Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ah canım keske benim herifte azcık cimri olaydı benimkisi tam saftiriktir maaş kartı bendedir hergün ona 10 tl haşlık veririm kredi kartı bile vermem çünkü ona derimki git markete bir süt al eve bir gelir aman yağrabbim o sütün dışında yok cipsi yok kolası çikolatası rahat 50 tl harcar gelir hergün göndersen hergün aynı masrafı yapar her sene telefon değiştirir hersene 1.500tl den aşşağı para vermez telefona beni sinirden kudurtur bende inadına cimriyimdir ıvır zıvır lüzumsuz şeye hayatta harcamam bu ay yıl başıu için kartı verdim alışverişe yolladım 800 tl harcamış allahtan kaynana destek çıkıyo bize yoksa çoktan iflas bayrağını çekerdik :) benimki giyinmemei kuaföre gitmemi istemez illet bana bakarmış ama kendisi bile bakmaz kim bakacaksa ben bi pc de o diğer odada bi pc de :b inanılmaz ilgisiz bir heriftir :) yani hepsi ayrı cins bunların iyi senin çalışma ihtimalinde var bar benim mesleğimi bırak herhangi bir işe girmeme bile kıskançlıktan izin vermez :b
aa unutmuşummm aşk olsunnn buyur gell ya ablacığımmmmm

oyşşşş kilo almaya çalşıyorum he , daha çok millet yesin beğeni övgü aliyim hamaratlığımı konuşturmak istiorum bende
maaşallah ben evlendiğimde hazır çorba yapmayı bile bilmiyodum arkasını okudum öle yaptımda su gibi bişi oldu hele ilk yaptığım keki anlatmak bile istemiyom yanımda oturan saf arkadaşım kıskançlığğından yanlış tarif verm,iş diğer asker karılarına rezil olamda dedikodu çıksın onlara maaşallah sana
kızlar Allahım inşallah size çok versinde harcayın bakmayın benim kaynana da para var ondan biraz rahatız :)
birşey sorucam sizler daha iyi biliyosunuzdur
omo da bir gün kaçırınca 60 puan geride oluyorum an itibariyle
hediye stokları da malum, az
o yüzden boşuna uğraşmasam mı?
kız ben geçen ay gün kaçırmadığım halde alamadım
aman onun anası ayrı cins zaten kızından ne hayır gelsin :b
kızlar bizim burda little pizza yok başka ilçeden mi getiriyolar yoksa bulunduğunuz yerden mi getiriyolar evinize
yok canım sadece yakınında olanlar faydalanıyor ama sen gene katıl kodu bir arkadaşa verirsin
yedigünden eniştemin face cvp yazmıştım 1. yazan bendim 2 kişilik sinema bileti kazanmışım :) çocukları ayarlarsam cem yılmaza gidicem zor ama
oh git kız ben gidemiyom sıpadan sen git

Markapella.Com ‏@Markapella
7 Ocak 2013 saat 14.00′da başlayıp 9 Ocak 2013 saat 14.00′da sona erecek yarışmamızda Facebook ve Twitter sayfalarımıza üye olan...

kızlar zaten ayrı hesaplardan kazanılmıyor demiyor anı üründen kazanamıyorsun farklı farklı ürünleri istediğin kadar hesaptan kazana biliyonuz

evet böyle bir açıklama var..
annemden deodorant kazanmıştım,
bu kuralı okumamıştım oğlumdan da deo. kazandım..fakat listede hepimizin ismi var... bielmiyorum, göndermezlerse de sağolsunlar..

ShareBugg ‏@ShareBugg
"İyi günde, kötü günde, Kanaryam taraftarın seninle" mesajını RT et, 100. ol, cubuklu formayi kazan @FB_RUHU

Luna ‏@yoksasizhala
3 şanslı takipçimiz Lezzet Mutfak Atölyesi'ne katılma hakkı kazanıyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…