Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

tek sen deilsin aynı modda bende varım :))) bende eşim kıızm üçümüzün resmini koydum ne bilim yaaa

okumamıştım cnm saol

aynı adrese bende 2 tane kazandım beni aramdılar daha. peki ürün seçimi yaptırıyorlar mı canım??

evet hangi ürünü istersiniz diye aradılar zaten

Kızlar selam, bana acil trendyol indirim çeki lazım. pepsi 10 tl veriyor diye aldım fakat o da 100 dk, 100 sms, 100 mb şifresi imiş. trendyol şifresi olup kullanmayacak olan varsa değiştirebiliriz.

aşkolsunnnn nurcan
kız sen hep kazanamıyom diyonya ondan dedim canım ya :)
Çokokrem'e o kadar yazıyorum yazıyorum tık yok:/ Gidicem nutella alıcam o olacak:))
valla ben 2 ürünüde kullanıyom başka marka almam ikiside süper
okumamıştım cnm saol

evet hangi ürünü istersiniz diye aradılar zaten
kız hangi ürünü istiyon dediyse demekki yollıcaklar
hiç mi kimse bilmiyor takatuka nın cevabını

2. şıktı kızlar c li bişi

ahhhhhhh ahhhhhhhhhh banada sinema bileti lazım ama hiç biyerdne çıkmıyo he he he coco colada bile tükenmiş ne işse :)

bende hndayi ye netten bi resim aldım onu koydum adresin altınada bu araba benim olsa çekilişe katılmam bile yazdım :b nerde bizde o para dedim :)

Kızlar selam, bana acil trendyol indirim çeki lazım. pepsi 10 tl veriyor diye aldım fakat o da 100 dk, 100 sms, 100 mb şifresi imiş. trendyol şifresi olup kullanmayacak olan varsa değiştirebiliriz.

o kodu trendyol sitesinde denedin mi canım?
şişede başka yazıyor ama trendyolda da geçiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…