sağolasın canım kısmette senden hediye almakta varmışçekiliş sonucu 17 numara joeyfun arkadaşımız
Tebrikler Joeyfun:)))
iyi hafta sonları kızlar bende valiz hazırlıyorum pazertesi İzmir'e uçuyoruz kızımla,ordan da anneanne ve dedeye gitcez Aydın'a..Var mı orda yaşayan ?
Arkadaşlar takas ne oluyor.facebookta kampanyacılar sürekli takastan bahsediyorlar.acemi kampanyacı olarak merak ettim
Arkadaşlar takas ne oluyor.facebookta kampanyacılar sürekli takastan bahsediyorlar.acemi kampanyacı olarak merak ettim
hayırlı yolculuklar canım ben izmirdeyim
sağolasın canım kısmette senden hediye almakta varmış
teşekkürler canımmmm
oytoplamalı yarışmalarda oy takası yapıyolar sen ona oy veriyosun oda sana oy veriyo böyle bişe:)
Bende yurtiçi kargo çalışanlarından pek memnun değilim. Artık çekiniyorum kargo geldiğinde çok sinirli duruyorlar. Ama aras kargonun çalışanı hep gülerek veriyor paketi.
Alışveriş sitelerin çoğu yurtiçiyle gönderiyor..Ben bulunduğum yerdeki tüm kargoculardan memnunum sağolsunlar.Ama malesef her yerde aynı olmuyor sizin gibi
iyi hafta sonları kızlar bende valiz hazırlıyorum pazertesi İzmir'e uçuyoruz kızımla,ordan da anneanne ve dedeye gitcez Aydın'a..Var mı orda yaşayan ?
tebrik ederim canım
izmirde kardeşim ege unv. okuyor ama onun öğrenci evinde kalmaktansa,Aydın'a geçcem direk canım
banat tı canım o pepe diş fırçası gönderceklermiş resim yükleyen herkesebana da gelmedi,dettol gelmedi,bingodan nar seti gelmedi..
Aaa bi de dün mü neydi, ROCS dişmacunu şeysinden aradılar,
fii tarihindeoğluşun gülen resmiyle yarışmaya katılmıştım,
kazanamadınız ama katılan herkese çocuk diş fırçası yolluyoruz dediler,
adres teyidi yaptılar, başka aranan oldu mu aramızdan?
çok güzelmiş hediyelerin :) joeyfun güle güle kullan canım
kız neresi ufak hediye hepsi birbirinden güzel Allah daha güzellerini sana versin inşallah joeyfun tebrikler güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?