[h=5]gurunzi[/h]
işte sorumuz: Gurumuz ayşe kucuroğlu’ndan bize şık ve küçük bir akşam yemeği menüsü hazırlamasını rica ettik. Sizce menüsü aşağıdakilerden hangisi oldu?
a) beef wellington, muskatlı kremalı fırın patates, kırmızı şarap
b) lazanya, akdeniz salatası, beyaz şarap
c) enginar çanağında kuzu yahni, pilav, kırmızı şarap
d) dil balığı menuier, buğdaylı roka salatası, beyaz şarap
sorumuzu "beğen" in, doğru olduğunu düşündüğünüz cevabı adınız, soyadınız, adresiniz ve telefon numaranızı da yazarak destek@gurunzi.com adresine gönderin, doğru cevabı bilen 20. Kişi olun ve keep calm and carry on iphone 4s kazanın!
Her katılımcının ilk cevabı değerlendiremeye alınacaktır.
c yazdım salladım ne bilelim cevabı sanki hergün bize ayşe kurucuoğlu yemek hazırlıyo :)
c yazdım salladım ne bilelim cevabı sanki hergün bize ayşe kurucuoğlu yemek hazırlıyo :)
fikirsensinden kazandığım 30 tl yüklü kartım geldi.
money club pro kart yazıyor nasıl kullanacağım acaba ??
daha önce kazanan varmı??
içinde 30 tl yüklü olup migrosta falanmı kullanılacak:26:
canım yanlış hatırlamıyorsam depend bez numunesi geliyor o kargoyla. sen istemişmiydin?kızlar sesimi duyun lütfen intel global kargo gelmiş geri gitmiş evimde uzak şuan hasta gibiyim ta oraya kadar gidecek gücüm yok
merak ettim ama ilk defa bişey geldi şansıma oda ne bilmiyorum :)
teşekkür ederim canım.bence de migrosta kullanılacak,money kart mış çünkü..güle güle kullan
:d bende a dedim salladım . Amann ben kahvaltı bile yapamıyorum şarap nerde görcek gözüm
panda kazanmak istiyorum hep boğaz zaten hiç 50 tl üstü bişey kazanamadım bir panda kazanıcam dondurmaya doyalım istiyorum
kızlar sesimi duyun lütfen intel global kargo gelmiş geri gitmiş evimde uzak şuan hasta gibiyim ta oraya kadar gidecek gücüm yok
merak ettim ama ilk defa bişey geldi şansıma oda ne bilmiyorum :)
canım yanlış hatırlamıyorsam depend bez numunesi geliyor o kargoyla. sen istemişmiydin?
teşekkür ederim canım.
gecen haftakinden annem adına uyku gözlüğü kazanmısım, siz linki verince farkettim.. adresi yolladım ama insallah gönderirler
benim yılbaşında kazandığım dondurmalardan da hala haber yok sayfaya kaç kere yazdım adamlar 1 kere bile cevap vermediler gıcık oldum ya.
hem kazanıyoruz hemde alacaz diye peşlerinde koşturuyorlar.
yollamayacaklarsa yollamayacaz bari yazsalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?