Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Burberry topuklu ayakkbım geldi blogdan kazandığım
37-38 numaraya uygun deiolardı olmaz diye korkuyordum 39 göndermişler şoklardayım

katılım listesi vardı canım demek ki katılmadılar zaten katılsalar da cimrilikten birşey vermez onlar hele milupa amannnn böle pinti firma yok doğumgünü hediyesi olarak tek kullanımlık mama ve kaşık yollamışlardı oğluma yazık kargocuya dedim utandım ya

Son düzenleme:
neler verdiler canım hediye olarak ? gittiğine değdi mi neler vardı

canbebe ve molfix bez numunesi verdi. molfix birde hani şu reklamda kızların boynundaki çiçekli kolyeler var ya ondan verdi.
unibaby 4 tane ıslak mendil verdi paket içinde 5er veya 10ar tane var sanırım daha açmadım.
butikbebe çanta ve boyama kitabı verdi.
freshn soft alt açma, makyaj temizleme mendilleri, ıslak mendiller, yine koltuk altı ve özel bölge temizleme mendilleri verdi.

bence gidilebilir.

orasıda doğru. ayrıca ona dua et bana milupadan hiç gelmedi numune

Nescafe den kazandığım 7li üçü bir arada paketim geldi şimdi. Normalde 2 liraya satılıyordu kipada o paket. Napalım hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diyelim

United International Pictures Türkiye
51 dakika önce
UIP Türkiye Facebook yarışmasında Mama filmine çift kişilik davetiye kazanan sinemaseverler: Onur Aymete, Sedef Toker Akkan, Çiğdem Çetemen, Zeynep Güler, Serkan Gedik, Berna Çınar, Meltem Demircioğlu, Habibe Atabay, Aydın Korcuklu ve Burak Sertaç. Kendilerini tebrik ediyoruz! KAZANMIŞIM :)))

çok güze lgüle güle kullan :)

waaaaowwwwwww harikaymış ayakkbılar. maşallah canımm güle güle kullan

gerçek börbirimiymiş canım..çok şık güle güle kullan,bayıldım.

çok teşekkür ederim. canlar kazandığım siteden baktım 300 tl falandı.. ayakkbılar tek tek burberry kumaştan yapılmış çantanın içinde geldi etiketler kartlar falan her yerde burberry sanırım orjin kaliteli baya zaten bende çok beğendimm

[h=5]gurunzi[/h]

İşte sorumuz: Gurumuz Ayşe Kucuroğlu’ndan bize şık ve küçük bir akşam yemeği menüsü hazırlamasını rica ettik. Sizce menüsü aşağıdakilerden hangisi oldu?

A) Beef Wellington, Muskatlı Kremalı Fırın Patates, Kırmızı Şarap

B) Lazanya, Akdeniz Salatası, Beyaz Şarap

C) Enginar Çanağında Kuzu Yahni, Pilav, Kırmızı Şarap

D) Dil Balığı Menuier, Buğdaylı Roka Salatası, Beyaz Şarap

Sorumuzu "beğen" in, doğru olduğunu düşündüğünüz cevabı adınız, soyadınız, adresiniz ve telefon numaranızı da yazarak destek@gurunzi.com adresine gönderin, doğru cevabı bilen 20. kişi olun ve Keep Calm and Carry On iPhone 4s kazanın!

Her katılımcının ilk cevabı değerlendiremeye alınacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…