bu arada fuarda numune ve hediye veren firmalar: "molfix- canbebe- unibaby- freshn soft-butik bebe"
aklımda kalanlar bunlar
katılım listesi vardı canım demek ki katılmadılar zaten katılsalar da cimrilikten birşey vermez onlar hele milupa amannnn böle pinti firma yok doğumgünü hediyesi olarak tek kullanımlık mama ve kaşık yollamışlardı oğlumaben dün gittim ama mama firmalarından hiç birini göremedim malesef. hero baby, milupa falan hiç biri yok. acaba normaldede yok mu yoksa ben mi göremedim diye sorcaktım. gittikten sonra bna bilgi verirseniz çok sevinirim. kafama takıldı
neler verdiler canım hediye olarak ? gittiğine değdi mi neler vardı
katılım listesi vardı canım demek ki katılmadılar zaten katılsalar da cimrilikten birşey vermez onlar hele milupa amannnn böle pinti firma yok doğumgünü hediyesi olarak tek kullanımlık mama ve kaşık yollamışlardı oğlumayazık kargocuya dedim utandım ya
Blogtan kazandığım Burberry ayakkbılarım
kızlar birde aralık ayı omosu gelmeyen varmı benim hala gelmedi. nivealardan da ses yok
tabi birde nescafeden kazandığım kupa gelmedi.
nivealarımız gelmedianamın omolarıda halen yokk
Nescafe den kazandığım 7li üçü bir arada paketim geldi şimdi. Normalde 2 liraya satılıyordu kipada o paket. Napalım hediyenin büyüğü küçüğü olmaz diyelim
çok güze lgüle güle kullan :)
waaaaowwwwwww harikaymış ayakkbılar. maşallah canımmgüle güle kullan
gerçek börbirimiymiş canım..çok şık güle güle kullan,bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?