Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Vakti olan annesinden de katılır , babasından da , kuzeninden de komşusundan da... Buna kim neden tepki gösterebilir ki... 50 hesaptan katılır kişi hırs yapar .. bir şey kazanmaz , tek hesaptan öylesi,ne katılır kazanır.. Diyorum ya şans işi...

sanırım isyan eden arkadaş da çekilişli kampanyaları kastetmemiiştir...dediğiniz gibi o tip yarışmalara şans artırmak için farklı hesaplardan katılım oluyor...ama omo money gibi yarışmalarda 3 4 hesptan katılıp kazananları söylemiş olabilir...gerçi konuyu da tam olarak anlayamadım...
sonuç olarak halleyi 2 hesaptan kazanmış olmanemeğinin karşılığı ve şansındır...sen değil eşin kendiside oynayıp kazanabilrdi aynı evden....
halley ne çabuk dağıtıma başladı ya..ben sehir dışındayım hangi kargoyla geldi acaba...

Son düzenleme:

neyse canım herkesin şansı bol olsun
mng kargoyla geldi.daha bize açıklanmadan yollamaya başladılar mı ne

canım niye üzüyosun kendini bende eşimden annemden katılmıştım birine çıkmazsa birine çıkar diye iyikide katılmışım bak birinden kazandım bence arkadaşlar 20-30 tane fake hesabı olup bütün yarışmaları silip süpürenlerden bahsediyorlar hiç üstüne alınma sen

sağolasın canım sana da tebrikler afiyet olsun

defactodan cüzdan,hthayat ve pera bulvarı hediyeleri de geldi az önce

twitterda gümüşdepo çekilişini kazanmışım ama hiç görmedim hakkımı kaybettim yedeğe sıra geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…