dün baktım da cok güzel seyler var cnm, istediğin takası bulamazsan kendine far paleti falan al, kargoda onlardan.. baska seylerde alırsın bak,ceşit cok
Eşimle kendi resmimi koydum. Sonradan okudum ki "Hundai'ya olan aşkını kanıtla" diyormuş. N e kadar aşıksam kocama her yere resim yüklüyorum. İnşallah yayınlamazlar yoksa rezil olacam. Doğru okumamanın zararı
okumamıştım cnm saololsun canım önemli değil ben ona yanlışlıkla katılmıştım zaten sana nasipmiş afiyet olsun
sen kesin yoksundur dicektim ama yokmuşun <zaten :)
hadi kardeşinede olsa bişi kazandın kız
canım zaten katılım şartlarında diyor her adrese1 kez veriyoruz kazananlar birdaha katılmasın diyor
aynı adrese bende 2 tane kazandım beni aramdılar daha. peki ürün seçimi yaptırıyorlar mı canım??
tek sen deilsin aynı modda bende varım :))) bende eşim kıızm üçümüzün resmini koydum ne bilim yaaa
kız sen hep kazanamıyom diyonya ondan dedim canım ya :)aşkolsunnnnnurcan
valla ben 2 ürünüde kullanıyom başka marka almam ikiside süperÇokokrem'e o kadar yazıyorum yazıyorum tık yok:/ Gidicem nutella alıcam o olacak:))
kız hangi ürünü istiyon dediyse demekki yollıcaklarokumamıştım cnm saol
evet hangi ürünü istersiniz diye aradılar zaten
hiç mi kimse bilmiyor takatuka nın cevabını
Kızlar selam, bana acil trendyol indirim çeki lazım. pepsi 10 tl veriyor diye aldım fakat o da 100 dk, 100 sms, 100 mb şifresi imiş. trendyol şifresi olup kullanmayacak olan varsa değiştirebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?