Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

geçmişi silmen gerekiyor canım veya farklı bir tarayıcıdan girmelisin.

ya ben annemden sadece bir kez girdim, omonun ilk günü.. bugun bir actım ki annem cıkmıs
kızlar şimdi pc yi yine actım kapattım düzeldi omo,yardıma gelenlerden allah razı olsun.. o saate kadar yine annem cıkarsa pc yi kırarım

Son düzenleme:
ya ben annemden sadece bir kez girdim, omonun ilk günü.. bugun bir actım ki annem cıkmıs

sen devamlı kendinden mi giriyordun cnm? yada tarayıcı değişikliği falan yaptın mı. ben bir ay iki tane yaptım. aynı tarayıcıdan iki hesap yapmak için geçmişi silmek gerekiyor. ilk girilen hesap açık kalıyor çünkü. canım bak bi geçmişi silmeyi dene.

Son düzenleme:
hadi yaa bana gelmemiş daha neden acaba :95: :95:

canım numarayı arayıp al öyle yapıorlarlarmıs

ben arasam olurmu eşimin adına kazandım ama :d telefınla oluyormuymuş kodu verince ücretsiz dimi deli oldum valla 10 oldu denedim beceremedim ne dicem facebookdan şey kampanyasından mı kazandım dicem

ben arasam olurmu eşimin adına kazandım ama :d telefınla oluyormuymuş kodu verince ücretsiz dimi deli oldum valla 10 oldu denedim beceremedim ne dicem facebookdan şey kampanyasından mı kazandım dicem

evet canım öyle dicekmişin haberleri varmış zaten uff bana kod gelmedi yaa daha çok üzgünüm bir terslik var kesin

Markafoni Bedava kargo çeki yada öyle hesabı olan birisi varmı? ahaha arkadaşımız saolsun bugün birtane verdi şuan birtaneye daha ihtiyacım var eğer bulamazsam ihtiyacı olan birisine 40 Tl alt limitli 20 Tl lik markafoni çekini verebilirim kullanım süresi bu akşam son

işine yaramazsa ben talibim çeke

roselen birtanesin :d aldım aldım yuppi Şey Çok işe yaradın be hiç biyerden kazanamıyodum ama şu gereksiz şeyden kazandım yicem onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…