Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

haklısın bende sinir oluyorum ama katılan olur diye paylaştım

canlar bana bugün kale den çok şirin fırın eldiveni geldi...ne zaman kazandım ki acaba...

canım bosc dan mı kazandın acaba yemek yapmak benim işim diye bir yarışması vardı

bide şimdi mail geldi, mama filmi için davetiye kazanmışım 2 kişilik gerçekten bugün bişeyler var :44: inanasım gelmiyo

hadi hayırlı olsunn canımm bende bi çokokrem kazandım geri kapandı sansım seninki daim olsun

ayy resmen beni anlatıyorsun bende aynı haldeyim hiçbir yarışmaya da katılmadım bugun depresyona mı girdik ne yaptık biz :18:

ondan kazanamadım ben cnm kale mutfaktan gelmiş bu hediye...

Çok tebrik ederim

herkese selammm bütün kazanan arkadaşlarımı tebrik ederimm

ay ben de şeytanın bacağını kırmışımmmm..

hafta başında maggie bulyon ile başlamıştı..

bugün çift kişilik sinema bileti kazanmışım ama izmirde kullanamadığımdan istanbulda kuzenlere devir ettim,onlara da dedim çabuk karar verin,gitmezler ise buraya haber veririm kızlar..

derken parfüm kazanmışımmmm,fikirsensin den :))))

bir de organicare sayfasından anket doldurmuştum,bebe losyonu geldiii...

çok mutluyum,sanki dünyalar geldi :))))))

bu arada kazanan herkesi tebrik ediyorum,hepimiz güle güle kullanalım inşallahhhh..

gerçekten sizler şans getirdiniz,hergün birilerinin kazandıklarını okudukça mutlu oluyordum,derken bana da kısmet oldu:)))))

bu arada puzzle bizden birisine ve şu şık akşam yemeği sunumu da bizden arkadaşımızın eşine gitmiş,çok sevindimmmm..

ilk kez bu hafta,özellikle de bugün acayip mutlu oldum..oğlum bana neden birşey gelmedi diye üzüldü :))))))

yarın da carrefourdan kupalarımızı alacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…