Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tebrik ederim cnm..Güle güle kullan kazandıklarını..Sinema biletini kullanmazsa kuzenlerin ben talibim

çççoook sağoll canımcımm sende bi an önce iiyileşirsin inşda giyersin topuklu papuçç sende

Maşallah bugün herkes bişicikler kazanmış çok sevindim adınızıa
bende nescafe kupa kazanmışım ve kardeşim twetten taç kaazanmış öyle işte Allah'a şükür

arkadaşlar şimdi dışarı çıkmam çok zor kutu pepsi şifresi olan varmı ? trendyoldan bişey alacağım alamadığımda değil çıkamam şimdi kaçırtmayayım

Onlar sorduğumuz soruya doğru cevap verdiler ve bizden Jo Nesbo’nun dünyada yankı uyandıran "Nemesis" adlı romanını kazandılar...

İşte kitap kazanan 20 şanslı hurriyet.com.tr okuyucumuz

Rıdvan Sertlek - Muğla
Sevgi Özkan - İstanbul
Şenay Çil - Isparta
Abdullah Baki - Manisa
Melih Çavdar - İstanbul
Bülent Teke - Ankara
Hülya Yanardağ - İzmir
Haluk Mısırlı - Eskişehir
Süleyman Berk Akyol - Isparta
Tarık Ogün Ünser - Samsun
Müge İrfanoğlu - İstanbul
Ecren Girgine - Balıkesir
Didem Pekçetin - Sakarya
Esra Dayan - Mardin
Yasin Akkuş - Tekirdağ
Erkan Canpolat - Kocaeli
Dilan Ata - Edirne
Songül Çiftçi - Samsun
Erhan Demircioglu - Adana
Begüm Kırmızı - Aksaray
Kitap kazananlar belli oldu - Hrriyet Kltr Sanat

maşallah maşallah
ne bereketli geçmiş bugün buralar
1 senelik aradan sonra eğer isim benzerliği yoksa nescafeden kırmızı kupa kazanmışım, geçen sene 30 lu 3ü1arada kazanmıştım
bi kupayla bismillah dedik bakalım, gerisi nasıl gelecek
herkeslerin hediyesi çok güzel, güle güle kullanın bacılar

kızlar pixi yöntemiyle hazırlanmış 4'lü bardak seti hediye ediyorum bakın

Yeni ürün, mevcut ürünleri geliştirme, pazarlama kampanyaları, sosyal sorumluluk projeleri, teknolojinin halıcılıkta kullanımı, verimlilik, bayilerin geliştirilmesi ve eğitimi gibi konularda fikirler üretebilirsiniz. #hayalvarsaROYALvar yarışmamıza fikirlerinizi bekliyoruz. Başvuru için: royalhali.com/inovasyon linkini tıklayabilirsiniz.
https://www.facebook.com/royalhali

100 tl mi, 200 tl mi alt limit ? Var mi, yok mu ? Hangisi şimdi ? :)
anam kalbime indireceniz ne 100ü ne 200ü ((((((
aman iyi olmuş yaaaaaaa boşa okadar emek vermiş olmim
Pastel ne kadar hızlı
3 parfüm testeri göndermişler çok beğendim
Kolyede tarzimoncomdan kardeşimin kazandığı
anam o tarzimoya varya sayıp sövcem gariban gelinim ilk defa bişiden kazandıydı sözde tarzimodan yüzük kazandı fotosunu koyarım yarın eskiden niyetlerde pilastik yüzükler çıkardın onlardan anam görseniz rezillik 1 milyoncuda bile yok onlar utanmadan kargoya vermişler yollarmışlar sitelerindede paylaşıcam resmi rezillik yaaaaaaaaa of

ay banada geldi losyon çok güzel öle ufacık bişide değil bildiğin orinal şişesinde çok mutlu noldum zaten bitmişti losyonumuz
slm kızlar

duru oyununda 104.500 puan yaptım haftaya listeye gireceğimi düşünüyorum.
anam bi el sür bize ne bu gerçi ben emek vermiyom ona biraz oynadım olmuyo baktım dedim yürü git 1 sabın 3 lira onlamı uğraşcam dedim vaz geçtim :)))))))) belki denerim canım isterse ama çok gıcık oluyom böle yarışmalara çok zorlar bişide vermiyolar
bana cvp gelmedı ama bı tek bn mı 2.hesabı actım bı iş için ama hırs yaptım bı tane bısy kazanıyım tamm cekılıcem

kız ikisindede yoğum nasılbi cen..... m ben yav offffffff gene kapandı kısmetim
aziz başkan tahliye olmamış mıydı ya
tahliye oldu bebeğim fanatik fenerli birinin eşi olaraktan biliyom tahliye oldu takımı bile karıştırdı he he he
geçmişler olsun canım
bende gidip alırım iki kupa
kız her carrefourdan alınabiliyomukine:)
sen bilet geldi yazınca ben ordan geldi sandım canım sağol :)
ıntelglobal kargoyla ne geliyor bilgisi olan var mı
depend ve danone geliyor canım arkadaşlarda yazmış aslında birşey daha gelmişti bana aama eski yarışmaydı ondan olduğunu sanmıyom
Hiç bir yerde adım yok diye üzülüyodum Hürriyet Kampüse bakim dedim 2 kişilik sinema biletikazanmışım üstelik heryerde geçerli 3d filmlerde bile heralde dünki yardımımdan sonra hediye ettiler:)
anam sen çok uğraştığın için torpil geçmişler he he h e:)))))) şikayet etcem asi kız olacam ona verme bana ver bileti onun soyadı baika dicem benim adımı kullanıyo dicem her türlü isyana girecem :b şaka biyana tebrik ederim canım okadar uğraştın hekketin
teşekkürler kızlar.
broş kazanmışım bakalım nasıl bişey gelecek
bak bak bakta gör :b
hadi gözün aydın kız bidaha kazanamıyom dimen artıkın :)
canlar bana bugün kale den çok şirin fırın eldiveni geldi...ne zaman kazandım ki acaba...
canım bana 2 kez öle eşantiyon ürün geldi kazanmadan turkcel ve eyüp sabri tuncerden bazen böle yapıyolarmış kazanamayanlardan insiyatif yapıp bazılarına küçükte olsa hediyeler gönderiyolarmış firmalar ben kazanamadım diye ikisinede msj atmıştım
yok artıkkkkk bugün gözlerim farklı mı görüyo yoksa şansım mı açıldı

bunuda kazanmışım

bide şimdi mail geldi, mama filmi için davetiye kazanmışım 2 kişilik gerçekten bugün bişeyler var :44: inanasım gelmiyo
anam bidur be hızına yetişemicez az firene bas :b tebrikler canım
hadi sende kurtardın bahtsızlıktan kendini :b tebrik ederim
Maşallah bugün herkes bişicikler kazanmış çok sevindim adınızıa
bende nescafe kupa kazanmışım ve kardeşim twetten taç kaazanmış öyle işte Allah'a şükür
anam ben kazanadım kuzum enson işe yarar o kahve seti kazanmıştım ya oydu ondan beri bişicik vermiyolar tülbent indirimi için mail bile atmadılar kullancağımdan değilde bide başıma markafoni çeki çoktı bu samsungun çekini kız kardeşime vermiştim daha kullanmamış saf ben kullandı diye unuttuydum mesaj atmışlar kullanın diye :B sanırım şubata kaadarmış 4 tl alt limitli nese bida sorcam kardeşime kullanmıcaksa kullanim bari alcak bişide yok süper onlıne sağolsun beğendiğim şeleri aldım hatta bişi beğenmedim bütün akrabalara hediye aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…