Şu Loreal nasıl oluyor kimse anlatmadı öyle olsun bakalım...
bilsem anlatırım ama bende anlamadım onu canım . banada omo atölyesini anlatmadı kimse dün sormuştum havada kaldı. her kategoride fotografmı yüklemek gerek demiştim
Doğuş Earl Grey Demlik Poşet çay ben bunu buldum
bana şey kodu gelmiş ama alamıyorum siparişiniz 0 tl üsdü olmalıdır diyor((
cif şeysinde benmde adım geçiyo ama annemin ki geçmiyo kaç kere inceledim gözlerim bozuldu
şey de adım yok kazanamamışım kazananları tebrik ediyorum
omoyuda bi gün yapmayı unutmuşum yaaa bana hediye kalmıcakkkk:95:
kızlar omodon ilk kez bu ay katıldım da, ütü ,kahve makinesi falan cıkabiliyor mu yoksa cidden cok mu zor oluyor.. bekleyip beklememeyi düşünüyorum da omodan
kızlar bu omoya ilk kez katılıyorumda.ne zaman 900 olup hediye almaya tıklayacagız.aytın başından beri ugraşıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..
cnm bu akşam olcak yeni makale yayınlanmazsa tabi yorum yapıp gerekli puanı toplayıp 900 olduğunda hediye seçmeye gir puanı gösteriyo orda zaten.bir de adreslerinizi yazın ben bi kez öyl e kaçırdım geri döndüm adres yazmadan gerçeli olmaz blki diye geri dönmeseydm birsürü vrdı kayıt ypmadım salak kafam işte
adresi şimdiden mi yazalım, nereye
ya kızlar ben annemin adına da kayıt yapmıstım bu ay ama puan sadece 1 gün topladm, şimdi giriyorum kendi facemden sürekli annemin omosu cıkıyor, nasıl cıkcam burdan yardım ya
adresi şimdiden mi yazalım, nereye
ya kızlar ben annemin adına da kayıt yapmıstım bu ay ama puan sadece 1 gün topladm, şimdi giriyorum kendi facemden sürekli annemin omosu cıkıyor, nasıl cıkcam burdan yardım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?