tamam deniycem blog olunc a:d tweterdan takip wtmeyi :d
üçkağıtçı çıktık kız sendeOnlar da bulur ya
ben arkadaşı ordan takip edeyim dedim maksat izleyicisi cok görünsün hem Google hesabından hem twitter'dan farklı görünsün diyeeski bloğumda yapmıştım cok
Yumos'tan cek kazanmisimmm esim adina :) cok mutlu oldum gece gece. Kontrol etmiştik ama ismimiz yoktu attıkları mail gereksize düşmüş geç gördük. gelen cekleri hep kızıma kullanıyorum cok iyi oluyor ya Allah'tan başka sey istesem olcakmis :)
ben yapamıyorum ağlıcam ya blog takip edemiyorum olmuyo
siz buyrun kızlar
e-nsisters' blog: Giveaway / Hediye Çekilişi
annaaa yelkenkizim bebegim ya denim dedimdi beceremedimya takibe almayıunutmuşum kuusura kalmasınlar ;d
canım zorlama twıtter la o zaman al bı gmaıl adresı google den kurtul:)
ßir gmail açdım mail gibi paylaşmayı takipide çözdüm umarım başarırım :)
Başarırsın canım başaramayacak ne var. Önemli olan vakit ayırmak. Bende onu beceremiyorum ya işte vakit işini:44:
bendede yok vakitte denicem bakalım elden geldikcedaha önce sohbet sitesi falan sahibiydim ama blog işlerine başkasına bakdırııyodum kendim yapmamışdım site tasarlamak kolayda bunu bilemedim zamanla görcez :)
ooo sen zaten evvelden tecrübeli çıktınYaparsın hem de alasını yaparsın. Benim minik minik kızım izin verse bende bayılıyorum bu işlere. Hamileyken kazandığım da paylaşımım da çoktu ama bebiş doğduktan sonra kahvaltı bile yapamaz oldum
ay benim kızdaöyle durmuyo ya :) bide amelyatlı benimki 3 kere amelyat oldu hala olcak daha mızmız :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?