evet canım gerek yok başka bişey çıkmadı bende de, ilk 1000e girmişizdir büyük ihtimalle :119::119:
kızlarrrrrrrrrr bayılacam şimdi Koçak Gold Pendikden
Anahtar kolyeyi kazanmışım inanmıyorum
kızlarrrrrrrrrr bayılacam şimdi Koçak Gold Pendikden
Anahtar kolyeyi kazanmışım inanmıyorum
tebrik ederim cnm,güzel günlerde kullan...
tebrikler canım
kızlar bende special k dan kazanmışım...hatırlayamadım adres formu doldurmuşmuyduk..
he he öle olsun bakalım :)öyle deme kız barielle'Nin 1 ojesi 17-20 tlgüle güle sürüştür
ah yazık ya gerçekten çantada geliyor paketlemiyolar ama zaten fermuarı aç al içinden insanlarıda teşvik ediyorlar ay bizim kargocular sürekli değişmeye başladı hergün başka çocuk geliyo aynı firmadan ama hiç biri el sürmüyorlar ben zaten açıp hemen veriyorum ininden verilecek birşeyse daninodanda vermiştim 1 paketi çok memnun olmuştu :)bunu cevabini bulan varmi?
heyy Allahimmm
kizlaaar sabah danino kitim geldi..
az öncede daninoya tesekkür mesaji yazim derken birde ne göreyim 5 paket gönderiyoruz yazmislar...
ee sabah bana 4 tane geldi cileklisini icinden calmislar nasil sinir oldum kontrol etmedim hep ayni kargocu getiriyor diye paketli falan degildi direk cantanin icindeydi moralim bozuldu 1 tane eskik olduguna üzülmüyorum icinden caldiklarina üzülüyorum nasil insanlar var yaa.. ne olursa olsun acin bakin kizlar bende artik öyle yapicam..
adres bilgileri verildi canım foto yükleyince hemen bilgileir soruyo zaten :)kızlar bende special k dan kazanmışım...hatırlayamadım adres formu doldurmuşmuyduk..
şimdi beni aradılar bişey çeki kaznamışın dediler ama ne oldunu anlamadım adres teyidi isdediler adresi siz söyleyin bende onaylıyım dedimsölediler evet dedim ama ne oldunu tam anlamadım yaaa bide liptondan kazanmışdım ama hala gelmediii :44:
ama şey dedi çek mi kazandınız öle bişi indirim kuponumu dedi ya ona benzer bşi fikri muhimden öle bişi ankete katılmadımki ben ay merak ettim gelsede neymiş görsemcanım sanırım fikrimühüm olabilir seni arayan
bugun hç bişee kazanamadımmm
tüm blog paylaştımları yasakmış. Ayrıca kampanya sonuçları olduğunda kazananların isimlerini olduğu gibi kopyalayıp buraya yapıştırmak da yasak bugün mobildim ben
biri onu yapmıştı dikkatimi çekti de cevap yazamadım. şikayet geliyormuş sonra.
ayrıca yarışmalar için oy istemek de yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?