Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

oytoplamalı yarışmalarda oy takası yapıyolar sen ona oy veriyosun oda sana oy veriyo böyle bişe:)

Sağol canım.yani beni ilgilendirmeyecek birşey oy toplamalı yarışmalara katılmıyorum.oy isteyenlere oy veriyorum sadece.bunuda öğrenmiş oldum.
Joeyfun tebrikler...
Fazla bir şey istemiyorum.senin şansının 100 de 1 i kampanyalarda işimi görür benim

Bende yurtiçi kargo çalışanlarından pek memnun değilim. Artık çekiniyorum kargo geldiğinde çok sinirli duruyorlar. Ama aras kargonun çalışanı hep gülerek veriyor paketi.

buradakiler de tam tersi fazla laubali, sen'li hitap etmeler tuhaf tuhaf hareketler. sanırım part-time çalışan öğrenciler çalışıyor onlar da artık yaşları ve çalıştıkları durum dolayısıyla işlerini pek ciddiye almayı beceremiyorlar sanırım.

Alışveriş sitelerin çoğu yurtiçiyle gönderiyor..Ben bulunduğum yerdeki tüm kargoculardan memnunum sağolsunlar.Ama malesef her yerde aynı olmuyor sizin gibi

malesef tüm alışveriş siteleri yurtiçi kargoyla çalışıyor aktif kullandığım 3 site de dahil. geçtiğimiz senelerde istanbul'daydık yine aynı durum vardı. bana sayıyla denk geliyor heralde :)

iyi hafta sonları kızlar bende valiz hazırlıyorum pazertesi İzmir'e uçuyoruz kızımla,ordan da anneanne ve dedeye gitcez Aydın'a..Var mı orda yaşayan ?

izmir'de yaşıyorum ben de

banat tı canım o pepe diş fırçası gönderceklermiş resim yükleyen herkese

Joeyfuncum tebrik ederim:) En çok paylaşım yapan kişilerden başındasın bence fazlasıyla hakettin hediyeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…