Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet o verdikleri linkte cevap olan sayfayı beğenmek olarak anladım ben çünkü o linkteki sayfalarda beğen var

evet o verdikleri linkte cevap olan sayfayı beğenmek olarak anladım ben çünkü o linkteki sayfalarda beğen var

kızlar galiba buldum,
ama lütfen kontröl edin..ok derseniz katılalım..
çalışan kişi sayısı: 68,900
bu cevabın yazılı olduğu ve beğenmemiz gereken sayfa ise:https://www.facebook.com/LOrealTalentRecruitment

cevap verdiğim linkin hakkında bölümünde yazılı...bir bakın..

her 50.kişiye imiş:

• Uygulamaya katılan her 50. kişiye gittigidiyor.com’dan 25 TL’lik hediye çeki verilecektir. 200 kişiye toplam 5000 TL değerinde hediye çeki ödül olarak verilecektir.

• Kazanılan hediye çeklerinin son kullanım tarihi 14 Şubat 2013 olarak belirlenmiştir.

her 50. kişi derken ????? ne yapan her 50. kişi

canım,şu linki tıkla,oradan sevdiğine ya da arkadaşlarına hediye seçiyorsun..ama sonunu çözemedim..yani fiyat belirliyorsun,hediyeyi seçiyorsun,alıyormuş gibi yapıp,sonra seçtim diyip kapatıyorsun...o arada 50.kişi isen adresine çek geliyor..
çok ihtiyacım var,o yüzden katılıyorum..günde birkaç kere deniyorum ama henüz 50.kişi olamadım.

sagol cnm versene linki deneyeyim
bende 2 gündür gittigidiyorda dolanıp duruyorum
cok güldüm kendime

Son düzenleme:

pardon canım,link unutmuşum...

https://www.facebook.com/gittigidiyor/app_406374122777752?ref=ts

ben sabah kullandım, oldu :26:
aynen dediğin gibi internet şu bu yazıyor pepsi şişesinin üzerinde.
çıkan kodu girdim trendyola, 10 tl indi

bu fotoğraf çok güzel bloga girdim meraktan tırnak aksesuarlarına bayıldım ama kullanışlı değilmiş yine de sephoraya bakıcam indirime girince bol şans :)

arkadaşlar dün ben gitti gidiyoru denedim olmadı eşimin hesabından denedim mail geldi.25 tl kazanmışım ama benim alacagım bişey yok orda.hamileyim markafoniden sabahlık alacam kendime hastanede giymek için eger markafoni çeki olan varsa takas yapabiliriz.

cnm bnde çek var ama 40tl alt limitli 20tl kullanmayı dşünüyodum ama istersen değiştireblrz kargo çekleriyle de birleşiyo istersen bulabilirsin bi yerden kargo çeki 6-7tl düşüyo ordan

gitti gidiyor çekine 2 kişil sinema biletim var ama yedigünden kazandım geçtiği yerler sınırlı özellikle antalyada geçmiyomuş belirtiyim

cnm bnde çek var ama 40tl alt limitli 20tl kullanmayı dşünüyodum ama istersen değiştireblrz kargo çekleriyle de birleşiyo istersen bulabilirsin bi yerden kargo çeki 6-7tl düşüyo ordan

canım kodmu bana kod lazım hesabımda 10 tl varda takas yaptığım koduda üstüne ekleyip almak istiyorum.

olsun canım senin yerinde ben olsam belki bende öyle düşünürdüm tam çekiliş zamanına gelmiş forum kardeşliğimiz burdan gitmeye niyetim yok benim
aman ayrılma iyi gidiyon ya :)
çok geçmişler olsun canım
roselen yazmış canım zaten istersen benim profilede bak birkaçtane var ama kurabiye değil maffin olarak
Havada aşk kokusu var! Watsons’tan kendine ve sevgiline Rexona al, çift kişilik Cinemaximum sinema biletini kap. Eki Görüntüle 625353
sağol canım ama bayiye gitmek gerekiyomuş bunun için nerden bulcamki bayii

bu arada nerlerdesin ismini göremiyom bu sıralar kazandınmı bişiler

nemi yapcan güldürdün kız beni biz napıyoz burda kız :)))) he he he alemsiniz kızlar

canım bu bitmiş benim bildiğim kazananlar kısmına bak yarışma bitti diyo

canım bu kodu bugün kullan yarın bitiyomuş bunların az önce bi sayfada yazmışlar orda okudum bunu eco bublestan kazanmıştın sanırım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…