Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Lütfen biri bana bu lastik oyununun nasıl oynandığını yazabilir mi?? sinir oldum sadece müzik çalıyo ve beyaz bi araba var duruyo öylece..heryere tıkladım,hiçbişey olmuyo

AYNEN benimde böyle ya güncelledim yine olmadı olmuyo ağlıcam sinir oldummmm

farklı tarayıcılardan deneyin, bazı uygulamalar bazı tarayıcılarda sorun çıkarabiliyor, ekranınızdan anladığım kadarıyla oyun donuyor sizde
soru ekrana gelemiyor
başka bir tarayıcıdan deneyin bir de

hala vermediysen bende gidebilirimm :26:

ben oyunu açdım ama hemen hakkın bitti yazdı tam anlamadım zaten peh ipucu için tıklıyorum model seçiyorum anladım eee sora lasdikler çıkıo yaz lasdigi dedi için ona bakıyorum ama isim neresinde yazıo onu analamadım :) bu arada mozilla yı yukledim onda açılıyo

hadi yaa tüh, geçmiş olsun :44:

yarın bi daha deneyebilirsiniz bide acele etmeyin cevaplamak için süreniz bitse bile soruyu tekrar göster diyerek sanırım yeniden cevaplayabiliyosunuz.benim öyle olmuştu lastiği bulana kadar sürem bitmişti ama yinede cevaplayabildim.3 kere yanlış yaparsanız o günki hakkınız bitiyo ertesi güne kadar oynayamıyosunuz

Chrome da deneyin bir de istersniz. ben ordan oynadım. yanlış cevap verdikten sonra günlük katılım hakkım bitii sayfa şimdi açılmıyor :) Facebook yarışlarında bu aralar iyice sorunlar oldu kazanamadıkça hırs yaptık :))

Herkese bol şans )

Kızlar fikirsensinden money kartı gelen varmı? bana geldi ama migrosa gittim nasıl kullanılıyor bilemediler.
Aranızda kullanan var mı

avon oyun başlatmış..
yemek ödülünün verileceği rakama bakar mısınız

"" Uygulamaya giren kullanıcı giriş videosunu izler ve video sonunda Uyuyan Prens’I uyandırma seçeneklerinin olduğu ekran gelir.
- Toplamda 13 uyandırma seçeneği vardır.
- Her 3 uyandırma seçeneği açıldıktan sonra kullanıcıya Uyuyan Prens’I uyandırabileceği seçenecek sunulur. Bu seçenek Avon Perfect Kiss ile mükemmel öpücüktür ve 3 kategoriden oluşur.
- Kullanıcılar Avon Perfect Kiss ile Uyuyan Prens’i 24 farklı ruju sürerek uyandırabilir.
- Uyuyan Prens’i uyandıran kullanıcılara katılım formu ekranı açılır ve bilgileri istenir.
- Formu dolduran kullanıcılar diğer 9 uyandırma seçeneğini kullanarak Uyuyan Prens’i uyandırmaya çalışabilir.
- Katılım formunu eksiksiz ve doğru dolduran her 20. Kişi Avon Perfect Kiss ruj kazanır. Uyuyan prens uygulaması yayında olduğu süre içerisinde her hafta 300 kişi Avon Perfect Kiss Ruj ödülü almaya hak kazanabilir.
- Katılım formunu dolduran 20.691. kişiye ise Romantik Bir Akşam Yemeği ödülü verilir. ""

https://www.facebook.com/AvonTurkiye?sk=app_128917667276351

açtım ben bunu ama video dolana kadar ömrü gidiyo insanın

çok sıkıcı bu avonun yarışması offf ama bu rujlar çok hoş yemek istemem ruj olsun :))

https://www.facebook.com/KeceBebe
KEÇE BEBE!nin Sevgililer Gününe Özel Çekilişi ♥
2 KİŞİYE 6 KİŞİLİK DERİ AMERİKAN SERVİS SETİ,
1 KİŞİYE TÜTÜ TAKIMI,
1 KİŞİ'YE DE 100.00 TL LİK KEÇE BEBE İNDİRİM ÇEKİ
Seçim Sizin ♥
Çekilişimize dahil olabilmek için;
1.Sayfamızı beğeniniz...
2.bu resmi duvarınızda ''HERKESE AÇIK''olarak paylaştıktan sonra resmin altına ''beğendim paylaştım''yazmanız yeterlidir...
herkese açık olarak paylaşılmayan paylaşımlar geçersiz sayılıcaktır bilginize...
NOT:Çekilişimiz ''14.02.2013'de'' sona erecektir...
KEÇE BEBE,Herkese bol şans diler ♥ ♥ ♥
ben buradan 1 tütü takımıyla,deri amerikan servisi almıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…