günaydın kızlar etide bende yokumm şaşırmadım gerçiçokokremim geldi bugun açtık kahvaltıda yedik tadı gerçekten hoşuma gitti fotograf eklemeyi bilsem eklerdim ama bilmiyorumm :26:
günaydın kızlar etide bende yokumm şaşırmadım gerçiçokokremim geldi bugun açtık kahvaltıda yedik tadı gerçekten hoşuma gitti fotograf eklemeyi bilsem eklerdim ama bilmiyorumm :26:
benim nescafelerim hala gelmediler nıvealarımda offf
benimde nıvea larım gelmedi canım.. burdan nıvea sı gelen varmı kızlar hangi kargo ??
oyy üzülme cnm darısı başka şeylere inşallah
bana da gelmedi,dettol gelmedi,bingodan nar seti gelmedi..
Aaa bi de dün mü neydi, ROCS dişmacunu şeysinden aradılar,
fii tarihindeoğluşun gülen resmiyle yarışmaya katılmıştım,
kazanamadınız ama katılan herkese çocuk diş fırçası yolluyoruz dediler,
adres teyidi yaptılar, başka aranan oldu mu aramızdan?
Bende hala bekliyorum niveayı :106:
anam kalbime indireceniz ne 100ü ne 200ü((((((
aman iyi olmuş yaaaaaaa boşa okadar emek vermiş olmim
anam o tarzimoya varya sayıp sövcem gariban gelinim ilk defa bişiden kazandıydı sözde tarzimodan yüzük kazandı fotosunu koyarım yarın eskiden niyetlerde pilastik yüzükler çıkardın onlardan anam görseniz rezillik 1 milyoncuda bile yok onlar utanmadan kargoya vermişler yollarmışlar sitelerindede paylaşıcam resmi rezillik yaaaaaaaaa of
ay banada geldi losyon çok güzel öle ufacık bişide değil bildiğin orinal şişesinde çok mutlu noldum zaten bitmişti losyonumuz
anam bi el sür bize ne bu gerçi ben emek vermiyom ona biraz oynadım olmuyo baktım dedim yürü git 1 sabın 3 lira onlamı uğraşcam dedim vaz geçtim :)))))))) belki denerim canım isterse ama çok gıcık oluyom böle yarışmalara çok zorlar bişide vermiyolar
kız ikisindede yoğum nasılbi cen..... m ben yav offffffff gene kapandı kısmetim
tahliye oldu bebeğim fanatik fenerli birinin eşi olaraktan biliyom tahliye oldu takımı bile karıştırdı he he he
geçmişler olsun canım
kız her carrefourdan alınabiliyomukine:)
sen bilet geldi yazınca ben ordan geldi sandım canım sağol :)
depend ve danone geliyor canım arkadaşlarda yazmış aslında birşey daha gelmişti bana aama eski yarışmaydı ondan olduğunu sanmıyom
anam sen çok uğraştığın için torpil geçmişler he he h e:)))))) şikayet etcem asi kız olacam ona verme bana ver bileti onun soyadı baika dicem benim adımı kullanıyo dicem her türlü isyana girecem :b şaka biyana tebrik ederim canım okadar uğraştın hekketin
bak bak bakta gör :b
hadi gözün aydın kız bidaha kazanamıyom dimen artıkın :)
canım bana 2 kez öle eşantiyon ürün geldi kazanmadan turkcel ve eyüp sabri tuncerden bazen böle yapıyolarmış kazanamayanlardan insiyatif yapıp bazılarına küçükte olsa hediyeler gönderiyolarmış firmalar ben kazanamadım diye ikisinede msj atmıştım
anam bidur be hızına yetişemicez az firene bas :b tebrikler canım
hadi sende kurtardın bahtsızlıktan kendini :b tebrik ederim
anam ben kazanadım kuzum enson işe yarar o kahve seti kazanmıştım ya oydu ondan beri bişicik vermiyolar tülbent indirimi için mail bile atmadılar kullancağımdan değilde bide başıma markafoni çeki çoktı bu samsungun çekini kız kardeşime vermiştim daha kullanmamış saf ben kullandı diye unuttuydum mesaj atmışlar kullanın diye :B sanırım şubata kaadarmış 4 tl alt limitli nese bida sorcam kardeşime kullanmıcaksa kullanim bari alcak bişide yok süper onlıne sağolsun beğendiğim şeleri aldım hatta bişi beğenmedim bütün akrabalara hediye aldım :)
Nivea hangi kargoyla geliyoor :26:
Aras Kargo ile gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?