Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlarr

ödül kazanan herkesi tebrik ederim.geçen sene bu zamanlarda ne kadar güzel kampanyalar vardı şimdikiler ya bu işin kurtlarına göre ya da çok tırt

mesela duru ekici selpak yumoş göz yoruyor ödül desen nerdeee

twitter ise anlayamadığım için bana yabancı

superonline de sağolsun fizzylere boğdu beni

pentiden gelen lila çorabıma hönkürerek ağlamak istiyorum (vay smileyim ile çorabımn rengindenmiş)

beni bu ay migros ta numara taşımak mutlu etti geçen yıl taşıdığımız numaralarımızı tekrar taşıdık 130 tl lik alışveriş kazandık. money visamla 4*75 lik alışverişimden ilk alışverişte 50 tl indirim oldu hem de 75 money kazandım. 4 çeyrek bilette bonustan geldi. umut doluyum

bol alışverişler o zaman migrostan cnm

sonunda bende kazandım süperonlindan 25 liralıkgece 4 te falan oynadım raskele atıp duruyodum ne renk ona bile bakmadım ,,inş kazanamayan herkes kazanır

cnm hangi renk kutuları tuttun acaba hatırlıyormusun
cnım rele igili deği ama gece 4-5 gibi oyna
hediyemo ile 14 dk telefonda konutum çek çözülmedi ama benim faturam çek bedelini geçti
kız verseydin bizden birine bigierini hllederdik ne uğrştın yazık tele gerçi bugün bende bi sinema bileti facisı yaşadım beimde tel ordan bayağı yüklü gelecek
canım ellerine sağlık ben onlarıda kazanamıyodum ya.2 kutuyu zor yakalıyordum.
çok saol canım. nasıl kullanacaz şimdi bunları
canım 3. şansınıda dene genelde 3. ye çek veriyo ilk iki fizy se gece dörtte dene ben dün aradaşın birine aldım dün
bende fizy.com a üye oldum nasıl yarışmaya katılıyoruz
canım süperolıneın yarışa fizynin değil gülüm
https://www.facebook.com/eti/app_121497228011790

Seni en mutlu eden Eti hangisi?

biri facebooktaki diğeri twitterdeki cnm twitterddeki pazartesi başlıcakmış
çok sağol canım artık pek giremiyorum zor oluyo takibim
ayı onudn muzdaribim esnerist bilir gençbir kız kardeşim var bikere haleye katıdım onun fceden sonra saçma şeer payşma rezil oluyom dedi fce şifresini değişt,irdi ben gimiyim diye ama bir paylaşımla kazanmış bende kendim kazandım ve en kötü durup ayı ıp den oyuyouz yazmışlear ben bu sayfdan bir sürü insana üper onlıne oynadım ve nerdeyse herkeze çek kazandım 2 kişi dışında nolmuş harammı herkezin şansı olsun herkez kazansın istiyoruz o yüzden burda birbirimizin şeerini beğeniyoruzz ben beğeii çekilişlere katılmıyom bide nedir bu muhabbet üzerime alındım bende vala zamanı olan annesinin adınad babsının adınada girer her türlü emek veriyosun o onlıne oyununu geceeri eliden geldiğince bütün rkadaşlara oynim diye gözlerim şaşı beş odu biraz düşüerek konuşalım çok şükür 30 tane haleyi alamıcak urumdada değilim kazdığım sinikırsları bie apartanaki çocuklara dağıtım ki beni kızım çikolata delisidir kazanamayan arkadaşlar bence kendieri çok hırslı bu hırsarını bence çekilişlere döksüler çoğumuz kafmız dağılsın diye burdayız kendiizi üzmek için değil
mng miş caım kardeşimki eline geçmiş
canım ardeşim resim yolladı benimki daha gelmedi çok güzel paketlenmiş yeşilde bir kurdelesi var hatta kardeşim tebrik kart yollamışlar bana dedi dalga geçti bi kağıt yoamışar yani içinden alına bilecek veya düşebilecek bir paket değil kesin açmışardır
yok ben ilk başladığından beridir giriyorum yılbaşı dilekleri filan yazıyorum ama ben girince başla yazıyo.
canım penti biteli çok oldu çorapları geenler taaaaa ay başında kazanmışlerdı
sağolasın canım atmadım inşallah benimde sizler gibi bi bebeğim olur da bende katılmasamda olur
amin güüm inşllah çocuğunda olur çekilişede kaznırsın valla şansın var neden şansnı kulanmayasın
sonunda bende kazandım süperonlindan 25 liralıkgece 4 te falan oynadım raskele atıp duruyodum ne renk ona bile bakmadım ,,inş kazanamayan herkes kazanır
canım gece veriyo evet ben çok oynadım sayısını bile hatırlamıyom ama gnelde gceleri çek verdi

kızlar süperonline oynayan var mı acil annemin hesabına arkadaş eklemem lazım 3. hediyeyi kazandım ama arkadaşım yetmediği için açılmadı özelden link atarsanız ekleyeyim hemen bu arada ilk 2 hediyenin fizy olduğunu söylememe gerek yok sanırım inşallah bu 3. hediyemodur

nurcan306 cnm şans işte çıkcağı varmış kardeşine de tebrik ederim Allah herkesin gönlüne göre versin canım

İnş hediyemodur.Ben demin bi arkadaşa oynadım 2 fizy bi hediyemo 50 çıktı

mesaj attım cnm sana

senin için rahat olsun afiyetle yiyin canım.sen burda hepimizden çok paylaşım yapıyosun.sana dendiğini zannetmiyorum.bak keyfine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…