Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar alix aviene kacıncı mesajım bilmiyorum ama yeniden yazdım.. yani hediye mediye de istemiyorum, göndermesinler sadece içimdekileri döktüm.. ya insan bir yarısma yapar ve peşinden bu kadar yalan yaparmı iki parca esyayı göndermemek için..
canlarımm yarışma yaparlarsa aklınızda olsun iki oje , bir ruj için bir aydır söylemedikleri yalan kalmadı.. pessss

Son düzenleme:
kızlar arkoda bende bazen benden az olanlara yeniliyorum bazende 1.cyle yarışıyorum yeniyorum şans birazda heralde.ben bide rakip bulamıyorum kendime ya yüksek puanlı çok az denk gelio arıyomda arıyom

benle yarış cnm 85000 küsürlerdeydim sanırım...
bu arada bende bazen benden düşük olanlara yeniliyorum..bi kezde 0 puan verdi kafasına göre takılıyo arko :)
zaten arko saçmaladı 213 kişi arasında olmayanların yarışmaya katılması anlamsızlaştı...herkes hergün 30 hakla birbirini geçiyor sonra olduğu yere geliyor...ben 24 le 28 arasında gidip geliyorum :)

Ne kadar zaman oldu hediyeni kazanalı göndermiyorlar mı?

benim bugün geldi özel dagitim sirketiyle adam kupayi özenle tutuyordu paketinden cikarmis:))

ne kadar ozenlıymıs hahaha gule gule kullan

OFFF Saçmalık ya hero baby ye dm attım göndermeyin gidemem diye kadınalr matinesi için mama gönderin dedim şakadan kuryeyle davetiye yollamışlar 8-10 tane davetiye oldu gelen başka bişey yok

ben katılmıyorum oylelerıne bosuna gıtmem dıye katılmayın kızlar.

molfix yanıtları hadı yıne ıyısınız

junıor plus
hülya avsar
wakawaka
sıvı kilit
shakira

junıor plus
hülya avsar
wakawaka
sıvı kilit
shakira[/QUOTE]

ya ben yazıcaktım nie mızıkçılık yapıyosun bikez de birinden önce ben yazayım dedim yine yetişemedim bebeğim yok bekarım ama yine de katıldım, kazanırsam birinize hediye ederim artık aslında ihtiyacım olmayan şeylere katılmamaktı amacım ama bunu ticarete dökenlere gıcık katılıcam hiç değilse kazanırsam sizlerden birine yollarım iyi olur

baya oldu yarısma yazalı sekerım yazan olmayınca durun bakayım dedım bende coluk cocuk yok ama planı var yatırım olur dıye gırdım bende sen yaptın say

sonunda şeytanın bacağını kırdım pastelden kazanmışım inşallah devamı gelir ..

çok sağol canım

çoooooooook geçmişler olsun rabbim hastana şifa versin
sağolasın canım, aminn

Herkese iyi akşamlar kızlarrrr
yavrum çabuk ve yine gel, beni sardırdın sen gittin

yook artııkk, laflara bak

kızlar bu arkomen de kendimden düşük puanlıları seçiyorum ama yinede yeniliyorum. sizde de oluyor mu aynısı??:44:
çok düşük seçince +1 veriyo bana da, veya yakın puan seçince yeniliyorum da, hatta 10 oyundan en az 2 sinde kesin kazanamadın diyo

Philips Turkiye ‏@PhilipsTurkiye
Anne Bebek Çocuk Fuarı'na davetiye ödüllü hashtag yarışmamız birazdan başlıyor. Takipte kalın!

aynen banada mail atmışlar
Danino sorun mu çıkartıyor? Bende kazandım ama fazla olmadı diye üstünde durmadım
evet canım yollamıyor 1 aı geçti sallıyo palavralarla
:)))))))) ha ha eklisin ekli zten daha bir sürü eklendi ama güncel listeyi paylaşamadım ev dolu şuan
sevgili nurcan,bende attıgın özel mesaja rağmen unutuldum mu dedim zaten
yok canım yeni liste paylaşılmadı o gördüğünüz benim ilk oanlık yaptığım liste başka eklenenlerde var şimdi paylaşcam eksik biri varsa hatırlatın bana biliyonuz biraz rahatsızımda idare etveniz artık kırılmak yok
canım listenin asıl amacı sürekliliği olanlarla bir oluşum yapmak böle yoldan geçen takılıyo kafasına göre hakaret ediyo öle olsun istemiyoruz saygı çerçevesi içinde birbirimize fikirlerimizi söleyelim paylaşalım :)
Aslında hiç fena fikir değil bir grup oluşturabiliriz facebookta:) Bencede keşke sadece üye olanlar görebilse paylaşımları..
olacak inşalla azdurun kızlar :)

junıor plus
hülya avsar
wakawaka
sıvı kilit
shakira

ya ben yazıcaktım nie mızıkçılık yapıyosun bikez de birinden önce ben yazayım dedim yine yetişemedim bebeğim yok bekarım ama yine de katıldım, kazanırsam birinize hediye ederim artık aslında ihtiyacım olmayan şeylere katılmamaktı amacım ama bunu ticarete dökenlere gıcık katılıcam hiç değilse kazanırsam sizlerden birine yollarım iyi olur [/QUOTE]
anam geç kaldınız bende tane yaptım hayırlısı nasip :)
sonunda şeytanın bacağını kırdım pastelden kazanmışım inşallah devamı gelir ..

hadi gözün aydın

GÜNCEL LİSTE

aoktar
belelek
berenzena
bktglsn
BlueAngel
bartuveannesi
carefully
ceydaca
cikolata_delisi
denizxx
drbuzcicegi
egemenadil
eceden20
esmerist
eylull06
firarperest
joeyfun
kkoras
kkontess
maviş83
Nourjann
Nazdnz
nilqun
Nazdnz
nurcan306--yeni katılımcı
ocetins
Perlitone
roselen----yeni katılımcı
sedack
SiremimS
sevimlikedim71
TatLiGaci
yorguncadi
yprk88
yelkenlikız
xNeharx

Arkadaşlar bu ne listesi merak ettim.kaç gündür giremiyorum.neler oluyor...

Ne kadar zaman oldu hediyeni kazanalı göndermiyorlar mı?
cnm bir ayı geciyoruz, hani deseler su tarihde gönderecegim , ben hediye için bukadar kızmam.. ilk günden beri bugun verdik kargoya diyolar misal hafta geciyor kargonun ismini verin arıyım diyom gün içinde veririz diyolar. sonra 1 hafta geciyor gecen verdik kargoya diyolar ses seda yok.. artık cevapta yok, kendim kızıp kendim küsüyorum..
yani firma dediğin bukadar yalancı olur mu, bunlara her konuda güvenim kalmadı kendi sahsıma .. yani bu kadar yalan pesss.. sanki biz dedik yarısma yapın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…