Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anaa kuşum gelmiş

deme ya, bu yarışmanın hediyesi için de swarovski kolye mi ne demişler, belki o plastikten ağızları yanmıştır,
aman o kadının kızı başka ne tasarlicaktı ki Allah aşkına
geçmiş olsun yavrum

iyi ki ipten, yünden kolye değilmiş, öyle de olabilirdi.
programda saksılara yünden kılıf yapıyolardı..

Tarzimon ‏@Tarzimoncom
14:00'daki yarışmamızda bakalım balonların canlı renklerinden ve özgürlüklerinden esinlenilerek yaratılan Ballonet çoraplar kimlerin olacak?

http://www.facebook.com/Favori

Favori'den okullar arası "HOŞGÖRÜ" konulu resim yarışması başladı. Dereceye giren 3 okula "Beden Eğitimi Seti" hediye. Ayrıca katılan tüm okullara Canım Okulum Kampanyasında 100 Destek Puan hediye! Katılım için resmin tarattırılarak, resmi yapan öğrencinin adı soyadı, telefonu, okul ve sınıf bilgileriyle birlikte yarisma@favori.com.tr adresine e-posta olarak gönderilmesi gerekmektedir. Bilgilerinize sunarız.

oğluşumun çizdiği resmi yolladım kızlar..sayfada yayınlamışlar, iki tane pembe tavşan var resminde..
hee oylamalı falan değil yarışma, o yüzden rahatça söyledim..

bana denk geldi, ısmarladım da ama ton balıklı ve acılı gelince bide yemek zor oldu hatta yiyemedik balık tadı felan

litttle dan pizza bende kazanmıştım 3 hafta önce falan ben tavuklu olanı sectim bide orda içinde olmasını istemediğiiini çıkarabiliyosun ben acıyı çıkarmıştım.güzeldi tavuklusunu..hatta gecikti evi bulamadılar sanırım..ertesi gün telefon açıp özür dilediler..

kızlar bizim burda little pizza yok başka ilçeden mi getiriyolar yoksa bulunduğunuz yerden mi getiriyolar evinize

ben aile hesaplarımdan yapmıştım herkezin ismi var.her kazandığımda moden değiştirdim ondan galiba

yedigünden eniştemin face cvp yazmıştım 1. yazan bendim 2 kişilik sinema bileti kazanmışım :) çocukları ayarlarsam cem yılmaza gidicem zor ama

TatLiGaci senden taktik aldım herkesten şifrelerini istiyorum yarışmalar için artık daha çıok hesapla katılıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…