Yarışmamız sona erdi. Katılan herkese çok teşekkürler!
Gurumuz Ayşe Kucuroğlu’nun menüsü “Beef Wellington, Muskatlı Kremalı Fırın Patates, Kırmızı Şarap” idi.
Doğru cevabı veren 20. kişi Birol Kardağ oldu ve Gurunzi.com'dan Keep Calm and Carry On iPhone 4s kabı kazandı, kendisini tebrik ediyor, şansın yıl boyu sizlerle olmasını diliyoruz.
Gelecek cuma görüşmek üzere...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kocam o benim be
allahım bu bi mucize !!!
inanamıyorum, hatta ismimi gördüğüm gözlerimede inanamıyorum..
hatta ve hatta şu an şoktayım !!!
şeytanın bacağını şu an kırmış bulunmaktayım!! vay canınaaaa!!
ilk defa bişey kazandım
ducros kazananlar lıstesını yazarmısınız
tebrikler valla süper bir hediye kazandın
maalesef canım bu konuya isim yazmak yassah...!
burdan direk açabilirsin kazananları
https://www.facebook.com/notes/ülke...anan-listesi-04012013-baharat/413523278725427
yok artıkkkkk bugün gözlerim farklı mı görüyo yoksa şansım mı açıldı
bunuda kazanmışım
bide şimdi mail geldi, mama filmi için davetiye kazanmışım 2 kişilikgerçekten bugün bişeyler var :44: inanasım gelmiyo
anneleranneleritakipeder.com dan istebende isdesem gelirmi acabaçok renkli hoşuma gitti
https://www.facebook.com/hurriyetkampus?sk=app_285397061560655&app_data
şirince
sarhoştum
ösym
öykü-berk
engizisyon mahkemesi
Günaydınn
beni müşteri hizmetleri aradı paketini gelmiş tesli malmışsınız die bende dedim ben yarışmadan kazandım bu başka bakıcaklarmış bekliyoz bakalım kitle rne olcak :)
bugun sınırlı gergın bır hallerdeyım gecmısı yarım yamalak okudum aslında goz gezdırdım pek bırseyede katılmadım evden dısarı atmak ıstıyorum bedenımı cıldırmak uzereyım:18::18::18::18::18::18: aynen bu hallerı yasıyorum sankı :) neyse bana yaramıyor bu alem az ıdarı ızın verıyorum kendıme
kazananları tebrık edıyorum canlar
dıkkatımı ceken pufpuf var şeytanın kolunu bacağını kırmış öldürmüş :) gözün aydın talihin bol olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?