Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bunasıl oluyorki anlamadım.nerden davet yapacaz.

günaydın kızlar
bende yeni olmama rağmen sürekli gelen arkadaşların yokluğunun farkındaydım bi kaç gündür inş geri gelirler....
ben hala birşey kazanamadım

Sinema benden sorulur diyenler için bugün yeni sorumuz ile yarışmamız devam ediyor! Yarışmamıza katılıp soruya doğru cevap verenler !f İstanbul gösterimlerinde bilet kazanma şansını yakalıyor! http://......./if_Maximumda

link olmadı,maximum yazın çıkar kızlar

Son düzenleme:
kızlar daha önce bir iki yazdım ama burayı keşfetmem doğum öncesine denk geldiği için pek fırsatım olmadı da. sessiz takipçilerinizden sayılırım o yüzden. ama olanlara çok üzüldüm. şu anda sayfaya gelmeyen arkadaşlar sayesinde hepimiz birşeyler kazanmışızdır. yapılan çok ayıp. umarım ceza alma değildir durum. kendi protestoları ise yerden göğe kadar haklılar.

çok güzelmiş cnm güle güle kullan.
bu arada eger gercekten arkadaşlar cezalıise cok büyük haksızlık.okadar emek verip bizlerle herşeyi paylaşan ve onların sayesinde hediyeler kazanmamıza sebep olan kişiler ceza deil ödüllendirilmesi gerekirken bu yapıldıysa gercekten cok ayıp...

bunasıl oluyorki anlamadım.nerden davet yapacaz.

Markafoninin ana sayfasında davet et diye bir yer var ordan..Mesela kendi hesabından gir davet et farklı bir mail adresinden ..Sonra maile gelen aktivasyonla üye ol.Yeni üye olduğun hesaba bedava kargo tanımlanıy hesapla alışveriş yapınca kendi hesabına 10 tl geliyo..

Kontescim güle güle kullan cnm..

Evet kızlar nerdesiniz yaa..

Son düzenleme:
tşk ederim arkadaşlar
markafoninin durumu öğrendiğim iyi oldu, hemen hemen her gün bir şey beğenip alıyorum
sağolun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…