Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bilsem anlatırım ama bende anlamadım onu canım . banada omo atölyesini anlatmadı kimse dün sormuştum havada kaldı. her kategoride fotografmı yüklemek gerek demiştim

omoya ben hiç katılmadım nasıl oluyor nasıl işliyor hiç bilmiyorum canım ya Geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam loreal le ilgili tek sen birşeyler paylaşmıştın zaten. Bilipte anlatmayanlara kırgınlığım

cif şeysinde benmde adım geçiyo ama annemin ki geçmiyo kaç kere inceledim gözlerim bozuldu

şey de adım yok kazanamamışım kazananları tebrik ediyorum

omoyuda bi gün yapmayı unutmuşum yaaa bana hediye kalmıcakkkk:95:

Kadınlar Ne İster? Değerli takipçilerimiz, videomuzun “Mutlu ve Işıltılı Sonda Emeği Geçenler” kısmında adları yer alan kişiler, bu haftanın seçilmiş kiri “Inox ocaktaki kurumuş ve gün boyu beklemiş yemek lekesi”ne oy vererek seçilmesini sağlamış katılımcılarımızdır. Oy veren her 50. kişiden biri olarak hediye kazanmaya hak kazananlar listemiz ise sayfamızda duyurulacaktır. Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, bol şanslar dileriz.

twitter da selva makarna yarısmasını kazananların tweetlerine baktım, cidden kendimi salak gibi hissettim,,
ugrasıp bişeyler cıkarıyorum, ama kazananlara bakınca bosuna ugrastıgımı anlıyorum..
selvamakarnayı seviyom cunku cok cesidi var, bu kazanan cevapsa bunlar gibi atan yuzlercesi var

omoda kaç puandasınız
benimde bir gün eksikte merak ettim

kızlar omodon ilk kez bu ay katıldım da, ütü ,kahve makinesi falan cıkabiliyor mu yoksa cidden cok mu zor oluyor.. bekleyip beklememeyi düşünüyorum da omodan

kızlar omodon ilk kez bu ay katıldım da, ütü ,kahve makinesi falan cıkabiliyor mu yoksa cidden cok mu zor oluyor.. bekleyip beklememeyi düşünüyorum da omodan

boşuna bekleme derim canım netinin ve kendinin çk hızlı olması gerekiyor omoları yakarsan şükret bence gerçi onlr öyle çabuk bitmiyor ama ben de bu ay katılıcam inş çıkar diğer aylar katılamadım bi ay da unutmuşum hçbşy kazanamadım yani

kızlar bu omoya ilk kez katılıyorumda.ne zaman 900 olup hediye almaya tıklayacagız.aytın başından beri ugraşıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..

cnm bu akşam olcak yeni makale yayınlanmazsa tabi yorum yapıp gerekli puanı toplayıp 900 olduğunda hediye seçmeye gir puanı gösteriyo orda zaten.bir de adreslerinizi yazın ben bi kez öyl e kaçırdım geri döndüm adres yazmadan gerçeli olmaz blki diye geri dönmeseydm birsürü vrdı kayıt ypmadım salak kafam işte

kızlar esmeristle, jpeyfun nerelerdeler ya, sizede bir eksiklik var gibi gelmiyomu birkacgündür.. tweeterda vs görüyorum aslında ama buraya girmeyimi azalttılar acaba

adresi şimdiden mi yazalım, nereye
ya kızlar ben annemin adına da kayıt yapmıstım bu ay ama puan sadece 1 gün topladm, şimdi giriyorum kendi facemden sürekli annemin omosu cıkıyor, nasıl cıkcam burdan yardım ya

Son düzenleme:

nsl annenin omosu çkıyo cnm anlamadım ama bilgi formumu ne vrdı oraya yazıyoz snrm ben bile dha yzmadım ya neyse o snrada yazılır herhalde ama yine de yazın dedim

geçmişi silmen gerekiyor canım veya farklı bir tarayıcıdan girmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…