rozi numunesi geldi şimdi
sağol canım teşekkürler hepinizin öle siz paylaşmadsanız biz bişi kazanamyız zaten :))))))canım ya valla çok teşekkürler çok beğendim hepsini.gönlün çok zengin maşallah.
benim burdaki yurt içi kargoya ben bayılıyom adam bizi hemen ezberledi kargomuz varsa asla geri götürmüyo evde değilsek mutlaka apartmandaki bi tanıdığımızı bulup veriyo aksine ptt ye gıcık oluyom ot gibi herif geliyo 10 karış surat sanki bana çalışıyo bütüngün alacağı varda vermiyom gibi aras kargonunda sürekli elemanı değişiyo ondan hoşlanmıyom güven sağlamıyo bana firma sonuçta kapımızı açıyoz bu insanlara ne bu çorap değiştitri gibi elemanmı değiştirilir hırlısı var hırsızı varburadakiler de tam tersi fazla laubali, sen'li hitap etmeler tuhaf tuhaf hareketler. sanırım part-time çalışan öğrenciler çalışıyor onlar da artık yaşları ve çalıştıkları durum dolayısıyla işlerini pek ciddiye almayı beceremiyorlar sanırım.
malesef tüm alışveriş siteleri yurtiçi kargoyla çalışıyor aktif kullandığım 3 site de dahil. geçtiğimiz senelerde istanbul'daydık yine aynı durum vardı. bana sayıyla denk geliyor heralde :)
izmir'de yaşıyorum ben de
keşke daha çoklarını verebilsem canım hepiniz hakediyorsunuzsağolasın canım bende çok beğendim nurcancım sana tekrar teşekkürler
amin canım hepimize versin inşallah benimde bugün çok güzel bir hediye geldi mutlu oldum bugün bayağı :))))))kız neresi ufak hediye hepsi birbirinden güzel Allah daha güzellerini sana versin inşallah joeyfun tebrikler güle güle kullan canım
Joeyfuncum tebrik ederim:) En çok paylaşım yapan kişilerden başındasın bence fazlasıyla hakettin hediyeyi :)
hepsi çok güzeller tebrik ederim joeyfuncum
Joeyfuncum tebrik ederim:) En çok paylaşım yapan kişilerden başındasın bence fazlasıyla hakettin hediyeyi :)
bunlardea benim kazandığım yeni hediyeler dün bebe losyonu geldi bugünde bir blogdan kazandığım kahve seti harika bi ürün ama çaktırmayın kullanmayı bilmiyom makinasını :)))))
Eki Görüntüle 610174 Eki Görüntüle 610173
bunlardea benim kazandığım yeni hediyeler dün bebe losyonu geldi bugünde bir blogdan kazandığım kahve seti harika bi ürün ama çaktırmayın kullanmayı bilmiyom makinasını :)))))
Eki Görüntüle 610174 Eki Görüntüle 610173
ay ben buna kızımı koydum balık tutmaca oynuyoduk akvaryumda inşallah bakım sepetini olsun kazanırız 1. olup bezi kazanamayızda :)))))) inşallah jüriler torpilci değildirBebeğinizin 1 yıllık Canbebe bebek bezi ihtiyacını kazanmanız için bugün son gün! Evinizdeki eşyalarla yaptığınız oyuncakları paylaşın, jüriyi etkileyin. Kazanma fırsatını kaçırmayın! Katılmak için: http://......./EvinMucidiAnnem
.
güle güle kullan şekercim o çekilişe bende katıldıydım kısmet seninmiş
ay ben buna kızımı koydum balık tutmaca oynuyoduk akvaryumda inşallah bakım sepetini olsun kazanırız 1. olup bezi kazanamayızda :)))))) inşallah jüriler torpilci değildir
sağol canım ben ve yelkenli kız kazanmıştık onunkide gitmiştir kesin :))))))))) biz onunla çoğu şeyden birlikte kazanıyoz :))))))))
resim koymayı öğrenmişken şu tarzimonun geliniimize gönderdiği hediyeyide koyayım kızlar rezillik birdaha düşünmüyorum çekilişine katılmayı((((((((Eki Görüntüle 610194 Eki Görüntüle 610195
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?