https://www.facebook.com/YapiKrediWorld paylaşıldımı görmedim
tek sen deilsin aynı modda bende varım :))) bende eşim kıızm üçümüzün resmini koydum ne bilim yaaa
he he buna katıldım şimdi ne saçma bişi ya :)))))))) bu söz yazmalı bilmem neli yarışmalara gıcığım var şöle süperonlın gibi herkezin kazanacağı yarışmalar olsaya ne güzel olur yada en kötü nivea gibi ondanda nerdeyse herkez kazandı
o kodu trendyol sitesinde denedin mi canım?
şişede başka yazıyor ama trendyolda da geçiyor diye biliyorum
yapıkredinin yarısmada melek vada ilk 100 kişiymiş umarım girmişizdir görür görmez paylaştım ama
aha yine şey yarışmasıben katılıyom
Bugün keskinoğlundan annem adına kazandığım kitap geldiii. isme imzalı değil ama keskinoğlu dostuna diye imzalıı
melek vada ne kız ben okumadım hiç yaptım çıktım ben hiç birini okumuyom üşeniyom :)
sonradan canım istediğinde şartları okuyom :)
oyuncak kız vada nın
aha yine şey yarışmasıben katılıyom
he he kesin çıkmaz ozaman okadar oyuncak çekiliişne katıldım kızabişi çıksın diye çıkmadı kesin buda çıkmaz
bu arada kız sana hep sölicem unutuyom devamlılığına sevindim bi çoğu insannormalde okuyup çekilişlere girip gidiyo sen ilk zaman ben yeniyim devam etmeye çalışıcam dediğinde inanmamıştım ama şaşırttın beni senden sonra devam edicem diyen kimse devam etmedi paylaşım lara hakkını helal et hakkında kötü düşündüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?