Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

offfff..bak sıkıntı bastı şimdi..mesajlar asla silinemez mesajı yazıyor...panik oldum..nerden yapmam lazım??

hemen altında mesajların mesaj duzenleme panelı kısa sure duzenlenır sonra ancak admınler sıler sımdı sıl hemen gecer

kız sevimli kedi naptın gece gece baktımda hepiiz sil diye çığırmışık admin gözümüzü nasıl korkuttuysa he he he bi yazı koydun çıngar çıktı :b

valla herşeyi daha da allak bullak yaptım sanırım..moderatörlere yazdım,umarım silerler...yok yok haklı yelkenlikız..ben kendimi kaptırdım gittim,buldukça yazdım da yazdım..ceza yersem de hakkınızı helal edin...

Canım bu kadar panik yapma. Sonuçta yasak olduğunu bilmiyordun. Üstüne düşeni yaptın ve moderatöre bildirdin. Bir şey olacağını sanmam

kızlar face virüs bulaştıya çok beğeni şüpheli davranıştan 30gün beğeni yapamıcakmışım ve beğendiğim sayfaların çoğunu geri almışlar
facebooka yazdım bakalım ne dicekler

kızlar face virüs bulaştıya çok beğeni şüpheli davranıştan 30gün beğeni yapamıcakmışım ve beğendiğim sayfaların çoğunu geri almışlar
facebooka yazdım bakalım ne dicekler

Bana da olmuştu yazmıştım ben de ama ancak 1 ay sonra düzeldi. İnşallah seninki öyle olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…