Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bayanlar bir iki haftaadır sizleri okuyordum. bugüne kadar böyle yarışmalara hiç katılmamıştım.Sizden cesaretle belki bir ihtimal diye Duru ve omo ya katıldım. Omodan kazanmak sanırım imkansız, nasıl olduysa Durudan kazanmışım. Bende sizlerle paylaşmak istedim. Paylaşımlar için teşekkürler..

pufpuff aşk kitabında bende bir kez yarıya kadar geldim. sonra net yavaşladı falan kapattım tekrar başlayıp tamamladım. umarım problem olmaz yaa

ziyarete kapalı olunca bakın nasıl ortaya çıkıyorlar

eğer lafınız banaysa ben zaten uzun zamndır üyeyim. Üyelikli girişle geliyordum birşeyler kazanamam nasılsa diye birşeyler yazmıyordum. Ve buranın üyeliksiz girişe kapatılması gerektiğine en az sizin kadar destekliyorum..Şimdide sessiz kalsam dahamı iyi olacaktı..

kusura bakma canım yanlış anlamışım o zaman. iyi şanslar ))

İyi geceler kızlar..Çek takas yerinde sessizlik hakim size sormak istiyorum Markafoni'de davetle gelen hediye çekleri ya da bedava kargo çekleri birleşiyor mu ?

ben kazanmışımmm

haha paylaşana arkadaşa teşekkürler cnm ben de kazanmışım dünyada haberim olmazdı burda paylaşılmasa ben zaten anca böyle 100 kişinin kazandığı yarışmalarda yerimi alabilirim bu kadar ufak bşye bile seviniyorum ne bilim oyuncak türü şeyleri çok seviyorum bir de şu vadaa keratasını :101:

hiç bişeyde yokum katılamadımda bu 2-3 gundur ya deli olucak durudan bile kazanamadım yapamıyorum çok beceriksizim

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 0 ziyaretçi)

aslijann, zeynepsudem, zarigan, Bella__, xNeharx, Euthanasia, osq_e, Poliyance, Nazdnz, serzerdal, yasmin18, ssah, cagla2525, f_n, dadlubela88, fatos23, aysegul22, denizsuyu2000, joeyfun, meczupmelek, buklecik, sleeping_beauty, dnz353535,hasret59, melikk, filizim,nurdrytk

kızlar 0 ziyaretçi diyor.. artık ziyaretçiler okuyamıyo mu sayfayı:)))) çok sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…