bende yoğum etide :)))))))) ay çokokrem güzeldir ya ben özellikle tüplerden alıp alıp yirim :)))))günaydın kızlar etide bende yokumm şaşırmadım gerçiçokokremim geldi bugun açtık kahvaltıda yedik tadı gerçekten hoşuma gitti fotograf eklemeyi bilsem eklerdim ama bilmiyorumm :26:
öyle deme nurcan'cık ben ki bahtsız bedevi!! benim için çok önemli bi detaydı buama evet,artık kazanamıyorum demicem
Aras Kargo ile gelmiş.
yurtiçi kargoyla gelmesin de. geldikleri her seferinde beni sinir ediyorlar. çalışanların maşallahı var hepsi lakayıt. alışveriş yapasım gelmiyor bazı yerlerden o kargoyla çalışıyorlar diye.
ya bu bingoyu her günmu yapıyoz
135. Haftanın Sorusu!
Cevabı bulduysan Puzzle Galeri | Türkiyenin en büyük puzzle stokundan sipariş günü gönderim garantisi. adresindeki formu doldur. Puzzle kazanma şansını kaçırma!
katılım koşullarında son gün 18 ocak yazıyor cnm, bitmiş dün...
Ilk 10 da bu hileyi şimdiye kadar yapmış azımlanmayacak kadar kişi var...
Son hakkınız kaldığında seri olarak sayfaları açıyorsunuz daha sonra başla konumuna geçiyorsunuz ve hepsini başlatıyorsunuz böylelikle puanınız katlanıyor 15 sayfa açtığınız da muazzam bir puan eder ilk 10 içinde bu hileyi yapanları ne zaman elemeyi düşünüyorlar şuanda bu hileyi önlemişler fakat şimdiye kadar yapanlar uçuk puanları var ilk 10 da kilerden bu hileyi yapanlar acaba elenecekler mi...
çekiliş sonucu 17 numara joeyfun arkadaşımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?