Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bende yurtiçi kargo çalışanlarından pek memnun değilim. Artık çekiniyorum kargo geldiğinde çok sinirli duruyorlar. Ama aras kargonun çalışanı hep gülerek veriyor paketi.

günaydın kızlar etide bende yokumm şaşırmadım gerçi çokokremim geldi bugun açtık kahvaltıda yedik tadı gerçekten hoşuma gitti fotograf eklemeyi bilsem eklerdim ama bilmiyorumm :26:
bende yoğum etide :)))))))) ay çokokrem güzeldir ya ben özellikle tüplerden alıp alıp yirim :)))))
öyle deme nurcan'cık ben ki bahtsız bedevi!! benim için çok önemli bi detaydı bu ama evet,artık kazanamıyorum demicem

hehe bende pek bahtlı sayılmam :) ama yağmasada damlıyo :)

jeyfun hediyelerini iyi günde kullan ve ye :)))

yurtiçi kargoyla gelmesin de. geldikleri her seferinde beni sinir ediyorlar. çalışanların maşallahı var hepsi lakayıt. alışveriş yapasım gelmiyor bazı yerlerden o kargoyla çalışıyorlar diye.

Alışveriş sitelerin çoğu yurtiçiyle gönderiyor..Ben bulunduğum yerdeki tüm kargoculardan memnunum sağolsunlar.Ama malesef her yerde aynı olmuyor sizin gibi

ya çocuk için yarışma varmı kızıma bişiler kazanmaya çalışım bari bişeycik kazanamyırum ben ya

Ilk 10 da bu hileyi şimdiye kadar yapmış azımlanmayacak kadar kişi var...

Son hakkınız kaldığında seri olarak sayfaları açıyorsunuz daha sonra başla konumuna geçiyorsunuz ve hepsini başlatıyorsunuz böylelikle puanınız katlanıyor 15 sayfa açtığınız da muazzam bir puan eder ilk 10 içinde bu hileyi yapanları ne zaman elemeyi düşünüyorlar şuanda bu hileyi önlemişler fakat şimdiye kadar yapanlar uçuk puanları var ilk 10 da kilerden bu hileyi yapanlar acaba elenecekler mi...

bildiğim 2 kişi var elenen ama biri zaten bu hileyi söyleyen arkadaşımız bilmiyorum başka elenen varmı

bazı kişilerin rahatsız olmasından solayı çekiliş listemizi günlük günceleyemedik artık katamadığımız unuttuğumuz arkadaşlar olduysa kusura bakmayın yeni eklenen arkadaşlarada var kısmet son kez listeyi paylaşıcam ve peşinden kaznana arkadaşın nicini paylaşıcam bana adını soyadını ve adresini mesaj atarsa pazartesi Allahın izni ile hediyesini kargoya vericem

1-aoktar
2-belelek
3-berenzena
4-bktglsn
5-BlueAngel
6-bartuveannesi
7-carefully
8-ceydaca
9-cikolata_delisi
10-denizxx
11-drbuzcicegi
12-egemenadil
13-eceden20
14-esmerist
15-eylull06
16-firarperest
17-joeyfun
18-kkoras
19-kkontess
20-maviş83
21-Nourjann
22-Nazdnz
23-nilqun
24- puf puf
25-nurcan306--yeni katılımcı
26-ocetins
27-Perlitone
28-roselen----yeni katılımcı
29-sedack
30-SiremimS
31-sevimlikedim71
32-TatLiGaci
33-yorguncadi
34-yprk88
35-yelkenlikız
36-xNeharx
37-viole

Son düzenleme:
iyi hafta sonları kızlar bende valiz hazırlıyorum pazertesi İzmir'e uçuyoruz kızımla,ordan da anneanne ve dedeye gitcez Aydın'a..Var mı orda yaşayan ?

Arkadaşlar takas ne oluyor.facebookta kampanyacılar sürekli takastan bahsediyorlar.acemi kampanyacı olarak merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…