geçmişi silmen gerekiyor canım veya farklı bir tarayıcıdan girmelisin.
ya ben annemden sadece bir kez girdim, omonun ilk günü.. bugun bir actım ki annem cıkmıs
hadi yaa bana gelmemiş daha neden acaba :95: :95:
canım numarayı arayıp al öyle yapıorlarlarmıs
ben arasam olurmu eşimin adına kazandım ama :d telefınla oluyormuymuş kodu verince ücretsiz dimi deli oldum valla 10 oldu denedim beceremedimne dicem facebookdan şey kampanyasından mı kazandım dicem
evet canım öyle dicekmişin haberleri varmış zatenuff bana kod gelmedi yaa daha çok üzgünüm bir terslik var kesin
mesaj bölümünden yaz kodum gelmedi daha diye
mesaj bölümünden yaz kodum gelmedi daha diye
ben siparişi verdim bile
cnm bizede kod daha yeni geldı sana gelırevet canım öyle dicekmişin haberleri varmış zatenuff bana kod gelmedi yaa daha çok üzgünüm bir terslik var kesin
ohh şimdi geldi sonunda kodumm mesaj attımm. şimdi arayıp alsak mı yarın mı alsak bu saatte alınır mı ki acabaa
roselen sen alabildinmi internetten
Markafoni Bedava kargo çeki yada öyle hesabı olan birisi varmı? ahaha arkadaşımız saolsun bugün birtane verdi şuan birtaneye daha ihtiyacım var eğer bulamazsam ihtiyacı olan birisine 40 Tl alt limitli 20 Tl lik markafoni çekini verebilirim kullanım süresi bu akşam son
roselen birtanesin :d aldım aldım yuppiŞey Çok işe yaradın be hiç biyerden kazanamıyodum ama şu gereksiz şeyden kazandım yicem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?