Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Eki Görüntüle 590843 bugün dettol hijyen seti, gülşen yılbası partisi biletleri bide bunlar geldi :)) kargo bana çalıştı bugünn

gelen dettol hijyen setinde neler vardı banada geldi .. görselde antiseptik yara spreyi ve jelde var onlar çıkmadı içinden.. kargocu aceleden bıraktı gittikten sonra arkasındaki yırtığı sonradan fark ettim ya kargocular aldı yada eksik gönderdiler .. ama kargoculardan şüpheleniyorum???

bacılar koşunn süperonline acıldııııı hediyeleri yüklediler sanırım herzaman gibi az önce fizzy üyelik kazandım

arkadaşlar puan kazanırsanız haber verinki anlayalım normalemi dönmüş yoksa fizy üyeliklerimi dayamışlar

hediye bonbardımanından kafama bir tane isabet edemeden çıktım ya, gökten b.k yağsa hepsi benim tepeme inerdi bakk

canım bi aileden 3-5 kişi alırsa bize çıkmaz tabiki.. üçkağıtçı kampanyacılara kızıyoruz ama nedense bizde hak yemeye başladık gibi geliyor bana

kesinlikle katılıyorum 10-15 sahte üyelikle başvuranlar var çıkmaz ki bizede

kızlar yardım edecek kimse yokmu teb intternet bankacılığı kullanan bu gecce 12 ye kadar oradan gelen kodla bilet alınascakmış
kodum yanacak piyango çıkarsa sizide görrüm:44::44::44:

canım tek üyelikten katıldım kardeşimde katıldı yok ıspartadan gemici ailesi 3 kişi almış haksızlık

Burda suçun büyüğü firmalarda aynı ıp leri yada adresi olanları tasnif etsinler tüm sülaleye göndermesinler
Bi tane bile kazanamadım anaammmEki Görüntüle 590876

canlar bende katılıyorum bır suru hesaptan kazanmak hos degıl anlamıssınızdır benı paylasmayı severım yanı hepsı bende olsa ne olur herkes sevınsın ben nıvea dan bır deo aldım bana yettı oynadıgımın yerıne zamanımı gerı almıs oldum gıbı o kadar ama 5 alsamda sobreada 5 ıcın daha ugrasamam yanı burdakı arkadaslarımız barı bu konuda az daha duyralı olursa guzel olur herkes sevınsın tabı bırazda sans ısı kımısnde vardır esmerıst aoktar gıbı kımısınde yoktur benım gıbı sızler gıbı:) kırmayalım bırbırımızı ama hakkınızda var benım oyun ıcın tek hesabım var eskı hesabımı kullanıyorum hatta yenı face acıp normal arkadaslarımı yenı face aktardım bırde esımde var ama sadece bır hesaptan oyun oynarım hakkını yıyemem kımsenın, Allah korusun hak gecer falan

hahahahahaaha:90::76:
azaldı azaldı deme öyle

hakkatt sen deme barı cadıı :)

etiyi nerden gödün caım ya ben bulmadım giremiyomda fazla link koyarmısın yaaaaaaa

Seni en mutlu eden Eti hangisi? tweet kız face degıl:))

Aqua Florya Cinemaximum da yarın son gün biletim vardı aklımdan silinmiş yarın gitmem mümkün değil çekle takas yaparım yarın gidebilecek olan varsa yazın kızlar...

iki gündür gelemiyodum şimdi bi geldim halleyden ablam adına kazanmışım avon luxe den kazanmışım birde nıvea da katıldığım bütün hesaplardan kazanmışım :))

1 tane makinasi ve el yikama jeli + 2 tane daha sivi jel +sabun

Evet yara spreyi bekliyorum ben o yoktu bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…