Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar günaydınlar hayırlı haftasonları
şişhtt sakın üzmeyin o tatlı canınızı sizin nasıl insan olduğunuzu biliyoruz kii biz
Rabbim daha çok şans versin
Sizleri çok seviyorumnn

kızlar günaydınlar hayırlı haftasonları
şişhtt sakın üzmeyin o tatlı canınızı sizin nasıl insan olduğunuzu biliyoruz kii biz
Rabbim daha çok şans versin
Sizleri çok seviyorumnn

günaydın canım bizde seni seviyoruz kiii

Makro Market ‏@Makro
Bu tweeti saat 17.30’a kadar retweet edin, 50 TL’lik #MakroHediyeÇeki kazanma şansını yakalayan 5 kişiden biri olun!

joeyfuncum sen neden üstüne alıyorsun, yazdıklarında haklısın, valla ben de şans arttırmak için kardeşimden eşimden de oynuyorum...burda en çok paylaşım yapanlardansın tatlım, helali hoş olsun hiiiçç canıını sıkma

dün burda ben yazmıştım eşim ve ben ikimizde kazanmışız diye akşmda burda bu konu konuşulunca üstüme alındım.bide bizim aramızda da böyle eşinden annesinden falan katılanlar var denince yani doğal olarak alındım cnm.sağolasın düşüncelerin için.

Niye üzdün kü sen durup dururken kendini şimdi , bunlar şans işi , ŞANSIN BOL OLSUN

iyi temizlkler canım güle güle kullan
çok sağol canım bide severim temizliği sorma

bende 11 dedim ama emiin deilm

ben 10 tane saydım ama bende emindeğilim

bu arada halley kazananlar listesinde adım yoktu sabah gelenler resim eklemişler onları gördüm dedim listede adım yok ama keşke kazanmış olsak şimdi gelse sürpriz olsa çocuklarım yese ve az önce kapı çaldı halley geldi çok yürekten istemişim demek ki gerçekten sürpriz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…