Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

burda twitirdan kazandıgı danino kiti gelmeyen bir arkadaş daha vardı ben arayıp tüketici haklarını şikayet eetin daninonun sitesinden sende ara bi 0800 211 20 15

cnm bende kazandın geçen gun dm attım bu hafta içinde kargoya vercez dediler.bakalım gelecekmi.gelmezse gene yazacam

Gasoline m haber vermese görmeyecektim.

King Ev aletlerinin kampanyasından annem 130 tl değerinde şarjlı süpürge kazanmış.benim paylaşımlarımı annem de paylaşıyor

İhtiyacı da vardı çok mutlu oldum

Alix Avien gibi bir markanın böyle bişey yapması gerçekten çok üzücü... Böyle böyle görüyoruz hangi firmaların sözünde durduğunu güvenilir olduğunu..

canım benim, buraya eskisi kadar bakamıyosundur diye face ten haber verdim
çook mutlu oldum anneciğinin kazanmasına

ooo çok güzel güle güle kullansın anneciğin

tatlı arkadaşlarım,
bugün sadece ara ara bakabildim..birşey paylaşamadım..annemle beraberdim :)))

esmerist,joeyfun,yelkenlikız ve kazanan tüm arkadaşları çokkkkkk tebrik ediyorum..Allah iyi günlerde,ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin tüm kazandıklarınızı....

iyi akşamlar kızlar bloguma bakın yeni hediye etkinlikleri düzenlemeye başladım..

ben de eklenmek istiyorummmmmmmmmm

kızlaaaaaarr yedigünden kazandığım çift kişilik sinema bileti Antalya'da geçerli değilmiş şansıma tüküreyim

Bn de varmisim :) cok teşekkür ederim valla şimdi gördüm bu atalar bırakın kampanya paylaşmayı katilamiyorum bile. kazandıgım hediyeyi son anda fark edip adresimi gönderdim baskasına gidiyordu az daha bebek arabam :) yılbaşından beri gorevdeyim rapor panel vs twitter da olanlar biliyor :) cocuklara karnelerini verelim yine aktif olcam ins :)

kızlaaaaaarr yedigünden kazandığım çift kişilik sinema bileti Antalya'da geçerli değilmiş şansıma tüküreyim

:) niye diğer sehirlere yapmazlar ki? Biz gecen caramio uygulamasından aldığımız biletle gittik bir cok sehiri kapsıyor Antalya da vardı sanırım. Sinemaya gitmek yerine DVD alırım ben amazondan, sana versem de olurmuş bilet var diye oylesine gitmistik. ama caramio yu öneririm sinema icin :)

hadi yaa niye geçerli değilmiş ki ne saçma hangilerinde geçerliymiş biz de ona göre katılalım bari canım biliyo musun?:26:

3D filmler hariç tüm seanslarda geçerlidir. Geçerli olduğu sinemalar: İstanbul: Cinemaximum İstinyePark, Cinemaximum Fitaş, Cinemaximum Forum İstanbul, Cinemaximum CKM Budak, Cinemaximum Carrefour Maltepe, Cinemaximum Pendorya. Ankara: Cinemaximum Cepa , Cinemaximum Ankamall, Cinemaximum Antares. İzmir: Cinemaximum Forum Bornova, Cinemaximum EGE Park.Diğer iller: Cinemaximum Carrefour Bursa, Cinemaximum Carrefour Çanakkale, Cinemaximum Serdivan Sakarya, Cinemaximum Park 328 Osmaniye, Cinemaximum Yeşilyurt Samsun, Cinemaximum Tekira Tekirdağ, Cinemaximum Migros Ordu

kızlar yedigün sinema biletleri sadece bu sinemalarda geçerlii

Son düzenleme:
bugünüde hiç hediye kazanamadan geçirdimm hepinize iyi geceler yarın bol hediyeli bir güne uyanmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…