Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

c yazdım salladım ne bilelim cevabı sanki hergün bize ayşe kurucuoğlu yemek hazırlıyo :)

panda kazanmak istiyorum hep boğaz zaten hiç 50 tl üstü bişey kazanamadım bir panda kazanıcam dondurmaya doyalım istiyorum

[h=5]EmlakProje[/h]

Yarışmamız Devam Ediyor!

Soru1: Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı olan anıt mezar Anıtkabir'in toplam alanı kaç m2'dir?

Soru2: Batışehir Projesi hangi ilçede yer almaktadır? (cevabıwww.emlakproje.com da)

Soru3: Batışehir Projesi’nin teslim tarihi ne zamandır? (cevabıwww.emlakproje.com da)

Yarışmamıza katılmanız için sayfamızı beğenmeniz zorunludur.

Cevaplarınızı Facebook sayfamıza mesaj olarak atmanız, GSM no mail adresinizi de belirtmeniz gerekmektedir

fikirsensinden kazandığım 30 tl yüklü kartım geldi.
money club pro kart yazıyor nasıl kullanacağım acaba ??
daha önce kazanan varmı??
içinde 30 tl yüklü olup migrosta falanmı kullanılacak:26:

kızlar sesimi duyun lütfen intel global kargo gelmiş geri gitmiş evimde uzak şuan hasta gibiyim ta oraya kadar gidecek gücüm yok

merak ettim ama ilk defa bişey geldi şansıma oda ne bilmiyorum :)

fikirsensinden kazandığım 30 tl yüklü kartım geldi.
money club pro kart yazıyor nasıl kullanacağım acaba ??
daha önce kazanan varmı??
içinde 30 tl yüklü olup migrosta falanmı kullanılacak:26:

bence de migrosta kullanılacak,money kart mış çünkü..güle güle kullan

selam kızlar :))) uzun süredir girmiyorum.. açıkçası girip çıkıyorum sadece... kampanyalardan çok sıkıldım.. katılıyorum bazen kazanıyorum bazen kazanamıyorum bu sorun değil ama gerçekten sıkıldım ve biraz uzak durmak istiyorum açıkçası.. yine de çekilişle olanlara katılıyorum arada katılmıyorum diyemem :) ama takas işlerine girmiyorum hele onlardan iyice bunaldım desem yeridir.. takasın adını dahi duymak istemiyorum realden kazandığım paketimi gittim aldım bugün içine güzel şeyler koymuşlar :) bebek bezi , ıslak mendil , bebe yumuşatıcısı, bebe şampuanı, bebeyağı ve losyonu, chicco biberon ve avent emzik 2li :) oğluma kardeş düşünürken emzik falan iyi oldu açıkçası :) bezi de zaten hala sıpama kullanıyorum öyle arada takılıyorum ikinci de olursa zor takılırım zaten şimdiden azaltayım ki boşlukta kalmayayım değil mi ama omoyu da kaçırdım zaten kazanan herkesi tebrik ediyorum kızlar güle güle kullanın kazandıklarınızıııı :)

kızlar sesimi duyun lütfen intel global kargo gelmiş geri gitmiş evimde uzak şuan hasta gibiyim ta oraya kadar gidecek gücüm yok

merak ettim ama ilk defa bişey geldi şansıma oda ne bilmiyorum :)
canım yanlış hatırlamıyorsam depend bez numunesi geliyor o kargoyla. sen istemişmiydin?
bence de migrosta kullanılacak,money kart mış çünkü..güle güle kullan
teşekkür ederim canım.

panda kazanmak istiyorum hep boğaz zaten hiç 50 tl üstü bişey kazanamadım bir panda kazanıcam dondurmaya doyalım istiyorum

benim yılbaşında kazandığım dondurmalardan da hala haber yok sayfaya kaç kere yazdım adamlar 1 kere bile cevap vermediler gıcık oldum ya.
hem kazanıyoruz hemde alacaz diye peşlerinde koşturuyorlar.
yollamayacaklarsa yollamayacaz bari yazsalar..

bende alix avienden yılbasından 2 hafta once kazanmıstım, onlarda aynısını yapıyor.. sanki lütfediyorlar, birde utanmadan cvp vermiyolar... aslında tepkimizi böyle firmalara koymak lazım!! gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…