Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

twitter danone kiti kazananlardan gelmeyen oldumu hala.ilk etap kazananlarındanım hala gelmedi yav
gelmiyo canım gelmiyo arada bi vir kişiye yolluyolar sonrası yok bana her hafta bu hafta elinize kesin geçecek diyolar ses yok bu haftada öle demişlerdi gene ses yok gelen yok :))))
sağol canım
evet kullanmayı biliyom inşallah bugün kocamla içicez kahvelerimizi :)
ben kazanamadığımdan olmasın o anam durdum kaldım bişide adımı göremiyom başladı benim uğursuzluk arada okuyup üfleyin
anam dürtme mürtme bilmem ben birazdan sayfalarında dürtecem onları :)))))
ha ha ha hemen al senin olsun senden değerlimi :)))))))))))
sağolasın canım
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun kazanana :)
amin
ayyy yerlere yattım gülmekten o ne öyle ya:26: ayy koptum resmen at çöpe gitsin
kız benim değil gelinimize çıktıydı kızın ilk ve tek kazandığı hediyeydi bir umut bekliyodu yazık hüsrana uğradı

valla kızlar okadar iğrenç ötesi birşeyki yüzük birde koca kutuya koymuşlar notta bırakmışlar nemiş kombin yapıp foto göndercekmişiz rezillik birdaha asla katılmam tarzimonun çekilişlerine öle firmeden bişi gelmesede olur iyi bişi gelsede istemem artık belliki mecburiyetten yollluyolar yoksa hediye verceklerinden değil :)))))

nurcan hediyelerin çok güzelmiş joeyfun güle güle kullan balından biraz bize de bulaştır kıızzzzzz

bu arada kahve delisi biri olarak o kahve şeysine içim gitti hem de yanında şurupları da varmış ben bu kampanyayı kaçırmışım afiyetle için şekerler

:))))))))) sağoş canım kısmet bu benim 2. kahve üzerine hediyem cilitbangdende kahve makinası kazanmıştım :))))))))) inşallah sanada nasip olur aslında ben kahve içmem bitek nescafenin 3übir aradayı içiyom ama eşime harika bir süpriz oldu

ilk defa bir beğen paylaş yarışmasından kolluk kazandım veee çok mutlu oldum şansım devam eder umarım

slm kızlar .herkese iyi pazarlar
sağolun kızlar sizinde şansınız bol olsun inşallah dün akşam blogtan kazanmışım bu arada iyi pazarlarrr

En sevdiğiniz kişiye Müjde'yi verin! Müjde ile “Sevgini Göster” başladı!

Müjde'den Paris tatili hediyesi kazanmak için, aşkı ve sevgiyi anlatan çekmiş olduğunuz bir fotoğrafı uygulamaya yükleyin. Arkadaşlarınızı davet edin, oy toplayın veya oy verin... Müjde ile sevginizi gösterin, en sevdiğiniz kişiyle Paris'te geçireceğiniz muhteşem bir tatil kazanın. http://git.ac/A2L6k

- Aşk ve sevgi temalı, en çok beğenilen fotoğrafın sahibini, iki kişilik bir Paris tatili bekliyor.
- En çok beğenilen ilk 10 fotoğrafını sahibi, Limited Edition Müjde Çorap Seti kazanıyor.
- Fotoğraflara oy veren her 100. kişiye de, Müjde Çorap Seti hediye!

oylamalıııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…