gelmiyo canım gelmiyo arada bi vir kişiye yolluyolar sonrası yok bana her hafta bu hafta elinize kesin geçecek diyolar ses yok bu haftada öle demişlerdi gene ses yok gelen yok :))))twitter danone kiti kazananlardan gelmeyen oldumu hala.ilk etap kazananlarındanım hala gelmedi yav
sağol canımjoeyfun kazanmıstı nurcanın hedıyesını yanlıs degılım degılmı kızlar tebrıkler canım masallah sansın zengıngule guleee ekullan Nurcancıgımında keseıne berekett tüütütütüt maşallah güzel yürekli arkadaşlarım
canım benımkıdıeee geldı Eki Görüntüle 610309 Eki Görüntüle 610310 Eki Görüntüle 610311
artık kullanmayı bılıyosungelın beraber ıcelım kızlar :)
canım bırlıkte kazanıyoduk artık bırlıkte kazanamıyoruz degıl mı hahaha a:)))
nurcan bacım bu dürtme yüzüğü galibahahahahaha dimdikkk nereydı ora onun silüeti ist da adını getıremedım atakule dıyesım gelıyor ama degıl neyse hatırlarsam yazarım
ha ha ha hemen al senin olsun senden değerlimi :)))))))))))İyi akşamlar kızlar çekilişi kıl payı kaçırmışım yav ben 16. ydım teselli hediyesi var mı acaba
Şaka bi yana joeyfun tebrikler maşallah sana
Nurcan yüzüğe bayıldım tam benim tarzım satsana bana
sağolasın canımiii gecelerr
bugün pek fırsatım olmadı internete girmeye sabahtan beri gezdik ailecek.
nurcancım gönlüne sağlık ne güzel hediyeler bunla böyle.
joeyfun tebrikler canım.bu şansın her daim devam eder inşallah....
aminhadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kazanana :)
kız benim değil gelinimize çıktıydı kızın ilk ve tek kazandığı hediyeydi bir umut bekliyodu yazık hüsrana uğradıayyy yerlere yattım gülmekteno ne öyle ya:26: ayy koptum resmen at çöpe gitsin
nurcan hediyelerin çok güzelmiş joeyfun güle güle kullan balından biraz bize de bulaştır kıızzzzzz
bu arada kahve delisi biri olarak o kahve şeysine içim gitti hem de yanında şurupları da varmışben bu kampanyayı kaçırmışım afiyetle için şekerler
İyi akşamlar kızlar çekilişi kıl payı kaçırmışım yav ben 16. ydım teselli hediyesi var mı acaba
Şaka bi yana joeyfun tebrikler maşallah sana
Nurcan yüzüğe bayıldım tam benim tarzım satsana bana
iii gecelerr
bugün pek fırsatım olmadı internete girmeye sabahtan beri gezdik ailecek.
nurcancım gönlüne sağlık ne güzel hediyeler bunla böyle.
joeyfun tebrikler canım.bu şansın her daim devam eder inşallah....
ilk defa bir beğen paylaş yarışmasından kolluk kazandım veee çok mutlu oldum şansım devam eder umarım
nurcan hediyelerin çok güzelmiş joeyfun güle güle kullan balından biraz bize de bulaştır kıızzzzzz
bu arada kahve delisi biri olarak o kahve şeysine içim gitti hem de yanında şurupları da varmışben bu kampanyayı kaçırmışım afiyetle için şekerler
sağolun kızlar sizinde şansınız bol olsun inşallahslm kızlar .herkese iyi pazarlar
https://twitter.com/twigyistanbul
saat 13 dediler, dışarı çıkcam onların keyfini bekliyorum haa, sinirlendim
başlamış canım
evet ben yazdım hemen başladı
tek hesaptan olmuyo ama yaa eve döndüğümde anneme eşe dosta da hesap açıcam
müjdeye foto atttıım bakalım ilk 10a girebilcekmiyim.
twigyde girememiştim bunda olur inş
twitter danone kiti kazananlardan gelmeyen oldumu hala.ilk etap kazananlarındanım hala gelmedi yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?