeliler ADALETLİ olan bu.. Nıvea çok güzel yaptı mesela aynı IP olanlara göndermeyecekmiş. Demekki NORMAL VE ADİL OLANI BU DEĞİL Mİ ???
NEYSE KONU UZAMASIN BEN NE DERSEM DİYEYİM KİMSE BENİ ANLAMAYACAK. TARTIŞMAYA GEREK YOK.
hahahahahaaha:90::76:
azaldı azaldı deme öyle
etiyi nerden gödün caım ya ben bulmadım giremiyomda fazla link koyarmısın yaaaaaaa
gelen dettol hijyen setinde neler vardı banada geldi .. görselde antiseptik yara spreyi ve jelde var onlar çıkmadı içinden.. kargocu aceleden bıraktı gittikten sonra arkasındaki yırtığı sonradan fark ettim ya kargocular aldı yada eksik gönderdiler .. ama kargoculardan şüpheleniyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?