dün burda ben yazmıştım eşim ve ben ikimizde kazanmışız diye akşmda burda bu konu konuşulunca üstüme alındım.bide bizim aramızda da böyle eşinden annesinden falan katılanlar var denince yani doğal olarak alındım cnm.sağolasın düşüncelerin için.
Niye üzdün kü sen durup dururken kendini şimdi ,bunlar şans işi , ŞANSIN BOL OLSUN
halleyler kaç taneyedi cnm 1 kutuda
sanırım isyan eden arkadaş da çekilişli kampanyaları kastetmemiiştir...dediğiniz gibi o tip yarışmalara şans artırmak için farklı hesaplardan katılım oluyor...ama omo money gibi yarışmalarda 3 4 hesptan katılıp kazananları söylemiş olabilir...gerçi konuyu da tam olarak anlayamadım...
halley ne çabuk dağıtıma başladı ya..ben sehir dışındayım hangi kargoyla geldi acaba...
dün burda ben yazmıştım eşim ve ben ikimizde kazanmışız diye akşmda burda bu konu konuşulunca üstüme alındım.bide bizim aramızda da böyle eşinden annesinden falan katılanlar var denince yani doğal olarak alındım cnm.sağolasın düşüncelerin için.
canım niye üzüyosun kendini bende eşimden annemden katılmıştım birine çıkmazsa birine çıkar diye iyikide katılmışım bak birinden kazandım bence arkadaşlar 20-30 tane fake hesabı olup bütün yarışmaları silip süpürenlerden bahsediyorlar hiç üstüne alınma sen
hediye almak ne güzel bişey ya,, güle güle kullan..
Sanalsaray 2013 hediyeleri şöyle;
1. ve 2.'ye : Apple iMac 27" Slim Bilgisayar
3. ve 4.'ye : Apple Macbook Air Dizüstü Bilgisayar
5. 6. ve 7.'ye : Nokia Lumia 920 Windows 8 Cep Telefonu Hediye...
https://www.facebook.com/sanalsaray...2992_4e7e859110fad9238472636485e8af9c191c6ab9
bu kişi kimse artık her geldiğinde bunu paylaşıyor reklam kokuyor gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?