aaa çok ilginç bende hiç demiyor hangi tarayıcıdan acıyorsun sen canım chore mı
bu duruda en fazla kazc puan yaptınız ?
54900 u gecemedım yaa en fazla bukadar oldu :18:
kız hiloş bu dur nasıl oynanıyor yaf
evet canım chrome dan açıyorum.ee sen 3 kere daha izleyince yine ruju sürdüğü videomu çıkıyo yani bi çekiliş hakkı daha mı kazanıyosun
aynen, bağlantı hızım da çok yavaş değil ama %1-2-3-4... diye dolana kadar çok sıkıldım, sırf merakımdan devam ettim acaba ne çıkacak diyeaçtım ben bunu ama video dolana kadar ömrü gidiyo insanın
yarışma saçma zaten, koşulları da öyle, sana mahsus değil yani ben iyiyim ama benim de kafam zor bastıben de ruj isterim
yemeği ne yapayım
ama adam uyamıyo, yarışma koşullarını da anlamadım.çok hastayım aklım basmıyo
3 başarılı arkadaş davetine ertesi gün için bir hak daha veriyodu galiba, yani hergün sürekli yapılabilen bişey değildi yanlış hatırlamıyosam ve başka yarışmayla karıştırmıyosam, beynim yumuşadı çünkü yine :26:hergün değil sanırım avon kızlar sanmıyorumm
aynen, bağlantı hızım da çok yavaş değil ama %1-2-3-4... diye dolana kadar çok sıkıldım, sırf merakımdan devam ettim acaba ne çıkacak diye
arko 1, bu 2, çok saçmalar
yarışma saçma zaten, koşulları da öyle, sana mahsus değil yani ben iyiyim ama benim de kafam zor bastı
geçmiş olsun bu arada
3 başarılı arkadaş davetine ertesi gün için bir hak daha veriyodu galiba, yani hergün sürekli yapılabilen bişey değildi yanlış hatırlamıyosam ve başka yarışmayla karıştırmıyosam, beynim yumuşadı çünkü yine :26:
ama arkodaki gibi bi açığı falan olabilir farkedemedikleri
bu duruda en fazla kazc puan yaptınız ?
54900 u gecemedım yaa en fazla bukadar oldu :18:
vala anlamadım ki sürekli oluyor sürekli
aynen, bağlantı hızım da çok yavaş değil ama %1-2-3-4... diye dolana kadar çok sıkıldım, sırf merakımdan devam ettim acaba ne çıkacak diye
arko 1, bu 2, çok saçmalar
yarışma saçma zaten, koşulları da öyle, sana mahsus değil yani ben iyiyim ama benim de kafam zor bastı
geçmiş olsun bu arada
3 başarılı arkadaş davetine ertesi gün için bir hak daha veriyodu galiba, yani hergün sürekli yapılabilen bişey değildi yanlış hatırlamıyosam ve başka yarışmayla karıştırmıyosam, beynim yumuşadı çünkü yine :26:
ama arkodaki gibi bi açığı falan olabilir farkedemedikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?