bende bazen kendimden düsük puani olanlara yeniliyorum. bazende kazanip +0 Puan veriyor sizdede aynisi oluyormu??
Molfix facebook sayfasinda 15. Yil nesesi uygulamasina katil hediyeleri kazan.
Link yazamiyorum cep tlf dan
kızlar arkoda bende bazen benden az olanlara yeniliyorum bazende 1.cyle yarışıyorum yeniyorum şans birazda heralde.ben bide rakip bulamıyorum kendime ya yüksek puanlı çok az denk gelio arıyomda arıyom
kızlar alix aviene kacıncı mesajım bilmiyorum ama yeniden yazdım.. yani hediye mediye de istemiyorum, göndermesinler sadece içimdekileri döktüm.. ya insan bir yarısma yapar ve peşinden bu kadar yalan yaparmı iki parca esyayı göndermemek için..
canlarımm yarışma yaparlarsa aklınızda olsun iki oje , bir ruj için bir aydır söylemedikleri yalan kalmadı.. pessss
benim bugün geldi özel dagitim sirketiyle adam kupayi özenle tutuyordu paketinden cikarmis:))
OFFF Saçmalık ya hero baby ye dm attım göndermeyin gidemem diye kadınalr matinesi için mama gönderin dedim şakadan kuryeyle davetiye yollamışlar 8-10 tane davetiye oldu gelen başka bişey yok
ya ben yazıcaktım nie mızıkçılık yapıyosunbikez de birinden önce ben yazayım dedim yine yetişemedim bebeğim yok bekarım ama yine de katıldım, kazanırsam birinize hediye ederim artık aslında ihtiyacım olmayan şeylere katılmamaktı amacım ama bunu ticarete dökenlere gıcık katılıcam hiç değilse kazanırsam sizlerden birine yollarım iyi olur
çok sağol canım
sağolasın canım, aminnçoooooooook geçmişler olsun rabbim hastana şifa versin
yavrum çabuk ve yine gel, beni sardırdın sen gittinHerkese iyi akşamlar kızlarrrr
yook artııkk, laflara bakevet aynen, tartışmıştım ben de, beğenimi çekmiştim
koskoca yayınevi bi kargo ödeyemiyor mu* dediğimde de o kadar kazanan oluyor, hepsinin kargosunu biz ödersek batarız, siz 7 tl için bu kadar laf diyorsanız bir yayınevi sahibi olsaydınız eminiz ki siz de bunun hesabını yapıp kazanana ödetirsiniz* diye de suçlamışlardı beni.
ay nefret ediyorum böyle mahalle ağzı laf yetiştiren firmalardan.
hele ki yayıneviyseler...
çok düşük seçince +1 veriyo bana da, veya yakın puan seçince yeniliyorum da, hatta 10 oyundan en az 2 sinde kesin kazanamadın diyokızlar bu arkomen de kendimden düşük puanlıları seçiyorum ama yinede yeniliyorum. sizde de oluyor mu aynısı??:44:
ya ben molfiksden sadece 2 dogru yapabildim
neyseeee
https://www.facebook.com/kanesyayincilik
https://www.facebook.com/tiklayaz
aynen banada mail atmışlararkadaslar OTACI numune gönderimi yapmiyormus mail geldi bugün..
Merhaba,
Numune gönderimi uygulamamız bulunmamaktadır.
e -posta adresiniz kayıt edilmiştir. Sizi ürünlerimiz , kampanyalarımız ve çalışmalarımızdan haberdar etmekten memnuniyet duyacağız
Saygılarımızla
evet canım yollamıyor 1 aı geçti sallıyo palavralarlaDanino sorun mu çıkartıyor? Bende kazandım ama fazla olmadı diye üstünde durmadım
:)))))))) ha ha eklisin ekli zten daha bir sürü eklendi ama güncel listeyi paylaşamadım ev dolu şuanhemi kıızzben görmedim, benim pc sapıttı çok yavaş bikaç sayfa geri bakıp sonra bırakıyorum ondan görmemişimdir. Demek ezik değilmişim birileri beni unutmamış Esmeristim beni unutmadığın için çok thanks
yok canım yeni liste paylaşılmadı o gördüğünüz benim ilk oanlık yaptığım liste başka eklenenlerde var şimdi paylaşcam eksik biri varsa hatırlatın bana biliyonuz biraz rahatsızımda idare etveniz artık kırılmak yoksevgili nurcan,bende attıgın özel mesaja rağmen unutuldum mu dedim zaten
canım listenin asıl amacı sürekliliği olanlarla bir oluşum yapmak böle yoldan geçen takılıyo kafasına göre hakaret ediyo öle olsun istemiyoruz saygı çerçevesi içinde birbirimize fikirlerimizi söleyelim paylaşalım :)Kızlar bu kk sıcaklığı hiçbi yerde yokPaylaşımda bulunan her arkadaşa tek tek teşekkürler :)
En azından kurallar belli ve çıkar peşinde değil kimse. Keşke birde üye olmayanlar göremese mecbur kalıp üye olsalarAz önce facebooktan birinden begeni istedim. Bana diyorki Or... kozmetik markasına üye ol begeneyim. Avcunu yalasın.. Bazıları gerçekten hasta ruhlu ben 25 tl kayıt parası vericem oy için avcunu yalarsın diyecem olmayacak Yok mu bizim facebookta gurubumuz? Varsa özel mesaj atabilirmisiniz
olacak inşalla azdurun kızlar :)Aslında hiç fena fikir değil bir grup oluşturabiliriz facebookta:) Bencede keşke sadece üye olanlar görebilse paylaşımları..
molfix yanıtları hadı yıne ıyısınız
junıor plus
hülya avsar
wakawaka
sıvı kilit
shakira
sonunda şeytanın bacağını kırdımpastelden kazanmışım inşallah devamı gelir ..
GÜNCEL LİSTE
aoktar
belelek
berenzena
bktglsn
BlueAngel
bartuveannesi
carefully
ceydaca
cikolata_delisi
denizxx
drbuzcicegi
egemenadil
eceden20
esmerist
eylull06
firarperest
joeyfun
kkoras
kkontess
maviş83
Nourjann
Nazdnz
nilqun
Nazdnz
nurcan306--yeni katılımcı
ocetins
Perlitone
roselen----yeni katılımcı
sedack
SiremimS
sevimlikedim71
TatLiGaci
yorguncadi
yprk88
yelkenlikız
xNeharx
cnm bir ayı geciyoruz, hani deseler su tarihde gönderecegim , ben hediye için bukadar kızmam.. ilk günden beri bugun verdik kargoya diyolar misal hafta geciyor kargonun ismini verin arıyım diyom gün içinde veririz diyolar. sonra 1 hafta geciyor gecen verdik kargoya diyolar ses seda yok.. artık cevapta yok, kendim kızıp kendim küsüyorum..
Ne kadar zaman oldu hediyeni kazanalı göndermiyorlar mı?
ben de yokum kııızzzzzzzzz
Kızlaaaaaaaaarrr sonunda şeytanın bacağını kırdım Yedigün'den sinema bileti kazanmışımmmmmİnşallah kodlar Antalya da geçerlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?