kızlar vile dada acıklanmıs yine yokum, en iyi dilek de seçilmişmi çözemedim ben ama
https://www.facebook.com/ViledaTurkiye/app_391144560967023?ref=share
kızlar vile dada acıklanmıs yine yokum, en iyi dilek de seçilmişmi çözemedim ben ama
https://www.facebook.com/ViledaTurkiye/app_391144560967023?ref=share
viledadan kazanmışımen iyi dilek 31 aralıkta açıklanacakmış
kızlar günaydınlar hayırlı haftasonları
şişhtt sakın üzmeyin o tatlı canınızı sizin nasıl insan olduğunuzu biliyoruz kii biz
Rabbim daha çok şans versin
Sizleri çok seviyorumnn
sağolun kızlar az önce geldi halleyler ve ben 6-7 tanesini daha kapıda kargocuya verdim abla bunlar ne dedi dedim halley açabiliyomuyuz dedi dur dedim hemen açayım.neyse Allah herkesin gönlüne göre versin.burdaki herkesi de seviyorum paylaşmaya devam...
joeyfuncum sen neden üstüne alıyorsun, yazdıklarında haklısın, valla ben de şans arttırmak için kardeşimden eşimden de oynuyorum...burda en çok paylaşım yapanlardansın tatlım, helali hoş olsun hiiiçç canıını sıkma
bunda hediye varmı acaba??
hile yapan çok insan olduğunu bende biliyorum onlara bende kızıyorum ama burda bir çoğumuz eşimizden annemizden de katılıyoruz bazı yarışmalara ki şansımız artsın ikimize de çıksın derdinde değiliz yani ona çıkmazsa bana çıksın diye.ne bileyim akşamdan beri moral sıfır bende inan.kendimi vicdansız falan gibi hissettim.öyle derdimiz olsa burda kimseye yardımcı olmayız bildiğimiz ceavplar söylemeyiz kimseye oy vermeyiz.bana o kadar çok oy isteyen geliyoki facebookta ekleyip direk oy istiyolar mesela onları bile kırmayıp oy veriyorum kimseyi geri çevirmedim bugüne kadar.hemen takas istermisin diyolar diyorum takas ne bende sana oy vereyim falan yok diyorum ben öyle kimseden oy istemedim daha beğenmeli yarışmalara da katılmıyorum genelde.neyse cnm ben gerçekten çok üzüldüğüm için buraya yazayım dedim düşüncen için sağol
çok sağol canım bide severim temizliği sormaiyi temizlkler canımgüle güle kullan
bende 11 dedim ama emiin deilm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?