kızlar şu bosh kampanyasına 0.17 saniyede tamamladım..sizce alırmıyım :26:
bu dereceyle alamazsan yuh derim cnm
inş kazanırsın...
kesin senin nasıl yaptın o kdr sürede yahuu
kızlar burda bi alana bi bedava kampanyası geçerliymiş 10martta mı ne btiyo kupon 5mayısa kdr da alım süresi sanırım https://www.facebook.com/PizzaHutTR?fref=ts
ya kızlar yardım eder misiniz sabahtan beri bulmak için bi sürü sayfa okudum ama bulamadım bu arada paylaşımlarınız için çok tşk ederim benim face adresim yok erkek kardeşim ilgileniyor bu çekilşlerle falan bende arada twitterlara katılıyorum arada öylesine hiç birşey kazanamadım ama ya kardeşim şey den kek buketi kazanmış ama bi trlü alamadık kredi kartı istiyo 0 geçmek zorunda diyo bugün vermek zorundayız siparişi yarın aöf için merkeze gidecem bi daha da alamayız numarada 10 dan sonra yardımcı olmuyormuş yardımcı olur musunuz lütfen?
seçimini yapdıkdan sonra butun bilgilerini doldur son kart bilgilerini isdediğinde yazma o sayfada sol tarafta eft gibi bişey var ona tıkla tamamı tıkla he ilk sayfada bilgileri yazarken kupon kodunu o seçdin ürün resminin usdunde kuponu uygula var oraya kodu yazıp uygula
yok ya :) kızımın amelyatı yaklaşıyoya stres tavan yapdı yane bunlar çocuk işleri gibi geldi bi an dunyada kafaya takılcak o kadar şey varki kzıım 4.cu amelyatına giriyo az kaldı yane ve inşallah son olcakda onun stresi var üzerimde daha 6 buçuk aylık aman neyseeee iyi geceler size
F&F Türkiye
Sıra geldi sürprizi açıklamaya!
F&F'i neden sevdiğinizi bize "yaratıcı" bir şekilde söyleyin, biz de size F&F'in harika İlkbahar 2013 koleksiyonundan dilediğiniz ürünleri almanız için 400 TL değerinde giyim alışveriş kuponu hediye edelim!
Yarışmaya katılmak için linke tıklayın:
http://www.facebook.com/ffturkiye/app_594985733849695
geçtiğimiz günlerde katılmıştım buna ne zaman sonuçlanacak bulamadım ama bilen var mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?