Sağol cnm.Eki Görüntüle 609542 .Hergün değilde 2 haftada bazen de ayda kazanıyorum cnm..Şükür bunadaİlerde kullanırım inş.
ay ben de şeytanın bacağını kırmışımmmm..
hafta başında maggie bulyon ile başlamıştı..
bugün çift kişilik sinema bileti kazanmışım ama izmirde kullanamadığımdan istanbulda kuzenlere devir ettim,onlara da dedim çabuk karar verin,gitmezler ise buraya haber veririm kızlar..
derken parfüm kazanmışımmmm,fikirsensin den :))))
bir de organicare sayfasından anket doldurmuştum,bebe losyonu geldiii...
çok mutluyum,sanki dünyalar geldi :))))))
bu arada kazanan herkesi tebrik ediyorum,hepimiz güle güle kullanalım inşallahhhh..
gerçekten sizler şans getirdiniz,hergün birilerinin kazandıklarını okudukça mutlu oluyordum,derken bana da kısmet oldu:)))))
bu arada puzzle bizden birisine ve şu şık akşam yemeği sunumu da bizden arkadaşımızın eşine gitmiş,çok sevindimmmm..
ilk kez bu hafta,özellikle de bugün acayip mutlu oldum..oğlum bana neden birşey gelmedi diye üzüldü :))))))
yarın da carrefourdan kupalarımızı alacağız..
selam kızlarhediye kazananları tebrikliyorum
Esmeriiiiiiiiiiiiiiisssttt papuçlarına bayıldııııııımmmmmgüle güle kullan merdivenlerden yuvarlandığım günden beri yani yaklaşık 1 haftadır topuklu ayakkabı giymeyi rafa kaldırdım gözüm ne kadar korktuysa Antalya gibi bi yerde okula kar botlarıyla gidiyom, herkes aha böyle
kızlar s.a burası dikkatimi çektii nasıl hediye kazanoıyonuz :)
anam kalbime indireceniz ne 100ü ne 200ü100 tl mi, 200 tl mi alt limit ? Var mi, yok mu ? Hangisi şimdi ? :)
aman iyi olmuş yaaaaaaa boşa okadar emek vermiş olmimcanım ben kazandım hem eşim hemde kendi
adıma sonra katılım koşullarına 100 tl alt limiti vardır yazdılar herkez sayfasına yüklendi bende dahil olmak üzere sonra kaldırdılar limiti yumoşun sayfasına bak açıklama yaptılar 50 tl yi alt limitsiz kullanıyosun yaniolay bu
anam o tarzimoya varya sayıp sövcem gariban gelinim ilk defa bişiden kazandıydı sözde tarzimodan yüzük kazandı fotosunu koyarım yarın eskiden niyetlerde pilastik yüzükler çıkardın onlardan anam görseniz rezillik 1 milyoncuda bile yok onlar utanmadan kargoya vermişler yollarmışlar sitelerindede paylaşıcam resmi rezillik yaaaaaaaaa ofPastel ne kadar hızlı
3 parfüm testeri göndermişler çok beğendim
Kolyede tarzimoncomdan kardeşimin kazandığı
ay banada geldi losyon çok güzel öle ufacık bişide değil bildiğin orinal şişesinde çok mutlu noldum zaten bitmişti losyonumuzbebeğime bakımdan losyonum geldi şimdi. Bazı sitelerde okumuştum son kullanma tarihi yakın ürünler geliyor diye allahtan öyle gelmedi. Bir sürü krem losyon dolu ev:) Anadolu hayat emeklilikte ajandamı göndermiş şu mamalarda gelseydi iyiydi:)
anam bi el sür bize ne bu gerçi ben emek vermiyom ona biraz oynadım olmuyo baktım dedim yürü git 1 sabın 3 lira onlamı uğraşcam dedim vaz geçtim :)))))))) belki denerim canım isterse ama çok gıcık oluyom böle yarışmalara çok zorlar bişide vermiyolarslm kızlar
duru oyununda 104.500 puan yaptım haftaya listeye gireceğimi düşünüyorum.
bana cvp gelmedı ama bı tek bn mı 2.hesabı actım bı iş için ama hırs yaptım bı tane bısy kazanıyım tamm cekılıcem
https://www.facebook.com/notes/maggi-türkiye/maggi-bulyon-şenliği-kazanan-listesi-1/457212390994947 bu listede bence hepimiz varız
kız ikisindede yoğum nasılbi cen..... m ben yav offffffff gene kapandı kısmetimhttps://www.facebook.com/notes/maggi-türkiye/maggi-bulyon-şenliği-kazanan-listesi-2/457224530993733
buda listen,n devamı kızlar bide buraya bakın
tahliye oldu bebeğim fanatik fenerli birinin eşi olaraktan biliyom tahliye oldu takımı bile karıştırdı he he heaziz başkan tahliye olmamış mıydı ya
geçmişler olsun canımfeciii hastayım ama sizleri takip etmeye de çalışıyorum..yazamadım birşeyler,kazanan herkese çok sevindim ama ben de sevindim..ilk kez kazandımmmmm,maggie bulyon kazanmışım:))) artık hiçbirşeyden olmuyor derken,büyük sürpriz oldu..
kendinize iyi bakın..öpüyorummmm.
kız her carrefourdan alınabiliyomukine:)bende gidip alırım iki kupa
sen bilet geldi yazınca ben ordan geldi sandım canım sağol :)bende hem annemden hemde kendi adıma kazandım ama gelen giden yok
kısmetse ben pazar günü gideceğim.
