Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu arada kızlar şeker demişdim ya şeker değil ya Kurabiye kurabiye çekilişi varmı bildiniz kızım için 10 tane bile olsa katılmak isdiyorum hastane için ya çok güzeller renkli renkli bilgisi olan varsa bana sölerse sevinirim bi kurabiye kazanım

vallaha bende katıldım buna yarın açıklanıcakmış açıklanır açıklanmaz hemen beğenmekten vazgeçeriz kimse görmeden

plana bak hee gizlice sıvışırız aradan ben de öyle yapcam kız kazandım kazanamadım anında çekeriz beğeniyi

maggi bulyon...gelmedi
burun bantları...gelmedi
parfüm....gelmedi

kırk yılda 1 sinema bileti kazanmıştım,anında geldi..o da sadece istanbulda geçerli çıkmıştı!!!! neyse onu da yorguncadıya yolladım,inşallah gitmiştir:)))

aranıza katıldığım ilk gün hiç unutmuyorum radikal ve hürriyet kitap çekilişleri duyurularıyla katılmıştım..o günden beri elimden geldiğince her hafta soru ve cevapları yollamaya çalışıyorum...grubumuzdan birkaç arkadaşa çıkmasına çok ama çokkk sevindim,bol okumalı günler :)))))))

hediyeleri gelen herkesi tebrik ediyorum,mutlulukla kullanın inşallah..eksilmesin,artsın dileğimle....

çok değişik cevaplar buldum..70000 üzeri diyen çok var.. ama burada esas istenen bilgiyi bulduğumuz sayfayı da beğenmek..

Günün sorusu: Dünya genelinde kaç tane L'Oréal çalışanı var?

Unutmayın, doğru cevabı buraya yazsanız da kazanan olarak seçilebilmeniz için, doğru cevabı bulduğunuz sayfayı beğenmeniz gerekiyor!

yani anladığım bu sayfanın dışında başka bir sayfa daha beğeneceğiz..yanlış mı anlıyorum? o sayfada da sorunun cevabı yazacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…