Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar bu sabah günüm cok kötü basladi.. gecen hafta Cöpcüden sirtcantasi gelmisti, sabahda kargocu geldi elinde faturayla, kusura bakmayin karsi taraf ödemeli göndermis bizde almayi unutmusuz 10TL ödemeniz lazim dedi Sok oldum... ödemicem dedim fatura kesildi zaten ya ödiceksiniz yada ben kendi cebimden ödemek zorunda kalcam dedi ( bende simdi zaten ödeyemicem dedim.. baska zaman geliyim ozaman diye gitti, hemde sizde bu konuyu halledin dedi firmayla.. ayy nasil sinir oldum zaten ara sira birseyler kazaniyorum onlarlada ugrasiyorum Cöpcüye hemen tweet attim onlarda biz ödüyoruz karsIklik olmustur dediler halletceklermis.. yaa burdan bir kac arkadasta kargo ücreti ödemisti sizde bildirin bence ya bunlarin gercekten haberi yok yada insanlara yüklüyorlar kargo ücretini...

superonline dan kazandığım çekle markofoniden siparişlerim geldi az önce, içinde de zizigodan 20 tl indirim çeki atıvermişler saolsunlar :)

Benefit Cosmetics TR ‏@BenefitTurkey
Bugün, 10 kişiye YENİ kahramanımız FINE ONE ONE HEDİYE! @SephoraTurkiye

Hiç bir yerde adım yok diye üzülüyodum Hürriyet Kampüse bakim dedim 2 kişilik sinema biletikazanmışım üstelik heryerde geçerli 3d filmlerde bile heralde dünki yardımımdan sonra hediye ettiler:)

Hiç bir yerde adım yok diye üzülüyodum Hürriyet Kampüse bakim dedim 2 kişilik sinema biletikazanmışım üstelik heryerde geçerli 3d filmlerde bile heralde dünki yardımımdan sonra hediye ettiler:)

bende yazmıştım seninle birlikte, keşke benide görselerdi tebrikler canım

bende yazmıştım seninle birlikte, keşke benide görselerdi tebrikler canım

ben yazmakla kalmadım ekran görüntüsünüde yollamıştım birde okadar yardım ettim sorun giderilmiş bi haber vermediniz yazmıştım ondan heralde:)))Teşekkürler bu arada

Son düzenleme:
Yarışmamız sona erdi. Katılan herkese çok teşekkürler!
Gurumuz Ayşe Kucuroğlu’nun menüsü “Beef Wellington, Muskatlı Kremalı Fırın Patates, Kırmızı Şarap” idi.

Doğru cevabı veren 20. kişi Birol Kardağ oldu ve Gurunzi.com'dan Keep Calm and Carry On iPhone 4s kabı kazandı, kendisini tebrik ediyor, şansın yıl boyu sizlerle olmasını diliyoruz.

Gelecek cuma görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…