lorealdan saç pudrası kazanmışım eşimin hesabındann dm yolluyolar kontrol edin kızlarr
sayfalarında da açıklamışlar eceden sende kazanmışsın cnm varmı aramızda başka biri
AH CANIM SENİN BU İYİNİYETİN VARYA :)kız benim penti ekol olduburdan bırı kı artık kendısını hıc gormuyorum buralarda bırı dıyordu ben yapamadım pentıyı dedım tamam ben bır daha yaprsam bılgılerını vereyım oldu verdımde bılgılerını face den bır hatun olmuyorda olmuyor dıye aglanıyordu onuda yazdım 3 yada dort kez de kendı adıma 100. oldum ama aynı hesaptan 3 farklı sehır ve ısım oldu sonra kampanya bıttı tek corap gonderıyorlarmıs mılletın gelmeye basladı bana gelen gıden yok yazdım pentıye sorun mu var dıye kı yazdıgım kızlardan sadece bırıyle face de kı ıle konustum bana ıkı tane geldı ama bunlar benım kazandıklarım demesın mı vayyy anasına adedım bana bır tane gelmedı aglayan farklı hesaplardan yapmıs 2 corap gelmıs neyse Allahımıslah etsın akıl versın ne gerekıyorsa ıste burdakınden zaten ses yok pentıde cevap verdı bılgılerınız hangısı dıye dedım arkadaslarıma hedıye yollamk ıstedım adresı bı daha yolladım hala gelen gıden yok neyse macera ıste hep mi cinsler bulacak beni anlamadım
günaydınlaaarrr
Uni baby tweterdan kazandığım anne çocuk fuarı için davetiyelerim geldi
birde kidycityden kazanmıştım 4 kişilik davetiyem var
cumartesi yada pazar fuardayım
tebrikler canım çok şanslısın sen azcık bizede şans gönder=)lorealdan saç pudrası kazanmışım eşimin hesabındann dm yolluyolar kontrol edin kızlarr
sayfalarında da açıklamışlar eceden sende kazanmışsın cnm varmı aramızda başka biri
bugün bebek fuarına giden varmı kızlarr??
kızlar birde aralık ayı omosu gelmeyen varmı benim hala gelmedi. nivealardan da ses yok
tabi birde nescafeden kazandığım kupa gelmedi.
fuara giden varmı arkadaşlar?????:44::44:
YA BENDE KAZANDIM BU KİBYCİTYDEN AMA NERDE NE<AMAN BİLET GELMEDİ(((((
BEĞEN PAYLAŞ KIZLAR http://www.facebook.com/hrikalar.diyari
yokumm
bende hem annemden hemde kendi adıma kazandım ama gelen giden yok
kısmetse ben pazar günü gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?