ben de ruj isterim
yemeği ne yapayım
ama adam uyamıyo, yarışma koşullarını da anlamadım.çok hastayım aklım basmıyo
ben de ruj isterim
yemeği ne yapayım
ben de ruj isterim
yemeği ne yapayım
adamı uyandırmak için öylesine 3 yöntem deniyorsun zaten uyanmıyor ( öküzün ön ayağıD) sonra oyun devam ediyor ruj seciyorsun hatun sürüyor adamı öpüyor adam uaynıyor ıyykkk sonra form çıkıyor ama benim de canım çıktı çok saçma sapan uzatmışlar.
mantık videoları izletmek, zamanımızı bosa harcamak. 3 videoda bir ruj rengi seciyosun, sacmalık
3 farklı uyandırma yolunu denedikten sonra ruj ortaya çıkıyor .. tabii bu süreçte beklemek de cabası :S
işimiz iş bu oyunla :))
mantık videoları izletmek, zamanımızı bosa harcamak. 3 videoda bir ruj rengi seciyosun, sacmalık
ya uzun uzun onumu izlicem hangısı uyandırıyo hepsını denıcekmıyım valla hıc ugrasamam
açın bi sayfada dolsun yüklensin oynasın o sesinide kısınrujlar güzel göründüğünden öyle yapıcam ben
kızlar bu avonun yarısmasında 3arkadas bir şans diyor ya onu hiç yapan var mı tekrar formmu çıkıyor ?? bende hiç oyun hakkın bitti demiyorr sürekli video izleyebiliyorum anlamadım olayıı
bana öyle dedi canım izlediklerim hariç diğerlerini izlemem için 3 kişi davet etmeliymişim
izlemeye meraklı değilimde çekiliş hakkı mı veriyor bi daha izlenince bilmiyom :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?