Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

AKER ‏@AKERESARPLARI
Haftaya 2 yeni hediye ile başlıyoruz. Şimdi siz de 18.00'a kadar RT'leyin ve 2 kişiden biri olma şansını yakalayın! pic.twitter.com/SkvXEM8W

Emel Pırlanta ‏@EmelDiamond
Sevgililer günü yaklaşıyor. Sevgililer gününe özel Hediye Pırlanta Kampanyamız olacaktır... Takip etmeye şimdiden başlayın PIRLANTA KAZANIN.

arkadaşlar bana mail gelmiş üye olan herkeze saat ve gözlük hediyeymiş ama 9.99 kargo parası var isteyen varsa paylaşıyım dedim.
MARKAROM | Modanın Yeni Adresi
kız 9.90 değil 19.90 baktım kargo ücretine yuh dedim yani ürünler güzel ama valla şuan ona 20 tl veremem kargosuna 10 tl ye hadi nese dedim ama :))))
evet böyle bir açıklama var..
annemden deodorant kazanmıştım,
bu kuralı okumamıştım oğlumdan da deo. kazandım..fakat listede hepimizin ismi var... bielmiyorum, göndermezlerse de sağolsunlar..

gönderirler canım gönderirler :)))))

jeyfun kız eyüp sabri tuncer yarışmasında kazanmamışım ben sonuçların altına millet yazıyo diye yorum yazmıştım bu listedede yokum diye olarda insiyatif kullanıp banada göndermek istemişler :)))))))))) gönül rahatlığı ile kullanın yazdılar :)

kızlar eşimin maggileri geldi ama ben 33 adet kazanmıştım eşimden 13 gelmiş diğer 20 taneyi ayrımı gönderiyolar çünkü 3 tane ayrı 10 tane ayrı pakette gönderilmiş benimki daha gelmedi aslında adres aynı :))))

bugün temizlik günüm. bitti sayılır. ama bende bittim.
ara ara bakıyorum buraya. işimi bitireyim dönücem aranıza.

Nokia Türkiye

‎2013'te etkileyici bir telefon kullanmak istiyorsanız, Lumia 920 kazanma şansını kaçırmayın! http://nokia.ly/12EGaf7

norrcaannnn iyiki erkek değilim ve senin gibi karım yok haaaa boşanayım desem senden boşanmasıda dert olur
tüm maaşımı nafaka diye alırsın haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…