Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Doğuş Çay @enguzelcay

İşte sorumuz: Bergamot tadıyla ve kokusuyla bilinen ayrıca çay tiryakileri için #enguzelask olan çayımızın adı nedir?

Cevabı: DOĞUŞ KARADENİZ ÇAYI #enguzelask

Doğuş Çay @enguzelcay

İşte sorumuz: Bergamot tadıyla ve kokusuyla bilinen ayrıca çay tiryakileri için #enguzelask olan çayımızın adı nedir?

Cevabı: DOĞUŞ KARADENİZ ÇAYI #enguzelask

Doğuş Earl Grey Demlik Poşet çay ben bunu buldum

Doğuş Earl Grey Demlik Poşet çay ben bunu buldum

Doğuş Karadeniz Çayı
Karadeniz bölgesinde yetişen kaliteli çay yapraklarının bergamot aroması ile harmanlanmasıyla elde edilmektedir. Hafif bergamot aroması ile Earl Grey çayından farklı bir çaydır.

Bende sitesinde siyah çaylar bölümündeki bu açıklamaya göre öyle yapmıştım canım. Şimdi yanlış mı oldu benimki

hiç bilmiyorum ki belki benimki yanlıştır

Tarzimon @Tarzimoncom

16:00'da yazacağımız iletiyi RT'leyen 150. kişi Nihan Atakan'ın sevgililer gününe özel Kalp yüzüğün sahibi oluyor.
16:00'da yazacağımız iletimizi RT'leyen 100. kişi YUKA'dan Makrtu yüzük kazanacak. tarzimon.com/shop/Yuka

ama şey den kazanmışımm çok sevindim kek buketi alıyormuşşun bi şifre veriyorlarmış varmı başka bizden kazann şey [/QUOTE]

eşimden kazanmışım bende

yeliz burak bizdendi sanırım ..tebrık ederım LOREALi sen kazanmıssın :)

ben de bu şey şey veriyo diye katılmamştım yahu kek mi veriyo dediniz ne pişman oldum katlmadığıma şimdi

kızlar bu omoya ilk kez katılıyorumda.ne zaman 900 olup hediye almaya tıklayacagız.aytın başından beri ugraşıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..

kızlar bu omoya ilk kez katılıyorumda.ne zaman 900 olup hediye almaya tıklayacagız.aytın başından beri ugraşıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..

bu gece 00:00 da 900 olacağız..o saatte alınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…