Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

twitter da yeni bi yarışma ;

#sevgiliyereedPADhediyeetmeninengüzelsebebi etiketi ile sevgilinize reedPAD hediye etmenin sebebini en güzel şekilde yazın, kazanın. 1 adet reedPAD

baska tarayıcılardanda denedimm kızlar bende tüm videolar açılıyor ve her defasında ruj seçiyorummm ve tebrikler yine bitirdin falan diyor

açtım ben bunu ama video dolana kadar ömrü gidiyo insanın
aynen, bağlantı hızım da çok yavaş değil ama %1-2-3-4... diye dolana kadar çok sıkıldım, sırf merakımdan devam ettim acaba ne çıkacak diye

arko 1, bu 2, çok saçmalar

ben de ruj isterim
yemeği ne yapayım
ama adam uyamıyo, yarışma koşullarını da anlamadım.çok hastayım aklım basmıyo
yarışma saçma zaten, koşulları da öyle, sana mahsus değil yani ben iyiyim ama benim de kafam zor bastı
geçmiş olsun bu arada

hergün değil sanırım avon kızlar sanmıyorumm
3 başarılı arkadaş davetine ertesi gün için bir hak daha veriyodu galiba, yani hergün sürekli yapılabilen bişey değildi yanlış hatırlamıyosam ve başka yarışmayla karıştırmıyosam, beynim yumuşadı çünkü yine :26:
ama arkodaki gibi bi açığı falan olabilir farkedemedikleri

Son düzenleme:

vala anlamadım ki sürekli oluyor sürekli

bu duruda en fazla kazc puan yaptınız ?
54900 u gecemedım yaa en fazla bukadar oldu :18:

cnm ben 2 hafta önce 91.000 yaptım ve kazanmıştım..
hızlı olacaksın
biraz da şans işi... bi dörtlü yok ediyosun otomatikman kendisi düşürüyo bi sürü...

avonun oyunda verdiği rujlar güzel kızlar yeni çıktı geçen ay kolimde çıktı numunesi denedim ve sevdim

sağolasın canımm

kızlar sizce 3 videodan sonra ruj seciyoruz ya devam etmek bize bişe kazandırıyormu yoksa bir kez doldurdugumuz içingerek yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…