Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sayın Periipella
Sizden alıntı yaparak cevap verdim de şikayet eden sizsiniz anlamında değil lütfen yanlış anlamayın. Siz konuya cevap yazınca sizin konunuzdan alıntı yaptım bu sebeple.

Sayın Periipella
Sizden alıntı yaparak cevap verdim de şikayet eden sizsiniz anlamında değil lütfen yanlış anlamayın. Siz konuya cevap yazınca sizin konunuzdan alıntı yaptım bu sebeple.

siz buraya o profil fotonuzla gelince sınıfa giren despot öğretmeni gören öğrenciler gibi hissediyorum ne diyeceğimi bilemedim

Doğadan ‏@Dogadan_Cay
Doğadan, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de yanında. 20 kişiye birbirinden güzel hediyeler kazandıracak soru – cevap yarışmamız yarın burada!

Ziyaretçilerin girememesi iyi oldu

bu arada gomgom dan masa örtüsünü eşim getirdi..foto çekip koymaya bile değmez..şans tabi ama benimki sade lacivert renginde peçetedende geçtim bari bir desen olsaydı ..masa örtüsü yerine sofra bezi olur

bu arada gomgom dan masa örtüsünü eşim getirdi..foto çekip koymaya bile değmez..şans tabi ama benimki sade lacivert renginde peçetedende geçtim bari bir desen olsaydı ..masa örtüsü yerine sofra bezi olur

Nasıl kazanılıyor cnm..

Hugo Red parfümünün ilk notasında bulunan içerik nedir?
Sorusuna doğru cevapları ile birlikte ad, soyad, telefon bilgilerini facebook@tekinacar.com.tr adresine gönderen 5, 25, 50, 75 ve 100.kişiler Hugo Red 75ml. parfüm kazanıyor!

Cevap :Greyfurt

Profil fotografımı kaldırdım bu arada bir anda daha çok üyemi okuyor ne ?

slm

ödül kazanan herkesi tebrik ederim. ziyaretçilere kapalı formatımızda hayırlı olsun

yalnız toplandığımız başlık ''kadınlar hamamı '' olmuş.

slm

ödül kazanan herkesi tebrik ederim. ziyaretçilere kapalı formatımızda hayırlı olsun

yalnız toplandığımız başlık ''kadınlar hamamı '' olmuş.

Merhaba
Bu kategori dışarı kapalı olduğu için bu başlığın altına taşıdım konunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…