Kidycityden eve davetiye gelmiyor canım okumadın sanırım kimliğini gösterip şurdan kazandım deyip gireceksin.
ben kidycitde annem kendim ve eşim adına kazandım kimlikle gireceğiz. ayrıca 3 tanede adresime geldi biri philipsten 2 side uni babyden kazandım onlar eve geldi
yokumm
depend ve danone geliyor canım arkadaşlarda yazmış aslında birşey daha gelmişti bana aama eski yarışmaydı ondan olduğunu sanmıyomıntelglobal kargoyla ne geliyor bilgisi olan var mı
anam sen çok uğraştığın için torpil geçmişler he he h e:)))))) şikayet etcem asi kız olacam ona verme bana ver bileti onun soyadı baika dicem benim adımı kullanıyo dicem her türlü isyana girecem :b şaka biyana tebrik ederim canım okadar uğraştın hekketinHiç bir yerde adım yok diye üzülüyodum Hürriyet Kampüse bakim dedim 2 kişilik sinema biletikazanmışım üstelik heryerde geçerli 3d filmlerde bile heralde dünki yardımımdan sonra hediye ettiler:)
bak bak bakta gör :bteşekkürler kızlar.
broş kazanmışım bakalım nasıl bişey gelecek
hadi gözün aydın kız bidaha kazanamıyom dimen artıkın :)allahım bu bi mucize !!!
inanamıyorum, hatta ismimi gördüğüm gözlerimede inanamıyorum..
hatta ve hatta şu an şoktayım !!!
şeytanın bacağını şu an kırmış bulunmaktayım!! vay canınaaaa!!
ilk defa bişey kazandım
canım bana 2 kez öle eşantiyon ürün geldi kazanmadan turkcel ve eyüp sabri tuncerden bazen böle yapıyolarmış kazanamayanlardan insiyatif yapıp bazılarına küçükte olsa hediyeler gönderiyolarmış firmalar ben kazanamadım diye ikisinede msj atmıştımcanlar bana bugün kale den çok şirin fırın eldiveni geldi...ne zaman kazandım ki acaba...
yok artıkkkkk bugün gözlerim farklı mı görüyo yoksa şansım mı açıldı
bunuda kazanmışım
anam bidur be hızına yetişemicez az firene bas :b tebrikler canımbide şimdi mail geldi, mama filmi için davetiye kazanmışım 2 kişilikgerçekten bugün bişeyler var :44: inanasım gelmiyo
hadi sende kurtardın bahtsızlıktan kendini :b tebrik ederimay ben de şeytanın bacağını kırmışımmmm..
hafta başında maggie bulyon ile başlamıştı..
bugün çift kişilik sinema bileti kazanmışım ama izmirde kullanamadığımdan istanbulda kuzenlere devir ettim,onlara da dedim çabuk karar verin,gitmezler ise buraya haber veririm kızlar..
derken parfüm kazanmışımmmm,fikirsensin den :))))
bir de organicare sayfasından anket doldurmuştum,bebe losyonu geldiii...
çok mutluyum,sanki dünyalar geldi :))))))
bu arada kazanan herkesi tebrik ediyorum,hepimiz güle güle kullanalım inşallahhhh..
gerçekten sizler şans getirdiniz,hergün birilerinin kazandıklarını okudukça mutlu oluyordum,derken bana da kısmet oldu:)))))
bu arada puzzle bizden birisine ve şu şık akşam yemeği sunumu da bizden arkadaşımızın eşine gitmiş,çok sevindimmmm..
ilk kez bu hafta,özellikle de bugün acayip mutlu oldum..oğlum bana neden birşey gelmedi diye üzüldü :))))))
yarın da carrefourdan kupalarımızı alacağız..
anam ben kazanadım kuzum enson işe yarar o kahve seti kazanmıştım ya oydu ondan beri bişicik vermiyolar tülbent indirimi için mail bile atmadılar kullancağımdan değilde bide başıma markafoni çeki çoktı bu samsungun çekini kız kardeşime vermiştim daha kullanmamış saf ben kullandı diye unuttuydum mesaj atmışlar kullanın diye :B sanırım şubata kaadarmış 4 tl alt limitli nese bida sorcam kardeşime kullanmıcaksa kullanim bari alcak bişide yok süper onlıne sağolsun beğendiğim şeleri aldım hatta bişi beğenmedim bütün akrabalara hediye aldım :)Maşallah bugün herkes bişicikler kazanmış çok sevindim adınızıa
bende nescafe kupa kazanmışım ve kardeşim twetten taç kaazanmış öyle işte Allah'a şükür
kızlar ınsanların ısımlerını paylasıp durmayın yasakkkkkkkkkkkkkk YASAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
https://www.facebook.com/pages/Pelinne-Ayakkabı/231358886934682
https://www.facebook.com/alisverisaski1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?