halleyler geldi mng kargoyla kutuda 36 adet yazıyor ama 28 tane çıktı kolı gelişigüzel paketlenmiş ama paketi açtığımda arka kısmın kartonun bir kısmı açıktı ve içinden 8tane alınmış gibi 36 tane koyulduysa?? haleyden değilde mng kargodan şüpheneliyorum dünde bir kargom yırtık geldi şubeyi aradım soyledım çözüm olmassa çağrı merkezını arayıp şıkayet edıcem işlerini duzgun yapsınlar arkadaşlar sizinde eksik gelırse mng kargoya sorun kimseyi suçlamak istemiyorum ama yürütüyorlarmı ne ??..
bence canım direkt çagrı merkezini ara, benim kargoyla bir sorunum olunca ilk orayı arıyorum çünkü çözüm asla getirenlerde olmuyor.. zaten onlarda bilirler içinde nekadar oldugunu, yani kargocuysa bilecek ne tasıdıgınıhalleyler geldi mng kargoyla kutuda 36 adet yazıyor ama 28 tane çıktı kolı gelişigüzel paketlenmiş ama paketi açtığımda arka kısmın kartonun bir kısmı açıktı ve içinden 8tane alınmış gibi 36 tane koyulduysa?? haleyden değilde mng kargodan şüpheneliyorum dünde bir kargom yırtık geldi şubeyi aradım soyledım çözüm olmassa çağrı merkezını arayıp şıkayet edıcem işlerini duzgun yapsınlar arkadaşlar sizinde eksik gelırse mng kargoya sorun kimseyi suçlamak istemiyorum ama yürütüyorlarmı ne ??..
kesinlikle katılıyorum bende senin gibi düşündüğüm için arada bir geliyor bişeyler iştekızın tekinden geçen gün bi oy istedim tatlı dille istedim diye sana yardım edicem dedi başka hesaplarımda var dedi
bi anda oylarım fırladı gitti noluyo dedim kızın tam 100 hesabı varmış meğerse
o kadar mail adresini nasıl aklında tutuyon yada kontrol ediyon
millet bunu kendine meslek edinmiş valla
walla hiçbişey çocuklarımdan daha önemli değil bugünlerim bir daha gelmicek vakit bulursam katılıyorum yarışmalara önceliğim çocuklarım ve evim sonra yarışmalar ama böyle düşünmeyenlerde var
hatta biri varki evinin dağınıklığınının fotosunu çekip faceye koymuş utanmadan ben pc deyken çocuklar evi ne hale getirmiş diyo resmen
canım 36 olması lazım ve pakette gayet güze paketlenmiş kurdelalı falan kesin alınmış içinden
paket açılmış zaten bariz yani sonra tekrar bağlanmış gibi çağrı merk.arıcam içlerindeki hırsızı bulsunlar..şube kamerayla izleniyor diyor aktarım merkezini arıcam dönücem size dedi alan benden önce mideye indirmiştir terbiyesizlik yaaa paket açılmış zaten bariz yani ??
benim kargocuya ben kendim verdim yani böyle saçmalık mı olur bulsunlar valla yapanı.
Kızlar penti kazandığınızı nerden biliyorsunuz.yoksa eve gelincemi anlıyosunuz.
Ufff hesaplarım gitti çoğunaa fizy çıktı fazla face hesabı olan var mı
Siremisss burdaysan ses ver...
penti bitmiş olması lazım canım kazandığımızda tebrikler diye bir ibare çıkıyodu galiba iletişim bilgilerimizi falan istiyodu
benim bilgisayarım sürekli açık mutfakta masamın üzerindekesinlikle katılıyorum bende senin gibi düşündüğüm için arada bir geliyor bişeyler işte
benim bilgisayarım sürekli açık mutfakta masamın üzerinde
gelip gidip bakıyorum çorba karıştırırken ocakta soğanın kavrulmasını beklerken ne bilim fırındaki kekin ha pişti ha pişicek çıkmasını beklerken
akşamlarıda çocuklarım erken uyuyorlar şansıma eşimle çayımızı yudumlarken falan işte
böyle senin dediğin gibi arada bir geliyor kargo arabası ama kıymetli oluyor
joeyfun sen güle güle yi canım halleyini zamanın var katılıyon bizim yok katılamıyoz her yarışmaya boşver takma kafanı
ha bu arada halleyin kurdalasını atma emi bebelerine neyim ilazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?