Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

https://www.facebook.com/YvesRocher...data=eyJyZWRpcmVjdF9wYWdlIjoiL3dpbm5lci8ifQ== kazananlar

şu halleyden ben ve eşim adına kazanmıştım akşam burda baya muhabbet dönmüş ilk defa eşim ve kendm adına bişey kazandım moralim bozuldu cidden yerken vicdanları rahat etsin gibi şeyler falan yazılmış.hepsini oturup kendimiz yemeyeceğiz bizde yeğenlerimize falan veriyoruz.umarım bana değildir bu sözler.onuda eşimin adresten sadece 1 gün 20 çekiliş hakkınıda doldurdum kendimdende 2 gün girdim sadece şans ikimize de çıkmış.yoksa hepsi benim olsun hırsında değilim.burda ben yazınca üstüme alındım şahsen ve çok üzüldüm.

canım hiç üstüne alınma bence şans bunlar arkadaşlar senden bahsetmemişlerdir eminim hile yapanlar var çok sayıda onlardan bahsedilmiştir

canım hiç üstüne alınma bence şans bunlar arkadaşlar senden bahsetmemişlerdir eminim hile yapanlar var çok sayıda onlardan bahsedilmiştir

hile yapan çok insan olduğunu bende biliyorum onlara bende kızıyorum ama burda bir çoğumuz eşimizden annemizden de katılıyoruz bazı yarışmalara ki şansımız artsın ikimize de çıksın derdinde değiliz yani ona çıkmazsa bana çıksın diye.ne bileyim akşamdan beri moral sıfır bende inan.kendimi vicdansız falan gibi hissettim.öyle derdimiz olsa burda kimseye yardımcı olmayız bildiğimiz ceavplar söylemeyiz kimseye oy vermeyiz.bana o kadar çok oy isteyen geliyoki facebookta ekleyip direk oy istiyolar mesela onları bile kırmayıp oy veriyorum kimseyi geri çevirmedim bugüne kadar.hemen takas istermisin diyolar diyorum takas ne bende sana oy vereyim falan yok diyorum ben öyle kimseden oy istemedim daha beğenmeli yarışmalara da katılmıyorum genelde.neyse cnm ben gerçekten çok üzüldüğüm için buraya yazayım dedim düşüncen için sağol

bende çek kullanmak istiyorum yaaa heveslendim herkez kazanıyor.anam banada heç işime yaramayacak uçak bileti çıktı ama kimseye veremiyorum.bacılar biriniz bi çek verinde veriyim şu bileti

kıyamam ya hile yapsan zaten tüm yarışmalarda yaparsın tüm yarışmaları burda paylaşıyosun en çok paylaşanlardan birisin dediğin gibi cevapları paylaşıyorsun allah herkesin kalbini biliyor zaten emin ol cnm boşver üzme kendini

sağolasın cnm herkes kazansın umarım

cnm sen burda hepimizi yarısmalardan haberdar ediyosun, kazandıgın helali hoş olsun üç kagıt mı yaptın yooo senin hakkın , senin sansın..
bana kalırsa bazı hanımlar biraz abartmıs yok bizim cocuklarımız var bir aileden cok kişi kazanıyor diye, dünde söyledim yine söylerim bende hiiiç bişecik kazanamadım ama hile yapmayan herkesin vede abartmayan yan,i abartmak derken bir evden belki 20 tane yolluyolar o nada bişe diyemem ama sadece içim burkulur.. kendin sansın, hilesiz kazanmıssın güzelce ye cnm optum seni

canım ben hiç üstüme alınmadım bile tabiikide bizde eşimizin anamızın hesabından katılıp şansımızı arttırıyoruz.kk da bunu yapmayan varmıdır acaba?hemen hemen herkes en az 2-3 hesapla girmiyomuki.hatırlasana en basiti moneyde bile millet 2 şer 3 er aldım diyo.
ama bu halleyinki tam bir şans işi idi bence.sen diyorsun ki eşimden bir gün katıldım olmuş. ben eşimden hergün 20 soruyla katıldım ama olmayınca olmuyo.
ayrıca kimsenin oturup hepsini kendi yediğini de sanmıyorum konuya komşuya dağıtıyorum bende hep.çocukları sevindiriyorum.
dediğin gibi bizim kadar burada paylaşım yapan varmı. kaldıki bildiğimizde cevapları bile yazıyoruz. kötü niyet olsa bunları yapmayız.
neyse daha fazla uzatmayalım.
2013 de herkesin şansı bol olsun....

sağolun kızlar az önce geldi halleyler ve ben 6-7 tanesini daha kapıda kargocuya verdim abla bunlar ne dedi dedim halley açabiliyomuyuz dedi dur dedim hemen açayım.neyse Allah herkesin gönlüne göre versin.burdaki herkesi de seviyorum paylaşmaya devam...

Ben de öyle çoğu kez kazanmasamda annemin ablamın eşimin yeğenimin hesabından katılıyorumki kazanma şansım artsın binlerce insanın arasından 1 tanesi tutar belki diye ama kim bilebilirki bu hesapların 2 sine yada 3 üne şans gülecek olmadı bende ama olabilirdi de. Bende bazen bozuluyorum kazanamadığımda ve o anda aynı aileden bir kaç kişinin kazanmasına ama bu onların suçu değil ki ancak hile yapılabiliyorsa bunların günahı yapanın boynuna. Umarım herkes kazanabilsin herkesin gönlü olsun. Yalnız katılımcı arkadaşlara şunu da söyleyeyim cidden herşey gibi bu kampanyalarda da kazanmak emek ve dikkat gerektiriyor. Katılım koşullarını dikkatli okuyun yarışmaların saatlerine buna göre kazanım ihtimallerine dikkat edin. Dikkatli bir izleyici paylaşımcı hepsinden olmasa da kazanır mutlaka. Joeyfun alınmana gerek yok çünkü sen hem katılıyorsun hem de yarışmaları paylaşıyorsun ve benim fikrim bu topiğin aktif ve güncel kalmasını sağlayan Lokomotiflerinden birisin. Yalnız şu da var diyelimki arkadaşımız bir sayfa ve yarışmasını paylaştı diyelim. Biz o sayfayı beğenip yarışmasına katıldık. Bakıyoruz ki o sayfa sürekli yarışma kampanya yapıyor. Katılımcı olmak isteyen o sayfayı ilgi alanları listesine eklesin en azından o kampanya ana sayfasında çıkar. İlla sürekli bir kişiden beklenmemeli katıldı diye paylaşsın. Kendi adıma ben suçlamam bazen insan kazanmak için hızlı katılım gerektiren yarışmada doğal olarak haber vermeyi ikinci plana atabiliyor. Ben bu konuda da kimseyi suçlamam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…