Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim dün yaptıgım yanlıslıktan anladıgım bişey var, su videolar birkez kullanılınca birdaha acılmıyor ertesi güne, arkadasların kabul etmesi lazım ki isteği acılabilsinler.. yani sanırım
ne yarısmaymıs ya cözemedik halaaa

Son düzenleme:

benimde öyle oldu.yani şimdi 3 kez video izledik sonra ruju seçip onun videosunu izledik ve çekilişe katıldık.şimdi bi çekiliş hakkımız olması için 3 arkadaş davet edip onlar kabul ettikten sonra yeniden 3 video izleyip sonra ruju seçmemiz lazım ki ikinci çekiliş hakkımız olsun beyin error

uygulama merkezine girip herkesin avon istegini kabul etmemiz lazım, kk kıslarına duyrulur

tc verdiniz mi avona ben dün gece uykulu uykulu yaptım tc yi salladım şimdi yeniden formda çıkmıyor kazanırsamda bu yüzden vermezlerlerse bide üzülürüm :18:

Merhaba kızlar
Avonun uygulamasında tc kimlik blginizi yazmanıza gerek yok.Kargo adınıza geliyo zaten..Tekrar tc istemezler.

Davet Mekanizması
Her 3 başarılı arkadaş daveti ödül kazanma şansını artıracaktır.
Başarılı davet; kullanıcının arkadaş listesinden davet ettiği diğer kullanıcıların, daveti Kabul ederek Uyuyan Prens uygulamasını profillerine yüklemeleri ile gerçekleşmiş kabul edilecektir.
Her 3 başarılı davet sonucu, daveti gönderen kullanıcı tekrar uygulamayı yüklemiş kabul edilecek ve sıralamaya yeniden girecektir.

slm herkse kullanım koşullarından bunu buldum bir defa kayıt olduktan sonra kabul edilen davetler şansımızı arttırıyor tekrar tekrar video uygulamasına gerenk yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…