Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende sadece ruj isterim.hergün mü olacakmış bana şimdi videoyu izlemen için 3 arkadaşını çağır dio

ben de ruj isterim
yemeği ne yapayım
ama adam uyamıyo, yarışma koşullarını da anlamadım.çok hastayım aklım basmıyo

ben de ruj isterim
yemeği ne yapayım
ama adam uyamıyo, yarışma koşullarını da anlamadım.çok hastayım aklım basmıyo

adamı uyandırmak için öylesine 3 yöntem deniyorsun zaten uyanmıyor ( öküzün ön ayağı D) sonra oyun devam ediyor ruj seciyorsun hatun sürüyor adamı öpüyor adam uaynıyor ıyykkk sonra form çıkıyor ama benim de canım çıktı çok saçma sapan uzatmışlar.

mantık videoları izletmek, zamanımızı bosa harcamak. 3 videoda bir ruj rengi seciyosun, sacmalık

3 farklı uyandırma yolunu denedikten sonra ruj ortaya çıkıyor .. tabii bu süreçte beklemek de cabası :S

işimiz iş bu oyunla :))

sağolun hatunlar ay hepsi de yazmış çok tatlısınız

cidden çok uzunmuş , sesi kısıp arka planda bekletcez artık:26:

günde 1 kere yaparım, 300 kişiden biri olamazsam da hakikaten kısmetim değilmiş yani...

hergün bu videoları seyrediceksek baygınlık gelir vallaaaa..
300 kişi de iyi rakam, şans yüksek

ya uzun uzun onumu izlicem hangısı uyandırıyo hepsını denıcekmıyım valla hıc ugrasamam

ya uzun uzun onumu izlicem hangısı uyandırıyo hepsını denıcekmıyım valla hıc ugrasamam

zaten 3 deneme hakkı veriyo,başka yok

ben su/eyvah annemler ve futbolu seçtim... sonraki videoda kırmızı ruju seçtim uyandı sonrada katılım formunu doldurdum,bitti...

açın bi sayfada dolsun yüklensin oynasın o sesinide kısın rujlar güzel göründüğünden öyle yapıcam ben

Kızlar birşey sorucam aranızda Avon'un umut dolu 2013 yarışmasında hediye kazanan oldu mu? Eğer kazanan varsa hediyeniz geldi mi? Ben kazanmıştım ama hala gelmedi gelmeyeckte sanırım :/

kızlar bu avonun yarısmasında 3arkadas bir şans diyor ya onu hiç yapan var mı tekrar formmu çıkıyor ?? bende hiç oyun hakkın bitti demiyorr sürekli video izleyebiliyorum anlamadım olayıı

bu duruda en fazla kazc puan yaptınız ?
54900 u gecemedım yaa en fazla bukadar oldu :18:

kızlar bu avonun yarısmasında 3arkadas bir şans diyor ya onu hiç yapan var mı tekrar formmu çıkıyor ?? bende hiç oyun hakkın bitti demiyorr sürekli video izleyebiliyorum anlamadım olayıı

bana öyle dedi canım izlediklerim hariç diğerlerini izlemem için 3 kişi davet etmeliymişim
izlemeye meraklı değilimde çekiliş hakkı mı veriyor bi daha izlenince bilmiyom :96:

bana öyle dedi canım izlediklerim hariç diğerlerini izlemem için 3 kişi davet etmeliymişim
izlemeye meraklı değilimde çekiliş hakkı mı veriyor bi daha izlenince bilmiyom :96:

aaa çok ilginç bende hiç demiyor hangi tarayıcıdan acıyorsun sen canım chore mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…