Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet canım gerek yok başka bişey çıkmadı bende de, ilk 1000e girmişizdir büyük ihtimalle :119::119:

ilk 1000 olsun diye hikayeyi okumadan geçtim ileri tuşuna fazla bastım sonda ne yazdığını göremedim..bende o yüzden bidaha yaptım ardından..
sorun olmaz inş..
çok güzel bi hediye çünkü..
çok sevdim

öyle deme kız barielle'Nin 1 ojesi 17-20 tl güle güle sürüştür
he he öle olsun bakalım :)
ah yazık ya gerçekten çantada geliyor paketlemiyolar ama zaten fermuarı aç al içinden insanlarıda teşvik ediyorlar ay bizim kargocular sürekli değişmeye başladı hergün başka çocuk geliyo aynı firmadan ama hiç biri el sürmüyorlar ben zaten açıp hemen veriyorum ininden verilecek birşeyse daninodanda vermiştim 1 paketi çok memnun olmuştu :)
kızlar bende special k dan kazanmışım...hatırlayamadım adres formu doldurmuşmuyduk..
adres bilgileri verildi canım foto yükleyince hemen bilgileir soruyo zaten :)

kızlar bu iş bankasının tagle dediği şey ne allahaşkına yazıyom hepsini ama sayfada bi değişiklik olmuyor bu arada onur airden indirim kodu geldi 2 adet mart sonuna kadar lazım olan varsa verebilirim bide bu gnc nin çeki 100 tl lik alışverişe 60 tl indiirimmiş yaaaa ((((((( kullanamıcam heralde nese dursun bakalım

sizin ikizleriniz vardı değil mi,bebeklerle olan resim sizin mi yoksa..
o resmi çok beğenmiştim ben, mutluluğunuz daim olsun cnm

ben bişeycik kazanamıyorum kazananları tbr ederim ya biri aradı kimdi anlamadım adres teyidi dedi adresinize yollancak dedi ne kazandm bilemedim

canım sanırım fikrimühüm olabilir seni arayan

bugun hç bişee kazanamadımmm

Merhaba
Bu konuda bir açıklama yapmak istiyorum. Konuyu şikayet eden kim ? Sizlersiniz, şimdi burada hiç birşey olmamış gibi şikayet eden sizler değilmiş gibi yönetimi eleştirmeyin. Kurduğunu gruplara adam toplamak için ortalığı karıştırıyor sonrada mazlumu oynuyorsunuz.

- Blog paylaşımları yasak DEĞİL ! Nasıl yasak değil Bloğunda Kadınlar Kulübünü tanıtan bir yazı varsa sorun yok !

- Peki tanıtım yazısı var gene de uyarı alıyor neden ? Çünkü sürekli ama sürekli bloğunun reklamını yapıyor ve bu size rahatsızlık veriyor ise bu kişi ceza alıyor.

Bir diğer konu oy istemek yasak !

Evet yasak çünkü çocuklarınızın fotoğraflarını yarıştırmanıza burada biz dahil birçok kişi tepki veriyor. Çocuk fotoğraflarınız sizin bir ödül kazanmanız için aracı değildir !

Bu arada gri olan üyelikler, bu kadar rahatsızlık verdi ise site yönetimi ve kuralları bizde talebimiz doğrultusunda üyeliklerine son verdik. Bu sitenin size ne zararı oldu bilemiyorum ama facebook üzerinde kurduğunuz gruplara çok güzel arkdaş topladınız. Esas rahatsızlığın sebebi burada yönetimin uslübu değil istediğiniz gibi rahat davranamamanız oldu.

Bu arada konu artık ziyaretçilere kapatılmıştır. Konunun ziyaretçilere kapatılması çok istendi, buradan cevaplar kampanyalar alınıyormuş, cevapları çalıyorlarmış diye. Üye olmak 1-2 dakika sitede üye kazanır biz bunu neden engellemedik biraz düşünün lütfen...

Tekrar ediyorum burada ceza alanları şikayet eden sizlersiniz biz burayı takip edelim de kime ceza verelim diye çok meraklı değiliz...

Uslubum için gene özür dilerim ama bunu ranta çevirenleredir cevabım ...

En taze örneği vereyim
natamen isimli üye kendi grubunu kurmak istediği için ceza alınca 2. üyeliği olan roselen olarak yeniden üye oldu. Hiç birşey olmamış gibi konulara devam etti. Binlerce facebookta bu konuda grup var arama kısmında arayın bulursunuz ama buna buradan pay çıkaranlar bu şekilde ceza alacaktır.

Ek olarak burada mesajı çok olan dilediğini yazıp çizsin onlara iltimas geçin diyorsanız da bilmek isterim...

Sonunda cep telefonuna cevap yaz diye bişey eklemişler genelde telden sizi okuduğumdan cevap yazamıyordum face te best western turkey de form doldurup 250. Olana bir gece konaklama veriyor. Paylaşıldı mı bilmiyorum.
Bu arada gnc den kodunu kullanmayacak olan varsa koda talibim. eşim oradan şampıan alıyor.

sevdiceğimin uğursaatten kazandığı hediye bana gönderdi
fossil marka 104 tl değerindeymiş

Eklentiler

• $IMG_9540.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…