Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sağol canım kargo parası olmasa sana yollayayım ama kargo parasına gelır heralde

Yok be canım sağolasın evlendiğim ilk zamanlar hazır çorba falan kullanırdım artık kullanmıyorum bulyon da pek kullanmıyorum ben kazanamayışıma kızıyorum sadece

Son düzenleme:
benim kupam gelmedi hala

Dağıtıma başladıklarına göre bir kaç güne gelir sanırım:)

Buarada gurunziye ben D şıkkı diye salladım. Tamamen sallamasyon bir yarışma yapıyorlar çok saçma geliyor bana. Ama ilk defa bu kadar güzel bir hediye veriyorlar. Kazanan kişi bayaa şanslı bir insan :)

bende alix avienden yılbasından 2 hafta once kazanmıstım, onlarda aynısını yapıyor.. sanki lütfediyorlar, birde utanmadan cvp vermiyolar... aslında tepkimizi böyle firmalara koymak lazım!! gıcık oldum

Hediyeleri göndermediklerinde şikayetvar.com a şikayet ettiğinizde dönüş yapan firmalar oluyormuş. Deneyebilirsiniz
Göndermeseler bile siniri geçer insanın şikayet edince

fikirsensinden kazandığım 30 tl yüklü kartım geldi.
money club pro kart yazıyor nasıl kullanacağım acaba ??
daha önce kazanan varmı??
içinde 30 tl yüklü olup migrosta falanmı kullanılacak:26:

Bir arkadaş kazanmıştı, migrosa gidip alışverişini yapıp kartta yüklü olduğunu söylemiş ve yapmış alışverişini sorunsuz bir şekilde.
Fikirsensin çok ilgili bir firma bu anlamda. Sorun olduğunda hemen ilgileniyorlar zaten.

Çikolata delisi ıpad in hayırlı olsun güle güle kullan
Esmerist ayakkabılarına bayıldım güzel günlerde giy inşallah

kızlar bursa koruparktan popeyes menu kazandım. dıyetteyım ama olsun bızımkıler yer

fikirsensinden kazandığım 30 tl yüklü kartım geldi.
money club pro kart yazıyor nasıl kullanacağım acaba ??
daha önce kazanan varmı??
içinde 30 tl yüklü olup migrosta falanmı kullanılacak:26:

ay bende kazanmıştım banada gelir inşallah bugün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…