ben yatıyorum arkadaş beynim patladı ama bu kadar uğraşmaya 2. 25 kaptım ve sefer kendim çözdüm bu ay daha telefonla konuşmama adam kesecek beni
bende verdim kiiiiiiiiiiiii hemide kankama
aoktar 1 fizy kazandım sana
devam ediyim mi
kızlar gençturkselden mesaj gelmisti telefonlara, yaş sınırı getirimişler hani. tc numarasını isteyen mesaj vardıya bildiniz mi? iste ben o mesajı silmişim yanlışlıkla, tc numarasını yazdıktan sonra hangi numaraya gönderiyoruz mesajı bilen varsa minnettar kalacagım:)
tabiki gönül ister ki herkes kazansın herkes birşeyler alsın, aynı aileden tabiki katılınabilir ama bunu yapanlar sadece 1 pcden anası, danası, babası, bacısı adına katılıyorlar bunlara ne demeli ??? ve onlar kazanıyor biz 1 adresten kazanamıyoruz. insanlarınki uyanıklık gibi gözüküyor ama YERKEN inşallah VİCDANLARI RAHAT EDER.
Ayrıca bencede burda firmalarda büyük kabahat, ıp kontrolü yapıp öyle vermeliler ADALETLİ olan bu.. Nıvea çok güzel yaptı mesela aynı IP olanlara göndermeyecekmiş. Demekki NORMAL VE ADİL OLANI BU DEĞİL Mİ ???
NEYSE KONU UZAMASIN BEN NE DERSEM DİYEYİM KİMSE BENİ ANLAMAYACAK. TARTIŞMAYA GEREK YOK.
ellerine sağlık canım , o benim şanssızlığımdır kazanamıyorum birşey ya(( çok sağol yine de yoruldun bizim için Allah sana daha çok versin canım
:
NASIL YAPTIN BEN YAPAMIYORUM ANLATIRMISIN. fizy.com a üye oldun sonra ne yaptın
kızlar gençturkselden mesaj gelmisti telefonlara, yaş sınırı getirimişler hani. tc numarasını isteyen mesaj vardıya bildiniz mi? iste ben o mesajı silmişim yanlışlıkla, tc numarasını yazdıktan sonra hangi numaraya gönderiyoruz mesajı bilen varsa minnettar kalacagım:)
buldum buldum:) ihtiyacı olan varsa:
TC yaz boşluk bırak TC Kimlik Numara'nı 2233e ücretsiz sms yolla
canım hatırlamıyorumda bır daha gırmedım cunku ama senın ıcın sımdı abktım fizy giriyorsun sol üst köşede premıum yazıyor ordan takıp et uye old de sıfrenı ıster sıfredezaten maılıne geldı ayrıca yarısma sayfanda sol altta kazandıklarımda var sıfrenı gır okadar
kız ben o yası gecelı oldu baya bır :) sen hat al bana gonder genclık tarıfelerınden faydalanayımhahaha
biri cevap versin ya nasıl birşey bu fizy meraktan çatlayacam :)
penti çorabım tek sevmediğim renk olan lila geldi,,kağıtta mor yazıyo nasıl bir morsa....halley de yokum ehtiyar kahine aptalmısın,salakmısın falan diye sorular sormuştum kızdı heraldesüperonlide bitse çok sevincem valla fizz den başka bişey yok..kazananları tebrik ederim masallahınız var
anacım bısıy yok muzık dınlıyorsun ordan yarısma facebookta superonlıne tarafından yapılkyor ordakı en gereksız hedıye fızy 1 aylık opremıum sıfresı :)
bencede masallah hepsınede bızde avuc yalıyor hııcbırınde yokum sekerım bana pentıde gelmedı:))
sağol gülüm ya bakamıyom pekcanlar bende katılıyorum bır suru hesaptan kazanmak hos degıl anlamıssınızdır benı paylasmayı severım yanı hepsı bende olsa ne olur herkes sevınsın ben nıvea dan bır deo aldım bana yettı oynadıgımın yerıne zamanımı gerı almıs oldum gıbı o kadar ama 5 alsamda sobreada 5 ıcın daha ugrasamam yanı burdakı arkadaslarımız barı bu konuda az daha duyralı olursa guzel olur herkes sevınsın tabı bırazda sans ısı kımısnde vardır esmerıst aoktar gıbı kımısınde yoktur benım gıbı sızler gıbı:) kırmayalım bırbırımızı ama hakkınızda var benım oyun ıcın tek hesabım var eskı hesabımı kullanıyorum hatta yenı face acıp normal arkadaslarımı yenı face aktardım bırde esımde var ama sadece bır hesaptan oyun oynarım hakkını yıyemem kımsenın, Allah korusun hak gecer falan
hakkatt sen deme barı cadıı :)
Seni en mutlu eden Eti hangisi? tweet kız face degıl:))
isteyene fizt premium üyeliği veririm :)
ya banada en gereksizi çıktı
sağol gülüm ya bakamıyom pek
etiyi nerden gödün caım ya ben bulmadım giremiyomda fazla link koyarmısın yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?