Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yumos'tan cek kazanmisimmm esim adina :) cok mutlu oldum gece gece. Kontrol etmiştik ama ismimiz yoktu attıkları mail gereksize düşmüş geç gördük. gelen cekleri hep kızıma kullanıyorum cok iyi oluyor ya Allah'tan başka sey istesem olcakmis :)

Onlar da bulur ya

ben arkadaşı ordan takip edeyim dedim maksat izleyicisi cok görünsün hem Google hesabından hem twitter'dan farklı görünsün diye eski bloğumda yapmıştım cok
üçkağıtçı çıktık kız sende hahah cogaltayım dıye haa ızlemedıkten sonra bana anlamsız gelıyor ne demılser guruğgürültü

gule gule kullan sekerıum ben yumosu bırakalı cok oldu cok vakıt alıyor ve sıkıcı

paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar.çekişillere yeni merak saldığım için paylaşım yapamıyorum çünkü ne zaman yeni bişey görsem önceden paylaşılmış oluyo bende artık sayfayı takip ederek sizin tecrübelerinizden faydalanmaya çalışıyorum.

patlatbi ekicide 35bin küsür puan yaptım listede 3. olmam gerekiyo ama ismim listede görünmedi neden acaba gece gece moralim bozuldu kaç gündür onu oynuyordum

Sokak Çeteleri Twitter Sayfası:
twitter.com/sokakceteleri

Bizi Takip Edin ve Çeşitli Ödüller Kazanın!!!

annaaa yelkenkizim bebegim ya denim dedimdi beceremedimya takibe almayı unutmuşum kuusura kalmasınlar ;d

Başarırsın canım başaramayacak ne var. Önemli olan vakit ayırmak. Bende onu beceremiyorum ya işte vakit işini :44:

bendede yok vakitte denicem bakalım elden geldikce daha önce sohbet sitesi falan sahibiydim ama blog işlerine başkasına bakdırııyodum kendim yapmamışdım site tasarlamak kolayda bunu bilemedim zamanla görcez :)

bendede yok vakitte denicem bakalım elden geldikce daha önce sohbet sitesi falan sahibiydim ama blog işlerine başkasına bakdırııyodum kendim yapmamışdım site tasarlamak kolayda bunu bilemedim zamanla görcez :)

ooo sen zaten evvelden tecrübeli çıktın Yaparsın hem de alasını yaparsın. Benim minik minik kızım izin verse bende bayılıyorum bu işlere. Hamileyken kazandığım da paylaşımım da çoktu ama bebiş doğduktan sonra kahvaltı bile yapamaz oldum

ay benim kızdaöyle durmuyo ya :) bide amelyatlı benimki 3 kere amelyat oldu hala olcak daha mızmız :s

ay benim kızdaöyle durmuyo ya :) bide amelyatlı benimki 3 kere amelyat oldu hala olcak daha mızmız :s

aaa çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah. ameliyat zor iş ya , çocuk haklı diyorsun napcan ki inşallah zor bir hastalık değildir son kez ameliyat olur ve kurtulur iyileşir minik kızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…