Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocam o benim be

tebrikler canım inşallah devamı gelir :)

bide şimdi mail geldi, mama filmi için davetiye kazanmışım 2 kişilik gerçekten bugün bişeyler var :44: inanasım gelmiyo

mekanist ‏@mekanist

Kazanan şanslı takipçilerimiz @ArzuOz_ @ebrar2005 @fridaimge . Lütfen DM'lerinizi kontrol edin.
Detaylar

selam kızlar hediye kazananları tebrikliyorum

Esmeriiiiiiiiiiiiiiisssttt papuçlarına bayıldııııııımmmmm güle güle kullan merdivenlerden yuvarlandığım günden beri yani yaklaşık 1 haftadır topuklu ayakkabı giymeyi rafa kaldırdım gözüm ne kadar korktuysa Antalya gibi bi yerde okula kar botlarıyla gidiyom, herkes aha böyle

bende isdesem gelirmi acaba çok renkli hoşuma gitti
anneleranneleritakipeder.com dan iste
https://www.facebook.com/hurriyetkampus?sk=app_285397061560655&app_data

şirince
sarhoştum
ösym
öykü-berk
engizisyon mahkemesi

Günaydınn

beni müşteri hizmetleri aradı paketini gelmiş tesli malmışsınız die bende dedim ben yarışmadan kazandım bu başka bakıcaklarmış bekliyoz bakalım kitle rne olcak :)

numarası kaç canım bende arayım ya

bugun sınırlı gergın bır hallerdeyım gecmısı yarım yamalak okudum aslında goz gezdırdım pek bırseyede katılmadım evden dısarı atmak ıstıyorum bedenımı cıldırmak uzereyım :18::18::18::18::18::18: aynen bu hallerı yasıyorum sankı :) neyse bana yaramıyor bu alem az ıdarı ızın verıyorum kendıme

kazananları tebrık edıyorum canlar

dıkkatımı ceken pufpuf var şeytanın kolunu bacağını kırmış öldürmüş :) gözün aydın talihin bol olsun.

kırdım valla.. hatta kafa göz dağıttım sanırım
yaklaşık 1 saat içinde 3 hediye,rekor benim için teşekkürler cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…