Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

banada bugün molfix 26 lı bez geldi hürrüyet aileden düün kazanmışım bugün geldi hemde kütahyaya keşke her firma böyle olsa..

canlar nasılsınız geç kalkan az yol alıyor her zamankı gıbı mısafırlaerım geldı falan derken geldım sayfaları okudum bu saat olmus ben ölmüşüm ağlayanım yok

maggi den kazanmışım ama bulyon kullanmam kı ben bırılerıne hedıye ederız yıne :)

Ben de yokum aferin bana yelkenlikız, nehar bi de merekila yı gördüm buradan f3 basıp isminizi arayarak daha kolay bakabilirsiniz bu arada

sağol canım kargo parası olmasa sana yollayayım ama kargo parasına gelır heralde

abooooooooowwwwwwwww bende tasınmayı dusunuyorum ne zaman olur bellı degıl ama fena oldu neyse arar adresı degıstırtırım ben 27 ocakta sehır dısında olcam yaaaaaaahuuu 10 gun kadar yokum kargo falan gelırse fenaaa ne etsem kı esımın ıs adresını mı versem artık:)

amk spor gazetesı yani sözde gazete sahtekarmış arkadaslar bılgınıze ıphone 4s veriyordu ya hanı daha oncede defalarca yapmıslar begenılerınızı cekın derım.

banada bugün molfix 26 lı bez geldi hürrüyet aileden düün kazanmışım bugün geldi hemde kütahyaya keşke her firma böyle olsa..

Ablamda kazanmıştı ordan ona 58li geldi ama numarasını küçük yollamışlar o ayrı konu

AriZona Iced Tea ‏@AriZonaiceteatr
Bizi takip edip bu iletiyi RT'le AriZona iced tea kazanma şansını yakala

beni müşteri hizmetleri aradı paketini gelmiş tesli malmışsınız die bende dedim ben yarışmadan kazandım bu başka bakıcaklarmış bekliyoz bakalım kitle rne olcak :)

ıpadım geldi kızlar ben nıve bekliyodum bir baktım ıpad şoka girdim görunce çok güzel darısı sizin başınıza inaşşallah arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…