oh be yaşıtım ve bekarda varmış aramızda tek tük varda
bende varım sanırım bekar ve yaşı yakın olan kızlaarr
adım sibel bende 22 yaşındaym ve tabiki bekarım ve sanırım istisnaları oluşturuyoruz
Bende bekarımmmm :)) Benim yaş 25 :)
en küçügünüzde ben miyim neneyse 21 ime az kaldı şurdaa
slm kızlar
gittigidiyor sayfasındaki uygulamaya girdim. neymiş diye daha bakmama fırsat kalmadan mesaj geldi 25 tl likhediye çeki kazandın diye maile göndermişler . anlamadım ya bu kadar şanslı olamam altlimiti falan mı var? herkese mi veriyorlar . sayfada kazananlar vardı nasıl nerede kullanacağım hiç aalışverişim olmadı oradan.
yok cnm herkese vermiyorlar her 50. kişiymiş bende kazandım ama daha karar veremedim ne alacağıma o site bana karışık geliyor
yok cnm herkese vermiyorlar her 50. kişiymiş bende kazandım ama daha karar veremedim ne alacağıma o site bana karışık geliyor
şaka şaka sen zaten bana genç demiştin 30 luk gencim ben hehe :)
eneeeee sen benim kardeşlerdende ufamışın bitek en küçük kardeşimden büyüksün yaşlı hissettirmeyin bana kendimi be ne bu yaşlar büyüyün azcık :b
kız çaktırmaüstüne 11 ekle
tmm cnm haber veririmgittigidiyor da kişiler satış yapıyor diye biliyorum. kimseyle muhatap olmak istemem 14 şubata kadar geçerliymiş çek bişey alırsan bildirir misin ben de bakarım .
ben karşılığında sinema bileti verebilirim gitti gidiyor çeki istiyorum alışveriş canavarı geldi :)
börekleri yaptım kızarttım çay da hazır bu saate hamurişi :)
Gitti gidiyordan bir ben çek kazanamadım galiba yaUygulama sürekli takılıyor bende, sizde hiç sorun olmuyor mu??
cnm uygulamaya git dediğinde zaten çeki o zmn verdi bende yüklemeye gerek kalmadan yalnız anlamadığım aynı hesaptan sürekli denenebiliyormu
yalnız değilsin diyecemde sen benden küçüksündür bende 29 yaşındayım ama göstermediğimi söylerler
anaaaaaaaaaaam çıtır dolu bura :btam yaşınızı bilmiyorum ya sizin ondan öyle dedimmben 20buçukum bekarım üniversite okuyorumm başkada ne deyim ki bugun birbirimzle tanışma günü oldu yahuu
ne istisnası bizden çokmuşunuz anam şunlara bak dökülmek için birini bekliyolarmış cadılar kanları kaynıyoadım sibel bende 22 yaşındaym ve tabiki bekarım ve sanırım istisnaları oluşturuyoruz
sen bize doğru kayıp kaymamak arasında sın oh tam ideal :)Bende bekarımmmm :)) Benim yaş 25 :)
ne şans ya maaşallah :)slm kızlar
gittigidiyor sayfasındaki uygulamaya girdim. neymiş diye daha bakmama fırsat kalmadan mesaj geldi 25 tl likhediye çeki kazandın diye maile göndermişler . anlamadım ya bu kadar şanslı olamam altlimiti falan mı var? herkese mi veriyorlar . sayfada kazananlar vardı nasıl nerede kullanacağım hiç aalışverişim olmadı oradan.
yarışmacı arkadaşlara diye devam retce zşimdi :) tamda sayfası kız nebu herkez bekar genç oooohHerkes kendini tanıtıyorken eksik kalmıyayım
23 yaşındayım..Bekarım..Bursa'dan katılıyorum :))
yavrum seni görünce kıskanıyom bu ne azim ya nasıl yiyon da almıyon kiloları ben 2-3 gün yedim hemen 3 kilo pufben karşılığında sinema bileti verebilirim gitti gidiyor çeki istiyorum alışveriş canavarı geldi :)
börekleri yaptım kızarttım çay da hazır bu saate hamurişi :)
canım ben gece sabaha karşı denedim habire girdim yok olmuyo elliyide geçtim sanmıyom o saatte başkası girsin sanırım ilk girişlerde 50. oldun oldun yoksa bidaha olmuyo sanırımGitti gidiyordan bir ben çek kazanamadım galiba yaUygulama sürekli takılıyor bende, sizde hiç sorun olmuyor mu??
he he oldu şimdi ya tek kaldım burda :bkız çaktırmaüstüne 11 ekle
cnm uygulamaya git dediğinde zaten çeki o zmn verdi bende yüklemeye gerek kalmadan yalnız anlamadığım aynı hesaptan sürekli denenebiliyormu
bence sadece ilk sefer geçerli canım ama gene deneyin sürekli isterseniz
tmm cnm haber veririm
ah cnm ya çok iyi olurduda 11 aylık kızım var ve bırakacak kimsem yok
altlimitsiz başka çekin varsa olabilir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?