ziyarete kapalı olunca bakın nasıl ortaya çıkıyorlar
eğer lafınız banaysa ben zaten uzun zamndır üyeyim. Üyelikli girişle geliyordum birşeyler kazanamam nasılsa diye birşeyler yazmıyordum. Ve buranın üyeliksiz girişe kapatılması gerektiğine en az sizin kadar destekliyorum..Şimdide sessiz kalsam dahamı iyi olacaktı..
bu arada gomgom dan masa örtüsünü eşim getirdi..foto çekip koymaya bile değmez..şans tabi ama benimki sade lacivert renginde peçetedende geçtim bari bir desen olsaydı..masa örtüsü yerine sofra bezi olur
İyi geceler kızlar..Çek takas yerinde sessizlik hakim size sormak istiyorum Markafoni'de davetle gelen hediye çekleri ya da bedava kargo çekleri birleşiyor mu ?
İyi geceler kızlar..Çek takas yerinde sessizlik hakim size sormak istiyorum Markafoni'de davetle gelen hediye çekleri ya da bedava kargo çekleri birleşiyor mu ?
birleşiyor
ben kazanmışımmm
ama şey dedi çek mi kazandınız öle bişi indirim kuponumu dedi ya ona benzer bşi fikri muhimden öle bişi ankete katılmadımki ben ay merak ettim gelsede neymiş görsem
yok cnm 0212 li sonu 70 22850.... başlayan bi numaramıydı cnm eşimide aramışlarda duymamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?