yok artıkkkkk bugün gözlerim farklı mı görüyo yoksa şansım mı açıldı
bunuda kazanmışım
hadi sen kırdın sansızlıgı sıra banada gelir insallah cnm, gözün aydın
haklısın bende sinir oluyorum ama katılan olur diye paylaştımya su begen paylaslara birde, 1 kişi jüri kararıyla seçilcek yazmıyorlar mı? böyle diyorum git döv döv...
begen paylas jüri kararıyla nasıl secilir, hani neyin peşindesiniz çözemedimacaba secelim hangisi güzel begenip paylastım yazmıs mı dicekler
ıntelglobal kargoyla ne geliyor bilgisi olan var mı
canlar bana bugün kale den çok şirin fırın eldiveni geldi...ne zaman kazandım ki acaba...
bide şimdi mail geldi, mama filmi için davetiye kazanmışım 2 kişilikgerçekten bugün bişeyler var :44: inanasım gelmiyo
bugun sınırlı gergın bır hallerdeyım gecmısı yarım yamalak okudum aslında goz gezdırdım pek bırseyede katılmadım evden dısarı atmak ıstıyorum bedenımı cıldırmak uzereyım:18::18::18::18::18::18: aynen bu hallerı yasıyorum sankı :) neyse bana yaramıyor bu alem az ıdarı ızın verıyorum kendıme
kazananları tebrık edıyorum canlar
dıkkatımı ceken pufpuf var şeytanın kolunu bacağını kırmış öldürmüş :) gözün aydın talihin bol olsun.
canım bosc dan mı kazandın acaba yemek yapmak benim işim diye bir yarışması vardı
hadi hayırlı olsunn canımm bende bi çokokrem kazandım geri kapandı sansım seninki daim olsun
ayy resmen beni anlatıyorsun bende aynı haldeyim hiçbir yarışmaya da katılmadım bugun depresyona mı girdik ne yaptık biz :18:
allahım bu bi mucize !!!
inanamıyorum, hatta ismimi gördüğüm gözlerimede inanamıyorum..
hatta ve hatta şu an şoktayım !!!
şeytanın bacağını şu an kırmış bulunmaktayım!! vay canınaaaa!!
ilk defa bişey kazandım
ondan kazanamadım ben cnm kale mutfaktan gelmiş bu hediye...
Kazananları tebrik ediyorum
Benimde viccodan eşim ve kendi adıma kazandığım ayakkabılar geldi..Mercedesten de kazanmışım.Yağmasada damlıyo işteEki Görüntüle 609509
Eki Görüntüle 609508
Eki Görüntüle 609511 Eki Görüntüle 609514
güle güle kullan canım ne damlaması yahuu yağmış işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?