Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

:))) bende 3 tene var neymıs dedım bırını kullandım muzık dınlemıyorumkı coktandır yaramaz banada ısteyen varsa hemen verem sıfereyı ııtı olsun:))[/QUOTE]

NASIL YAPTIN BEN YAPAMIYORUM ANLATIRMISIN. fizy.com a üye oldun sonra ne yaptın

kızlar gençturkselden mesaj gelmisti telefonlara, yaş sınırı getirimişler hani. tc numarasını isteyen mesaj vardıya bildiniz mi? iste ben o mesajı silmişim yanlışlıkla, tc numarasını yazdıktan sonra hangi numaraya gönderiyoruz mesajı bilen varsa minnettar kalacagım:)

buldum buldum:) ihtiyacı olan varsa:
TC yaz boşluk bırak TC Kimlik Numara'nı 2233’e ücretsiz sms yolla

haklısın canım hani hak geçiyor var Allah var.

penti çorabım tek sevmediğim renk olan lila geldi,,kağıtta mor yazıyo nasıl bir morsa....halley de yokum ehtiyar kahine aptalmısın,salakmısın falan diye sorular sormuştum kızdı heralde süperonlide bitse çok sevincem valla fizz den başka bişey yok..kazananları tebrik ederim masallahınız var

:

NASIL YAPTIN BEN YAPAMIYORUM ANLATIRMISIN. fizy.com a üye oldun sonra ne yaptın

canım hatırlamıyorumda bır daha gırmedım cunku ama senın ıcın sımdı abktım fizy giriyorsun sol üst köşede premıum yazıyor ordan takıp et uye old de sıfrenı ıster sıfredezaten maılıne geldı ayrıca yarısma sayfanda sol altta kazandıklarımda var sıfrenı gır okadar

buldum buldum:) ihtiyacı olan varsa:
TC yaz boşluk bırak TC Kimlik Numara'nı 2233’e ücretsiz sms yolla

kız ben o yası gecelı oldu baya bır :) sen hat al bana gonder genclık tarıfelerınden faydalanayım hahaha

çok teşekkürederim hemen yapıyorum :)

biri cevap versin ya nasıl birşey bu fizy meraktan çatlayacam :)

anacım bısıy yok muzık dınlıyorsun ordan yarısma facebookta superonlıne tarafından yapılkyor ordakı en gereksız hedıye fızy 1 aylık opremıum sıfresı :)

bencede masallah hepsınede bızde avuc yalıyor hııcbırınde yokum sekerım bana pentıde gelmedı:))

ya banada en gereksizi çıktı

sağol gülüm ya bakamıyom pek

isteyene fizt premium üyeliği veririm :)

ya banada en gereksizi çıktı

herkesde bolca var :)) gule gule kullan

sağol gülüm ya bakamıyom pek

ne demek canım benım kaynana var basında hafta sonu ev arayacam bende yokum aslında uyumam lazımda yok yapamadım

LilaKutu - Güzellik Kapınızda. kızlar bu sıteyı kesfettım (aslında burda bı yarısma dolayısla edındım lınkı ve blog tanıtımlarını goruyordum) ve üye oldum gercekten guzel bır sıstem dahıl olmak ıstersenız buyrun su anda lilakutu aboneliği kabul etmiyor ama yakında acarlar dahıl olmayı cok ıstıyorum ben urunlerın orjınal boylarını bıtırebılen bırı degılım bosada gıtmesınıde sevmıyorum yıllarca kullanmayıda sızlerde bendensenız :) tam sıze gore aylık kutular gelıyormus kapımıza tanıtım yapıyorlar 19 tl aylık ucretı ve sıtede kendı prof olustururken verdıgımız bılgılere gpre urun yolluyorlar sanırım neyse sıparısde verebılıyorsunuz begendıgınız urunlerı bılmem nee:) ben bayıldım ıstersenız uye olun tester denemeye bayılırımda 19 tl nedırkı sacma bır urun alıp fazlasını verıyoruz sonra kullanmıyoruzda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…