Lütfen biri bana bu lastik oyununun nasıl oynandığını yazabilir mi?? sinir oldumsadece müzik çalıyo ve beyaz bi araba var duruyo öylece..heryere tıkladım,hiçbişey olmuyo
AYNEN benimde böyle ya güncelledim yine olmadı olmuyo ağlıcam sinir oldummmm
Hürriyet Kampüs Bilgi Yarışmasından kazandığınız tüm Cinemaximum sinemalarında, 3D dahil tüm filmlerde geçerli olan PNRlarınız:
mail kutumda buldum sanırım kazanmışım
ama gidebilme imkanım yok gitmek isteyen varsa özelden gönderebilirim
ben oyunu açdım ama hemen hakkın bitti yazdıtam anlamadım zaten peh ipucu için tıklıyorum model seçiyorum anladım eee sora lasdikler çıkıo yaz lasdigi dedi için ona bakıyorum ama isim neresinde yazıo onu analamadım :) bu arada mozilla yı yukledim onda açılıyo
ben oyunu açdım ama hemen hakkın bitti yazdıtam anlamadım zaten peh ipucu için tıklıyorum model seçiyorum anladım eee sora lasdikler çıkıo yaz lasdigi dedi için ona bakıyorum ama isim neresinde yazıo onu analamadım :) bu arada mozilla yı yukledim onda açılıyo
Kızlar fikirsensinden money kartı gelen varmı? bana geldi ama migrosa gittim nasıl kullanılıyor bilemediler.
Aranızda kullanan var mı
Kızlar fikirsensinden money kartı gelen varmı? bana geldi ama migrosa gittim nasıl kullanılıyor bilemediler.
Aranızda kullanan var mı
alışverişini yapıyorsun içinde puan yüklü bana gelmişti daha önce harcamıştım bu şekilde ...
ama kartı okutunca kart sistemde jkayıtlı değildir diyor
avon oyun başlatmış..
yemek ödülünün verileceği rakama bakar mısınız
"" Uygulamaya giren kullanıcı giriş videosunu izler ve video sonunda Uyuyan PrensI uyandırma seçeneklerinin olduğu ekran gelir.
- Toplamda 13 uyandırma seçeneği vardır.
- Her 3 uyandırma seçeneği açıldıktan sonra kullanıcıya Uyuyan PrensI uyandırabileceği seçenecek sunulur. Bu seçenek Avon Perfect Kiss ile mükemmel öpücüktür ve 3 kategoriden oluşur.
- Kullanıcılar Avon Perfect Kiss ile Uyuyan Prensi 24 farklı ruju sürerek uyandırabilir.
- Uyuyan Prensi uyandıran kullanıcılara katılım formu ekranı açılır ve bilgileri istenir.
- Formu dolduran kullanıcılar diğer 9 uyandırma seçeneğini kullanarak Uyuyan Prensi uyandırmaya çalışabilir.
- Katılım formunu eksiksiz ve doğru dolduran her 20. Kişi Avon Perfect Kiss ruj kazanır. Uyuyan prens uygulaması yayında olduğu süre içerisinde her hafta 300 kişi Avon Perfect Kiss Ruj ödülü almaya hak kazanabilir.
- Katılım formunu dolduran 20.691. kişiye ise Romantik Bir Akşam Yemeği ödülü verilir. ""
https://www.facebook.com/AvonTurkiye?sk=app_128917667276351
çok sıkıcı bu avonun yarışması offf ama bu rujlar çok hoş yemek istemem ruj olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?